2009 Kasm Anneleri

abboooo bacım benim ev o köşkün anca 10 da 1 kadar anca :roflol::roflol::roflol:

sende olaylari tek odada gosterirsin olur biter.:roflol:

ya aslında bende 4 aylık olmasını dörtgözle bekliyodum ama şimdi kafam çok karıştı başlasammı başlamasaamı bilemiyorum dr randevumuzda bir dahaki ay ne yapsam acep kafamçokkarıştı

gunduzleri az az meyve sularina falan baslayabilirisn belki. ama sebzeler icin falan biraz daha beklesen olur herhalde.

masallah senin bidigin biri kocaman kiz.. bidiklik halimi var koca delikanli olmus masallah.. kücük bidigida yerimm ben..

evet, benim oglusun bidikligi kalmadi artik. koca dana oldu, hep oyle severim zaten, danam diye.kaydirigubbakcemile3

canlarım az biraz vaktim vardı daha yemek yapıcam ya bi bakayım didim
elifatihefuu cnm inş bişey olmaz şekerim ama dikkat etmek lazım ben gçen hafta dr a gittiğimde mutlaka eşin korunsun dediydi
bu hafta gitçektim sözde dr a ama haftaya randevu verdiler aman dr da bi meşgul ki geçen hafta almam lazımdı
bu arada biz de siftahı yaptık iki gün önce ama ben çok kasmışım karılar beni korkuttunuz yav acıyo die kastığım için acıdı biraz...

karakızım verirmisin linkii?
maşallahhhh çok güzel görünüyolarr Allah nazardan korusun

anaamm daha selam vermeden uyandı bu soytarı yaaa.. gidip emzirmezsem eldivenini kemirip bitirecek

herkese selam ben geri gidiyom :)

slm kızlar nasılsınız bizim hatun bugun yarım saat uyuyup yarım saat bakınıyo düzeni bozuldu yaa iş yapamıyorum valla

daha cok bozulacak duzenleri canim, alismak lazim.kaydirigubbakcemile3
ayy ası olduktan sonra tamamen degişiyorlarmıs ufaklıklar inş. cok kötü olmazlarrrya :)
merhaba canım.
herkesin durumu aynı kimse iş yapamıyo valla.
bu sırada senin minik pek şeker
dili pamukçuk olmuş herhalde ilaç kullanıyon mu

sağol canımm
yok dili pamukcuk olmadı sadece anne sütü ile beslene bebeklerde olurmus
bende korkmustum ama öyle olsa emmekte zorlanırlarmıs cok canlarını acıtırmıs
tedavisi için karbonatlı su ile silerler dilini bebegin yada annenin gogsune sürerler karbonatlı suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…