anason vermedin mi sen
iyyük nannn yürüüşe gittim geldim gelirken balık aldım onu temizledim pırasa pişirdim şinci komşu gelcek yimek yicezzebüşşşşşşşşş tubüşşşşşşşşşşşşşşşşşş cancanlarımmmmm napinizzzzzzzzzzz Şeniz
maşallahh gı sen beni de geçtin haaabırakmiyyyy tosbaaaa ayaklarım aaarıdı yanıma koyam didim 5 dk sora cırladı kafamçokkarıştı
şimdi gene köşküne çıktı (ayaklarıma) susti akannehir
ayy dün anama gittim bi güzel kafaltı ettük sora cimcimeyi emzirip kaçtım evden kaydirigubbakcemile3 avcılara gittim alışveriş yaptım bebekime kalın yumoş yumoş kıyafetler aldım soraaa kendime bi cici aldım :jeyyar::jeyyar::jeyyar: e malum artık lohusa deelim :jeyyar: eve geldim bebemi tekrar doyurdum ecük oynaştık sora gene kaçtım kaydirigubbakcemile3 bu seferrrr istikamettt kuaferağda yaptırdım artuk ayu karu deelim :lepi:
benime adım eliffdogma buyume ızmıt ama aslen sıwas
sen nerelısın adımda elifff sekeliiiiimm
yok bacım evden çıkmadımki alayım
pazartesi kardesim gelcek babamın işleri var annem gidiyo bikac gundur işe pazartesi cıkarım inş.sende çıksana annenlere felan gitt
değişiklik olurr 2 hafta sonra yine gitcem adanaya
dr 40 dan sonnra gel demişti yiğeniminde doğumgünü var
2sini bi arada çıkarırım
hatta adanaya gittiğimizde oğlumla 2dk da olsa markete girdik
benimde oyle oluyo yaaaselam kıslar
çok uykum geldi yaa
ben şimdi yatarım kız uyanır
hep öyle oluo yaaaa
masallah durumuza canımgünaydın kızlar
biz dün dr gittik Duru 4500 gr olmuş boyuda 55 cm olmuş pamuğumun bide RSV aşısı yapıldı.
bende ne zaman isterse o zaman emziriyorum cunku daha cok kucukben şimdilik ne zaman emmek isterse o zaman emziriyom biraz daha bekliycem düzene sokmak içina.s
verme canım anason falan kendin iç sütten bebene gecer ben rezene cayı içiyorumsaol canım ya benim minoş akşam 6 da uyudu sabah 6 ya kadar şimdide yatmi gene anason vercem diye tehtit ediyom bebemi
dilmuuhh 1 buçuk haftada 2 kg vermişim naannnn
dilmuuhh 1 buçuk haftada 2 kg vermişim naannnn
selaaaaam ben geldim:)
kizimi yikadim simdi uyuyo zilli.. buarada siz bebeklerinizi ackenmi yikiyosunuz? bana yengem doyur öyle yika demisti..banyodan sonra hemen emzirmek iyi degilmis..agzi kokarmis.. hemde tok banyo yapinca hemen uyuyor..hemde baya uzun uyuyor..siz nasil napiyosunuz bi diyin hele?
efett çok kararlıyım gııı :)ohh cok guzel ebiscem valla bravo cok kararlısın vereliniortak
pışıııııkkk nann sizde döt yok döbek yok neen annattim tabe ben ideal kiloma inene kaa siz 0 beden olun de mi yemezlerrrrneeeeeeeeeeeeeeeeee akannehir
afferin gı ebüüüüüüüşşakannehir :lepi::lepi::lepi:
şimdi ayrıntılı annat bakam tek teeek naptın bu 1 buçuk hafta boyuncaaa :1ninca:
hadi gözlerin aydın bebeeemmmmslm kızlaarr a.s.
benim oğlan aşı olduğumuz gece atesi 38 oldu ama hemen surubu verdim düştü.öle huzursuzluğu ağlaması falan olmadıı.
bide birkaç gündür huyları değişmeye başladıağlaması azaldı uykusu arttıı :lepi: 3 ayın kerameti başlııy sanırsamm darısı basınızaaa :Saruboceq:
slm kızlaarr a.s.
benim oğlan aşı olduğumuz gece atesi 38 oldu ama hemen surubu verdim düştü.öle huzursuzluğu ağlaması falan olmadıı.
bide birkaç gündür huyları değişmeye başladıağlaması azaldı uykusu arttıı :lepi: 3 ayın kerameti başlııy sanırsamm darısı basınızaaa :Saruboceq:
slm kızlaarr a.s.
yıkamadan yarım saat once emzirdim yıkadıktan sonrada mızıkladı gene emzirdim
annemde yıkama acken dedi ama zilli acıktı napiiim :) simdi uyuyo masallah normalde banyo yaptımı hayatta uyumazda :)
masallah canim..sen atlattin hadi.. biz 10haftalik olunca gidicez asiya bende cok korkuyom.. hadi gözün aydin sende uyu bari o uyuyunca..
yikadiktan sonra en az bi yarim saat gecsin bari hemen meme vermeyin.. masallah zilliye.. uyusun bakalim
bundan sonra oyle yapiim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?