buse çok şekermiş ya bu arada göslerde yakıy hani
gızzz sana busende yardımcı olur valla kalfa niyetinesırnaşık şey
furkanımada maşallah
tabe tabe ççööökk yardımcı olii bağa evi karıştırmak ve altını üstüne getirmek gibi demi sen buseyi tanımıyon hacı bırak bana yardımcı olmayı beni daha çk yoran buse hanımdır
bebeği emzirirken tepemde dikilmesi değiştirirken bebeğin orasını burasını ellemesi onu bebekle 1 dakika bile yanlız bırakamam ben napacağı belli olmaz yani ben çıktığım an odadan o hemen furkanın yanında bitiyo
yani dicem oki tek çocuk bakmak heç bişe değil gibi geli bana asıl iki bebek çok zor bunu inşallah en kısa zamanda test edip onaylarsın darısı başına bacım:roflol::roflol::roflol:
yaremcım walla benımkıde oyle bende kızıyom ona kusmuyom sonrada pişman olup hadı barısak dıyom
cersucum bende tekım kafam bı mılyon delırıyom galıba
esımde yanımda ama bı abla kardes anne gıbı olamıyo ne yzzık oda hızmet beklıuyo nıhahayetınde
kaynanamın kendıne hayrı yok yemek yapmıstı da bı kere orucum ben gunah bana yemek yaptırıyonuz demıs esıme
ben lphusayım ew dandını bebek durmuyo dıkıslerım acıyo
ama kımse bana gunah demıyo
aamaaa torun sewmeye gelınce cocugumm dıye sewıyo bende o benım cocugum derım tabeee
yarem kafayı mı yedin delüüüü
gıllıciik bebe kız oo ne küsmesiii
kızlar benım gıbı aksam olmasından korkan warmı ya
sankı hıc bıtmıycek sabaholmıcak gıbı gelı ha bu bebe benım dengemı bozdu
canım sabah akşam fark etmi
küsüm emme gene kucağımda cerin bu gün heç girmedi kk ya demi
Bana yardımcı olabilecek olan var mı acaba?Ben sütümü sağıyordum.Biberonla kızıma veriyordum.Her zaman hepsini bitirmiyor biberonda kalan sütü.bi de dolaba koyup sonra tekrar ısıtarak veriyordum.Ama dondurucuda değil normal yerinde.Ben kalan sütü kızıma versem zararı olur mu?bi taraftan vermeyeyim diyorum öbür taraftan da daha yeni yeni sütüm artmaya başladı.Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?