benım kızımında dili pamukçuk oldu kızlar annem karbonatlı su ile siliyo dilini
ayy ası olduktan sonra tamamen degişiyorlarmıs ufaklıklar inş. cok kötü olmazlarrrya :)
sağol canımm
yok dili pamukcuk olmadı sadece anne sütü ile beslene bebeklerde olurmus
bende korkmustum ama öyle olsa emmekte zorlanırlarmıs cok canlarını acıtırmıs
tedavisi için karbonatlı su ile silerler dilini bebegin yada annenin gogsune sürerler karbonatlı suyu
ayy ası olduktan sonra tamamen degişiyorlarmıs ufaklıklar inş. cok kötü olmazlarrrya :)
hoşgeldin cnm bildiğin gibi walla mevzuu aynı gazı kakası uykusu derkenn gene akşam olduuslm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım..?
karbonatlı suyla sileyim o zaman bende cok uzun zamandır boyle cünkü dilibize dr dedi pamukçuk diye ama benimki hala pek güzel emiyo çok yayılmadığı için sorun yaratmıyo. kimisinin yanaklara kadar yayılıyormuş onlar ememiyormuş
canim duzenleri sadece asiyla bozulsa iyi. oturmayi ogrenirler bozulur, dis cikar bozulur, emeklemeyi ogrenirler bozulur, yururler bozulur. kisacasi ogrendikleri her yeni seyde duzen muzen kalmaz sil bastan olur.kaydirigubbakcemile3
ay benımkıde banyo yaptırdım emdı hala uyumuyo aglıyo ya
kaka yapamıyo ya dünden beri perişan oldu offfffffffff
he kurban olurum ben ona yakaka yapamıyo ya dünden beri perişan oldu offfffffffff
kaka yapamıyo ya dünden beri perişan oldu offfffffffff
eyvah eyvah hirkeş isyanlarda :çok üzgünüm:
canım bana kızacaklar belki ama gecenlerde benim kızımda kaka yapamamıstı ben zeytinyagı damlattım agzına kısa süre sonra yaptı canım dene istersen
ya cok mınıkler ama yaaa
popıslere sursek olmazmı bızımkıde yapamıyo bazendelikafadulden
ya bı ınsanf sahıbı suna ıkı saat baksa dısarı atsam kendımı ya
delırmek uzereyım yemın ederım
biliyorum canım bende cok kızıyordum verenlere ama yapamayıp kıvranınca insan ne yapıcanı sasırıyor istersen sen poposuna sür
hatta bu konudan dolayı bi kadınla tartıstım yazık kucuk bebege verilirmi diye kadın torununa 40 gun vermiş ne gerek varsa bebegin sorunu yokken ama benimki kaka yapamadı napim bişide olmadı sükür
sakin ol kuzum yaaa her zaman böle olmıycakki geçecek bak ilk bebek bakışın olduğu için bu kaaa streslisin napacanı bilmez halde oluyo insan bende yaşadım o günleri çok ağladım saçımı başımı yoldum resmen ama yapacak bişe yok günden güne düzelecek
inan kendini dışarı atsan bile 10 dakika duramazsın aklın hep onda kalır:teselli:
yAnlış anlama canım kızmadım kı elbet ınsan caresız kalıyo wakla bebekle oturup aglıyom bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?