2009 Kasm Anneleri

bize dr dedi pamukçuk diye ama benimki hala pek güzel emiyo çok yayılmadığı için sorun yaratmıyo. kimisinin yanaklara kadar yayılıyormuş onlar ememiyormuş

ayy ası olduktan sonra tamamen degişiyorlarmıs ufaklıklar inş. cok kötü olmazlarrrya :)

canim duzenleri sadece asiyla bozulsa iyi. oturmayi ogrenirler bozulur, dis cikar bozulur, emeklemeyi ogrenirler bozulur, yururler bozulur. kisacasi ogrendikleri her yeni seyde duzen muzen kalmaz sil bastan olur.kaydirigubbakcemile3

bize dr dedi pamukçuk diye ama benimki hala pek güzel emiyo çok yayılmadığı için sorun yaratmıyo. kimisinin yanaklara kadar yayılıyormuş onlar ememiyormuş
karbonatlı suyla sileyim o zaman bende cok uzun zamandır boyle cünkü dili
canim duzenleri sadece asiyla bozulsa iyi. oturmayi ogrenirler bozulur, dis cikar bozulur, emeklemeyi ogrenirler bozulur, yururler bozulur. kisacasi ogrendikleri her yeni seyde duzen muzen kalmaz sil bastan olur.kaydirigubbakcemile3

akannehirakannehirakannehir annaam yandık desene aman saglıkları yerinde olsunda :Saruboceq:

ay evet biizmkide bgün tam dalamadı mızıldanıp duruyor işte bende bi bakayım dedim size ...neyse ben kaçabilirim geri hepinizi öptm..

ay benımkıde banyo yaptırdım emdı hala uyumuyo aglıyo ya

Son düzenleme:
amıyo hala aranıyo acaba doymuyomu ya
ay zaten streslıyım
esım le ıyıce dıdısmeye basladık
ben hem ew hem bebek hem kendımle ılgılenemyom ıste
artık cıkmak bı kuafore gıtmek ıstıyom
esıme ewde bısey yap desem söylenıyo bazen
napım bu cocugu tekmı yaptık anam ya

kaka yapamıyo ya dünden beri perişan oldu offfffffffff
he kurban olurum ben ona ya
benımkıde memede ya beklıyo oyle yada uyuyo sonrada aglıyo yalancı meme werdım zorla yıkadık uyuttum ama uyanıcak
gorumcemın gozu degdı lan cocuguma
sureklı emıyo bu dıye dıye nazar ettı ıyımı
gece ne cok emzırıyon dıyo bana ya
ulen mınıcık bebe o ya

canım bana kızacaklar belki ama gecenlerde benim kızımda kaka yapamamıstı ben zeytinyagı damlattım agzına kısa süre sonra yaptı canım dene istersen

ya cok mınıkler ama yaaa
popıslere sursek olmazmı bızımkıde yapamıyo bazendelikafadulden

ya cok mınıkler ama yaaa
popıslere sursek olmazmı bızımkıde yapamıyo bazendelikafadulden

biliyorum canım bende cok kızıyordum verenlere ama yapamayıp kıvranınca insan ne yapıcanı sasırıyor istersen sen poposuna sür
hatta bu konudan dolayı bi kadınla tartıstım yazık kucuk bebege verilirmi diye kadın torununa 40 gun vermiş ne gerek varsa bebegin sorunu yokken ama benimki kaka yapamadı napim bişide olmadı sükür

ya bı ınsanf sahıbı suna ıkı saat baksa dısarı atsam kendımı ya
delırmek uzereyım yemın ederım

sakin ol kuzum yaaa her zaman böle olmıycakki geçecek bak ilk bebek bakışın olduğu için bu kaaa streslisin napacanı bilmez halde oluyo insan bende yaşadım o günleri çok ağladım saçımı başımı yoldum resmen ama yapacak bişe yok günden güne düzelecek
inan kendini dışarı atsan bile 10 dakika duramazsın aklın hep onda kalır:teselli:

yAnlış anlama canım kızmadım kı elbet ınsan caresız kalıyo wakla bebekle oturup aglıyom bazen

haklısın canım
sımdıde basında beklıyom bugunden berı emmıyo dogru duzgun
emzıkle uyuttum ama emzık wermıcem artık o memeyı unutturuyor
emzıgı cekıyodu uyku arasında aldım kucagıma 10 dk emzırdım gerı uyudu kıyamam buna ben ya

yAnlış anlama canım kızmadım kı elbet ınsan caresız kalıyo wakla bebekle oturup aglıyom bazen

yalnız olmak sürekli eve tıkılmak herseyini bebişe gore planlamak cok zor tabi ama gecicek bunlarda yarın oburgun derken bi bakıcaz kocaman olucaklar
yazın kocaman olucaklar cıkıcaz dısarlara mis gibi gezicez ( eve girmeyi düşünmüyorum )kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…