ohh ne güzel opuyorumnanaktan
aslında bize gelen misafirlerden bikaçı öptü ama. öpme de diyemiyom ben. pek hayır demesini bilemiyom herhal. öpme beni diye önlüğü var onu taksam anlarmı insanlar:uhm:
2 aylıkken 5.5kiloydu (çok şükür) çok küçük doğdu ama benim yavrum. bunada şükür. hasta olmasınlar da kuzular. büyürler nasılsa
sonrada ikinciyi yaparsın o kokudan heç mahrum kalmazsın hacıııı
kıskardeşim dediki şu bebelerin kokusunun aynısından parfüm üretseler hemen koşup alıcam haa dedi:roflol::roflol::roflol:
önlük şimcik takamazki ama biraz daha büyüyünce salyalar dökmeye başlayınca anca takılır bende yok diyemiyom bana pek kimse gelmezde ondan öpen kimse olmadı
canım
senin adın nene iş yapıyorsun
beben kızmı erkekmi
kaç yaşındasın
bebenin ismi ne
bütün sorularıma cevap istiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız adımı yazmim buralarda kısaca darkseaa. mühendisim.bebem erkek adı deniz. 25 yaşındayım.canım
beben kızmı erkekmi
kaç yaşındasın
bebenin ismi ne
bütün sorularıma cevap istiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
büyür büyür zaman su gibi akıp geçiyoa.sa.sa.saman bunu bi büyüteyim de :))
gercekten üretseler yaakaydirigubbakcemile3
hee dimi ama takamaz şimdi. komik olur. büyüyene kaa saklarım bande kuzumu. ben aslında kimsenn bebesini öpmezdim. en fazla elini öperdim ama....lmaz:
canım
beben kızmı erkekmi
kaç yaşındasın
bebenin ismi ne
büyür büyür zaman su gibi akıp geçiyoa.sa.sa.s
ama kendi bebenin elini pmek yetmi demi sıkıysa tut kendini
he gıııı kızcaz ahrette bu kaaa zorlanmaz demi:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahiret sorusu kimin kııııkaydirigubbakcemile3
hımmmm esrarengiz keru:1ninca::1ninca:kız adımı yazmim buralarda kısaca darkseaa. mühendisim.bebem erkek adı deniz. 25 yaşındayım.
kızlar benim bebe uyuşup kaldı bir çay kaşığı anasonu bir çay bardağı suda demledim 4 çay kaşığı verdim sonra uyudu daha kalmadı acaba etkiledi mi kız diloş zeytin yağını denedin mi bak dene biz yeğenime yapıyorduk
he gıııı kızcaz ahrette bu kaaa zorlanmaz demi:roflol::roflol:
hımmmm esrarengiz keru:1ninca::1ninca:
ayyy canım anason verme bacım yaaa sarhşlatıyo uyuşturuyo :1no2::1no2:iyi değil bebeklere bence bi daha verme
evet gaza iyi geliyo ama bebeklere iyi değil canımanam bir sitede okudum gaz içinde verilermiş deneyeyim dedim
bugün ne yemek yaptınız bakem. çook acıktım evde yimek yok :bbo:
ben geldım
bugun dr gıttık .. baska bı dr gıttım dr guzelce baktı kakasınıda ınceledı normal dedı
ewet enfeksıyon war ama natıbıyotuge gerek yok
anne sutu ıle gececek dedı
sarılıgıda sorun degıl yenıdogan sarılıgı dedı
kalca usg yapıldı cok korkuyodum tersdı cunku sukur bısey cıkmadı
sesı kısık burnu tıkanık dedım olabılır bı fıtıl werıuyuorum dedı
burnu ıcınde serum fızyolıjık dedı
acıkcası rahatladım..
saglık cagında ası olduk cok agladı ama kucagıma alınca sustu
sımdı uyuyo babası karnına masaj yaptı
4.850 olmus 31 gunluk oldu kuzum boyuda 60 cm dıdı karu
allah hepsını saklasın korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?