2009 Kasm Anneleri

eyvah eyvah hirkeş isyanlarda :çok üzgünüm:

eveeeeeeeet isyanlardayım
oku bacım bebeği bol bol
ben çok inanırım nazara
canım bana kızacaklar belki ama gecenlerde benim kızımda kaka yapamamıstı ben zeytinyagı damlattım agzına kısa süre sonra yaptı canım dene istersen
ayy evde bitmiş yaa
akşam gelirken alsın kociş hem poposuna sürerim hem damlatırım ağzına

sımdı pılaw yapıcam gelıcem yıne
okuycam dılekcım
bende nazara ınanıyorum
kötü gözler oglumun göxune ne dıyeyım
ruhumu daralttılar ayyy
gelıyom kacmayın ha

bendeee yazın heç eve girmiceeemmm :lepi::lepi::lepi:
vallaaa sezlongda yattığım günlerin hayaliyle yaşıyorumm :roflol::roflol::roflol:

kızlar ne kasıyonuz o kadar ben de verdim zeytinyağı bikaç kere kaka yapamadıydı nolcak sankiii saf zeytinyağı zararı olmaz bence
sunways sürekli emmesi de iyi bişey değilki ben emzik de veriyom o saati gelince emzik memzik dinlemiyo valla uyanıyo emiyo hiç de emmeyi falan unutturmuyo emzik sadece emme duygusunu gideriyo sürekli kucağında olup emince sürekli de gaz olur
gündüzleri 2 saatte bir geceleri de 3-4 saatte bir emiyo benim minnoş

vallaaa sezlongda yattığım günlerin hayaliyle yaşıyorumm :roflol::roflol::roflol:

girme girme seni tutabilene aşk olsun zatii
hiç bieşey eskisi gibi olmayacak edoş hanım accuk daha hayallerlen yaşa bacım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

üffffffffffffff uyumuyooooooo... annem geldi gitti.. ondada durmuyoo.. illa benim kucagim olcak.. bayilcam yaa daha dogru düzgün bisey yiyemedim.. noldu bu cocuklara..

kartanem kızz emzik almayınca nasıl zaptetcez bacımm bebe gazı gelincee meme diye mıçını yırtıyo nan anlarmıı gaz yapcanııı avunmayınca mecbur veriyozzz klava:klava:

hımmm maşallahkocaman bebek gibi görünii resimlerde gıııı
:mymeka: hayyalerimle oynama nan fatooo :mymeka:
ben değelde ege ounicik hayalinlen :roflol::roflol::roflol::roflol:
kartanem kızz emzik almayınca nasıl zaptetcez bacımm bebe gazı gelincee meme diye mıçını yırtıyo nan anlarmıı gaz yapcanııı avunmayınca mecbur veriyozzz klava:klava:
he gııı o gaz esnasında meme istiler illa ama ordada kıvranıyo resmen
sizinkiler sürekli emince kusmuyolarmi?

aynen kusuyo canım a.sa.s

kenya canım bende yazın eve girmeyi düşünmüyorum valla
çok bunaldım çoooooooook

az kaldı az kaydirigubbakcemile3
ayy akşam oldu yine benim dikenler dikiliyo ööfffffffffffff bu gece nasıl bitecek bakalım
inş. mışıl mışıl uyur melegin canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…