merhaba kızlar ben karazeytinin kardeşiyim
selam yarem
bilmiyorum canım .Ben herşeyi yiyorum bebeğimde çok gazlı değil ama her gün en az 3-4 fincan rezene ve anason çayı içiyorum belkide o yüzden çok gazı olmuyor...
günaydın cnm ya nie böle seninki heç mi uyumii anamm yaa bu kaa olmazzz eccük anason çayı mı versen naapsan gııı resmen bayılıyolar o zamannn ben o yüzden vermiom anason çayı :))anaaaaaaam dün gece ve bugün bi benim oğluş uyumadı galiba
kimseler uğramıyo
diloş o diyeti yapmadım kendime göre diet yapiomm şekeri full kestim ekmek çok az atıştırma olarak da dereotu ve kıvırcık gidip gelip yiyomm bol bol su ve şekersiz komposto 1 saat de yürüyüşş bAKALIM NE KAA VEREBİLCEEMbacım bu yazdığın diyetimi uyguladın
benim 7 kilo fazlam var yapıştı hiç gitmiyo iyimi
hadi kilo kaldı çatlak selülit olmasa bari
offfr çatlağında tedavisi yokki
kantoron yağı deniycem
bi ara başlamıştım bıraktım bebişten fırsat olmadı
ahh 1 saat ben nasıl yürüycem yaa
ama süpersin bacım azmini takdir ettim
bende yapcam kız
benim tüm kilo göbek yanlar belde toplanmış
temizlik yapıommmslm ebişim ne ediyon
uyumadı gııııınbr dilmuh kız gene mi uyumadı oğluşş
gece burdaydın geldim gene burdasın
bacım gece toplamda 2 saatr uyudukgünaydın cnm ya nie böle seninki heç mi uyumii anamm yaa bu kaa olmazzz eccük anason çayı mı versen naapsan gııı resmen bayılıyolar o zamannn ben o yüzden vermiom anason çayı :))
diloş o diyeti yapmadım kendime göre diet yapiomm şekeri full kestim ekmek çok az atıştırma olarak da dereotu ve kıvırcık gidip gelip yiyomm bol bol su ve şekersiz komposto 1 saat de yürüyüşş bAKALIM NE KAA VEREBİLCEEM
uyudumu ne sesı cıkmıı
bu gece kocam yoktu gorumcemle yattık
korktum gece ruyamda bı ara
oglumu emzırdım herzamankı gıbı yatakta ama hayal mıs bu
40 cıksa rahatlıycam walla korkutuyo herkes ne bıcım bısey bu 40 ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?