2009 Kasm Anneleri

bu anasonu eskıden karılarda werıyormus bebelere
bence sız rezene ıcın bol bol sutten bebege gecıyo o bıle yeter

ebüşşşşşşşşş tubüşşşşşşşşşşşşşşşşşş cancanlarımmmmm napinizzzzzzzzzzz Şeniz
iyyük nannn yürüüşe gittim geldim gelirken balık aldım onu temizledim pırasa pişirdim şinci komşu gelcek yimek yicezz
maşallahh gı sen beni de geçtin haaa
dogma buyume ızmıt ama aslen sıwas
sen nerelısın adımda elifff sekeliiiiimm
benime adım eliff

pazartesi kardesim gelcek babamın işleri var annem gidiyo bikac gundur işe pazartesi cıkarım inş.
selam kıslar
çok uykum geldi yaa
ben şimdi yatarım kız uyanır
hep öyle oluo yaaaa
benimde oyle oluyo yaaa
günaydın kızlar
biz dün dr gittik Duru 4500 gr olmuş boyuda 55 cm olmuş pamuğumun bide RSV aşısı yapıldı.
masallah durumuza canım
ben şimdilik ne zaman emmek isterse o zaman emziriyom biraz daha bekliycem düzene sokmak içina.s
bende ne zaman isterse o zaman emziriyorum cunku daha cok kucuk
saol canım ya benim minoş akşam 6 da uyudu sabah 6 ya kadar şimdide yatmi gene anason vercem diye tehtit ediyom bebemi
verme canım anason falan kendin iç sütten bebene gecer ben rezene cayı içiyorum

yaaaaaaaaaaaaa tubaaaaaaaaaa mokunu çıkardın ama haaaaaaaaa neeen bi ses vermiyon laaaaaaaaaaa klava:

selaaaaam ben geldim:)

kizimi yikadim simdi uyuyo zilli.. buarada siz bebeklerinizi ackenmi yikiyosunuz? bana yengem doyur öyle yika demisti..banyodan sonra hemen emzirmek iyi degilmis..agzi kokarmis.. hemde tok banyo yapinca hemen uyuyor..hemde baya uzun uyuyor..siz nasil napiyosunuz bi diyin hele?

slm kızlaarr a.s.
benim oğlan aşı olduğumuz gece atesi 38 oldu ama hemen surubu verdim düştü.öle huzursuzluğu ağlaması falan olmadıı.
bide birkaç gündür huyları değişmeye başladı ağlaması azaldı uykusu arttıı :lepi: 3 ayın kerameti başlııy sanırsamm darısı basınızaaa :Saruboceq:

yıkamadan yarım saat once emzirdim yıkadıktan sonrada mızıkladı gene emzirdim
annemde yıkama acken dedi ama zilli acıktı napiiim :) simdi uyuyo masallah normalde banyo yaptımı hayatta uyumazda :)

ohh cok guzel ebiscem valla bravo cok kararlısın vereliniortak
efett çok kararlıyım gııı :)
neeeeeeeeeeeeeeeeee akannehir
afferin gı ebüüüüüüüşşakannehir :lepi::lepi::lepi:
şimdi ayrıntılı annat bakam tek teeek naptın bu 1 buçuk hafta boyuncaaa :1ninca:
pışıııııkkk nann sizde döt yok döbek yok neen annattim tabe ben ideal kiloma inene kaa siz 0 beden olun de mi yemezlerrrr
hadi gözlerin aydın bebeeemmmm

ohh ne güzel inş. boyle gider canım masallah diyelim nazar degmesin kuşa
bende cok korkuyorum asıdan valla yaa inş. güzelce atlatırız

masallah canim..sen atlattin hadi.. biz 10haftalik olunca gidicez asiya bende cok korkuyom.. hadi gözün aydin sende uyu bari o uyuyunca..

yıkamadan yarım saat once emzirdim yıkadıktan sonrada mızıkladı gene emzirdim
annemde yıkama acken dedi ama zilli acıktı napiiim :) simdi uyuyo masallah normalde banyo yaptımı hayatta uyumazda :)

yikadiktan sonra en az bi yarim saat gecsin bari hemen meme vermeyin.. masallah zilliye.. uyusun bakalim

bundan sonra oyle yapiim canım

sizler yavrularin sacini kesicekmisiniz? hem sadakasi icin hemde agirlik veriyomus bebege.. ilmihalde yaziyor.. aslinda 7nci gün kesilmesi gerekirmis.. bi ay daha bekleyip kestircekmisiz biz yaa ama ben kiyamiyoomm:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…