2009 Kasm Anneleri

herkese hayırlı geceler
gıremıyorum fazla ama bende her gece ayaktayım gunduzde tabeeeeeeeeeeee.bugun 39 .gun

anam her gece benden başkası olmuyo
benimki niye uyumuyoooooo
bacım ihtimalleri tek tek ele bence örn. üstü çok ince olup üşüyebilir?2-üstü çok kalın olup sıcaklayabilir?3-Aç olabilir 4-pişik olmuş olabilir 5-gazı olabilir 6- uykusu çoktur da uykusunu toplayamıyodur belki... bazı bebekler ağlayarak uyumak istermiş bazısı ayakta sallanmak ister bir kısmı memede uyusun ister bi kısmı da gazı falan yoksa karnıda toksa yattığı yerde kendi uyurr...
7-sütün koyu ise içi yanmıştır derler bir çay kaşığı kadar su ver bakalım bi dene
8-oku çocuğa kendiniz nazarlıyo olabilirsiniz...
valla aklıma başka bişe gelmiyo cnm

Hepinize Günaydın a.s.
Önceleri tebrikler vs derken evimiz kalabalıktı şimdide vefattan dolayıBir türlü toparlayamadım sizleri çok özledim bebeklerimizide neler yapıyor nasıl geçiyor günlerimiz öyle merak ediyorumki..Hiç olmazsa sağlıklı bir yarım saat yazabilsem gün içerisinde bu bile yetece..ınşallah en kısa zamanda yılbaşı sonrası sizlerleyim bunuda sabah sabah yazıyorum..Saat 7,30 gibi kalkıyoruz Yağmurla emişiyoruz önce sonra bir uyku daha üzerine..
Ama ben uyuyamadım oğluşumda ders çalışıyor şuan akşam kalabalık olunca ev yapamamıştı ...
Biz bayağı toparladık teyzeleri uykularımız düzene girdi..Sadece çok kusukluyus yafu:)Bir türlü doyduduğunu bilemiyoruz bilemedikçede emziriyoruz hadi kusuyo kusunca acıktı hadi emzir böyle geçiyor:)Gaz sorunumuz hafifledi bu ay tamamen atlatırız gibime geliyor özellikle sabahları kendi başına halledebiliyor artıkın ama bi ıkınıyo bi mıkmıklıyo görmeniz lazım:))))))
Onun dışında gülümsemeler sabah sohpetlerimiz cvp vermeleri bizleri tanıyıp izlemesi oldukça iyi..Doktorumuzda çok şükür sağlıkla yol aldığımızı söyledi.Bakalım aşılarımız önümüzdeki hafta perşembe olacak ondan çok ben panik yapıyorum çok ağlıyorlar..Ama mecburuzz bu iş böyle..
Hepinizi çok çok öperim helekiiii miss kokularııı daha bi çok..

nazlımmmmmmmm canım öncelikle başınız sağolsun :teselli: allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallahh :Saruboceq:
yağmurumuz 3 ayın güzelliklerini yaşamaya başladı demek çokkk sevindim canım gün geçtikçe daha da bi tatlı oluyolar dimiiii opuyorumnanaktan
çok çok öp bebişkoyu bizim için en kısa zamanlarda seni aktif olarak bekliyos özletme tamammı Şeniz

gunaydın kızlar
delırcem dun sdabah 9 dan berı uyanık bu ya
gece 12 de bı uyudu 1 de kalkdtı su saat oldu hala uyanık geceden berı delırmıs durumdayız esımle ne bu ya neeeeeeeeeeee

ya kızlar bi akıl verin yawss dün gece bi halt ettik kondom kazası oldu sabahı zor ettik hemen ertesi gün hapı aldırdım eşimee içtim 6 sat emzirmeyin diyor şükr uyuyor şimdii elekrikli sağma makinemi yeni doğuran arkadaşıma yolladım isteyememde yoksa sağardım ne güzel ne yapıcam mamamı vercem offfff çok stresliyim emzirsem çok etkilenirmii yardım lütfenn

bendeee yazın heç eve girmiceeemmm :lepi::lepi::lepi:
vallaaa sezlongda yattığım günlerin hayaliyle yaşıyorumm :roflol::roflol::roflol:

yaz gelince herşey bitiy sankiiiiiiiiii 7 aylık bebeyi napacun pardon sen şezlongda yatarken he hacııııııııı :roflol::roflol::roflol:
ağlayınca bikiniyi sıyırır emzürüsün plajda artıkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol:

hay ya rebbi elinle sağsaydın ecük keşke içmeden gı öyle belirli bi saat verdiyse emzirme kız zulada hiç yok mu süt dolaba atsaydın keşke kara günner içün
mama varsa eğer kaşıkla mama ver bi kereden bişi olmas gı aç durmaz o keltoş şimci yer senin ömrünü kaydirigubbakcemile3

nan cerenimo sabah sabah koparttın beni yaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

özge iice manyadı ha alıyorum kucama meme veriom gazdan kıvranırken meme ağzından çıkıyo anında elini tıkıyo ağzına ay allam koptum varya bi memeye saldırıyo bi eline tam bi komedi sinirlerim bozuldu iice ondan mı komik geldi bilmem artık kaydirigubbakcemile3

nan cerenimo sabah sabah koparttın beni yaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 napam gıııııııı bunnar adamı zornan söyletiler işteeeeee

gıııııı karam kızım benimmmm ayy iştesin dimiiiiiiiii allaaaaaammm kabıs gibi güç kuvvet versin sana canımmmmm beben evdeyken işte olmak berbat bişidir eminimmmmm ya ben iice koyverdim ha dönemicem bu gidişle ben işe falan ev karuluğu iice sardı lülülülülülü

ay yavrum benım ya kıyamam ona gitsin pis gazlar içinden onun

ne bilem kıss başıma bunlar geliceğinii o elekrikli pompayıda doğumdan sonra 1 gün kulnnadıydımm 6 saat emzirme önerilmmektedir eyvah ağlıyıı

duru ablamız kocaman oldu maşallah gaz sorunu falan yoktur artık dimiiiiiiii ne güzell darısı başımıza olsun işallah tüm gazmanlarınnnnnnnnnnnnnnn

ahhh ahhhhhhh cerenimo sen gel bıde beni gör Duru sabahları artık anlıyomu ne her sabah benle birlikte 7 de uyanıyo 7.30 a kadar oynuyoruz konuşuyoruz sonra evden cıkacağımız zaman annemin kucağında kapıdan bize bir bakışı var içim yanıyo asansöre binerbinmez ağlıyorum ama ne yapalım onun için çalışıyoruz gunduzleri surekli kamerayı actırıyorum burdan kızımı izliyorum mafoldumben
gerçektende çok zormuş valla bebişi bırakıp işe gelmek

günaydın gazman ve gazmaniye analaru nediniz geceni,z nasıl geçti
benim kafam döni uykusuzluktan yine bi şişe rakı içmiş gibiyim
betefendide uyuyo şimcik gece uyumadı yaaa ırzıni çıkariii

:1shok::1shok::1shok: 20 dakka mı allahtan uzun emzirmiyon ha uzun emzirsen bir saat falan olcuk
lan özge 10 dakka emse varyaa öper başıma korum hala yenidoğan bebe gibi iki bıç bıç tamam hadi yallah maximum 10 dakka alıyo dana oda kesintisiz deel yane boğuşa boğuşa akannehir

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayy çok zor bebeden ayrılmak canım allah kuvvet versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…