abboooo bacım benim ev o köşkün anca 10 da 1 kadar anca :roflol::roflol::roflol:
ya aslında bende 4 aylık olmasını dörtgözle bekliyodum ama şimdi kafam çok karıştı başlasammı başlamasaamı bilemiyorum dr randevumuzda bir dahaki ay ne yapsam acep kafamçokkarıştı
masallah senin bidigin biri kocaman kiz.. bidiklik halimi var koca delikanli olmus masallah.. kücük bidigida yerimm ben..
gunduzleri az az meyve sularina falan baslayabilirisn belki. ama sebzeler icin falan biraz daha beklesen olur herhalde.
mesela önce ne ile başlanıyo peki ne vermem gerekiyo
gunduzleri az az meyve sularina falan baslayabilirisn belki. ama sebzeler icin falan biraz daha beklesen olur herhalde.
mesela önce ne ile başlanıyo peki ne vermem gerekiyo
simdi tam mevsimi. cam rendede elma rendeleyip suyunu verebilirsin kasikla.
slm kızlar nasıl gidiyo annelik ben dün ilk defa oğluşu anneme bırakıp dışarı çıktım eşimle
karakızım verirmisin linkii?ya canım kafam bu konuda açıkçası karısık prematüre doğduğu için ne yapacağımı bilemiyorum yani doğum tarihine göremi başlamalıyım yoksa düzeltilmiş yaşa göremi bilemedim kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: :roflol:
ya ebisce ben ebebkte gördüm bir tane oyun halısı harika birşey istersen linki vereyimde bak bir ben bayıldım özelikleri falan çok güzel
maşallahhhh çok güzel görünüyolarr Allah nazardan korusun
oh ne guzel. annesi yakin oturanlar kiymetini bilsin.opuyorumnanaktan
maşallahhhh çok güzel görünüyolarr Allah nazardan korusun
valla annem olmasa yanmıştım sağolsun yalnız bırakmıyor
oo senin oğluş kocaman olmuş canım darısı kıza olsun.. maşallah ikisine de
slm kızlar nasılsınız bizim hatun bugun yarım saat uyuyup yarım saat bakınıyo düzeni bozuldu yaa iş yapamıyorum valla
slm kızlar nasılsınız bizim hatun bugun yarım saat uyuyup yarım saat bakınıyo düzeni bozuldu yaa iş yapamıyorum valla
ayy ası olduktan sonra tamamen degişiyorlarmıs ufaklıklar inş. cok kötü olmazlarrrya :)daha cok bozulacak duzenleri canim, alismak lazim.kaydirigubbakcemile3
merhaba canım.
herkesin durumu aynı kimse iş yapamıyo valla.
bu sırada senin minik pek şeker
dili pamukçuk olmuş herhalde ilaç kullanıyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?