eyvah eyvah hirkeş isyanlarda :çok üzgünüm:
oku bacım bebeği bol bolhe kurban olurum ben ona ya
benımkıde memede ya beklıyo oyle yada uyuyo sonrada aglıyo yalancı meme werdım zorla yıkadık uyuttum ama uyanıcak
gorumcemın gozu degdı lan cocuguma
sureklı emıyo bu dıye dıye nazar ettı ıyımı
gece ne cok emzırıyon dıyo bana ya
ulen mınıcık bebe o ya
ayy evde bitmiş yaacanım bana kızacaklar belki ama gecenlerde benim kızımda kaka yapamamıstı ben zeytinyagı damlattım agzına kısa süre sonra yaptı canım dene istersen
bendeee yazın heç eve girmiceeemmm :lepi::lepi::lepi:
vallaaa sezlongda yattığım günlerin hayaliyle yaşıyorumm :roflol::roflol::roflol:
allaam yemek yapmadıııımmm
girme girme seni tutabilene aşk olsun zatii
hiç bieşey eskisi gibi olmayacak edoş hanım accuk daha hayallerlen yaşa bacım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hımmm maşallah3.470 doğduu
ben değelde ege ounicik hayalinlen :roflol::roflol::roflol::roflol::mymeka: hayyalerimle oynama nan fatooo :mymeka:
he gııı o gaz esnasında meme istiler illa ama ordada kıvranıyo resmenkartanem kızz emzik almayınca nasıl zaptetcez bacımm bebe gazı gelincee meme diye mıçını yırtıyo nan anlarmıı gaz yapcanııı avunmayınca mecbur veriyozzzklava: klava:
sizinkiler sürekli emince kusmuyolarmi?
kenya canım bende yazın eve girmeyi düşünmüyorum valla
çok bunaldım çoooooooook
az kaldı az kaydirigubbakcemile3bendeee yazın heç eve girmiceeemmm :lepi::lepi::lepi:
vallaaa sezlongda yattığım günlerin hayaliyle yaşıyorumm :roflol::roflol::roflol:
inş. mışıl mışıl uyur melegin canım:Saruboceq:ayy akşam oldu yine benim dikenler dikiliyo ööfffffffffffff bu gece nasıl bitecek bakalım
az kaldı az kaydirigubbakcemile3
inş. mışıl mışıl uyur melegin canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?