sizler yavrularin sacini kesicekmisiniz? hem sadakasi icin hemde agirlik veriyomus bebege.. ilmihalde yaziyor.. aslinda 7nci gün kesilmesi gerekirmis.. bi ay daha bekleyip kestircekmisiz biz yaa ama ben kiyamiyoomm:sinifsinif:
aysecim senin kızın gozleri dudakları sana benziyo canım az once inceledim facede :)
geri kalan baba diyosun sende yani:sinifsinif: ben sadece kas ve alni babaya benzetiyom cenesi burnu yanaklari gözü dudagi hep ben.. bananeeeekaydirigubbakcemile3
ayşem ya ben saçlarını kesmeden verdim öylede oluyomuşşş
slm kızlaarr a.s.
benim oğlan aşı olduğumuz gece atesi 38 oldu ama hemen surubu verdim düştü.öle huzursuzluğu ağlaması falan olmadıı.
bide birkaç gündür huyları değişmeye başladıağlaması azaldı uykusu arttıı :lepi: 3 ayın kerameti başlııy sanırsamm darısı basınızaaa :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3daha cok degisirler yaa benimkinide hep babaya benzettiler simdi simdi bana benzetiyolar biraz bakalım sonuc ne olucak :)
bekleyelim bakalim..
ya aslinda benzesin tabi babasi sonucta ee bende adami cok seviyom hep ona bakmism demekki.. ama kaynanagile gicigim ya onlarda habire ay babasina benzesin kendide huyuda dedikce is inada biniyoo.. gece iyi uyuyo diyom kadina.. babasida öyleydi diyoo.. ohh allahtan acik tenli dogdu kari hamileyken hep insallah esmer olur diyoodu.. benim hic biseyimi begenmiyoo nedense.. dünde telde diyoki esime.. ayse görmeden yediklerinizden birer damla sür agzina cocugun diyoo.. tadini alsin diyoo.. he he dedi esimdekaydirigubbakcemile3 sütten edicek cocugu..lmaz:
öyle canimda..biz zaten uzagiz bi dügünde gördüm bide dügünden bi sene sonra 3 hafta yaninda kaldim tatil icin.. bana niye bu kadar gicik anlamadim gitti.. saygida kusurda etmem hic bi zaman.. ne bileyim anlamak zor.. bizler nasil kaynana oluruz acaba? iyiki kiz dogurmusuz diyom bazenkaydirigubbakcemile3
nan senin bu komşu annenmi oluyyyiyyük nannn yürüüşe gittim geldim gelirken balık aldım onu temizledim pırasa pişirdim şinci komşu gelcek yimek yicezz
maşallahh gı sen beni de geçtin haaa
benime adım eliff
dr açken banyo yaptırın diydiselaaaaam ben geldim:)
kizimi yikadim simdi uyuyo zilli.. buarada siz bebeklerinizi ackenmi yikiyosunuz? bana yengem doyur öyle yika demisti..banyodan sonra hemen emzirmek iyi degilmis..agzi kokarmis.. hemde tok banyo yapinca hemen uyuyor..hemde baya uzun uyuyor..siz nasil napiyosunuz bi diyin hele?
uffffffffffff ya acayip sıkıştım kız kucamda nasıl wc ye gidecem onu düşünüyomakannehir
uyuyo kucağımda bıraksam uyancak yaaaaaaaaaaamafoldumben
dilmuuhh 1 buçuk haftada 2 kg vermişim naannnn
sizler yavrularin sacini kesicekmisiniz? hem sadakasi icin hemde agirlik veriyomus bebege.. ilmihalde yaziyor.. aslinda 7nci gün kesilmesi gerekirmis.. bi ay daha bekleyip kestircekmisiz biz yaa ama ben kiyamiyoomm:sinifsinif:
ayy hadi geçmiş olsun datlummmmmmmmmmmm :ecrin_bebek:
ya ne şurubu veriyonuz bende sadece fitil var yarım fitil veririm deyu duşundum olur mu ki??
kıı edoş o 3 ayın kerametinin yanı sıra nurse harveysin de marifeti olabuluuu gabaa bende aldım ii geldi sanki naaannn kaydirigubbakcemile2
edoş gızzzzzzzzzzzzzzne güsel haberlerle gelmişsin cnm
öncelikle geçmiş olsun tatlım
aşı olayından yırttınız dimek
darısı bizlerin başına
ayy inşallah gece uykulaı daha da artar
gazsız bir yaşam istiyoz artıkın:Saruboceq:
daha da güsel şeyler duyarız inşallah cnm
bazı kayınvaldeler ogullarını gelinlerinden kıskanırmıs seninkide oyle herhalde uzakmısınız zaten sükret bide yanında olsa nolucaktı
bende oyle diyorum canım iyiki kızım olmus :)
uffffffffffff ya acayip sıkıştım kız kucamda nasıl wc ye gidecem onu düşünüyomakannehir
uyuyo kucağımda bıraksam uyancak yaaaaaaaaaaamafoldumben
:roflol::roflol::roflol: hasta bezi heç düşünmediydimipek böceğini kucağına almadan hasta bezi bağlaa gııı :roflol::roflol:
zira bunların ne zaman kucaktan inceği bellimiii yanımıza yemek bile koysak yeridir :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: hasta bezi heç düşünmediydim
kızı yatağına koydum işimi hallettim kızım süprizlerle dolu uyanmadı hayret
dün gecede bir süpriz yaptı ki sormayın
akşam arkadaşa gittik 12 de geldik
ipekin gaz krizi tuttu 5:30 da uyudu o da ağlaya sızlaya hemide bağrımdaakannehir
her saat başıda dırtlaya dırtlaya uyandı
şu nurse denen şey iyiyse alak gızzzz
benimki kaka yapıydı bir şekilde ardından gelen gazları çıkartamıyy
eczanelerde buluruk diymi
bitkiselmi şurup bide kaça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?