2009 Kasm Anneleri

canım benimmm :teselli:

aynen öle vallaha en fazla 10 dakka ıkına ıkına-tatlicadiarzu-

kısss cerenimo sende katıldınmı zayıflama topicine göbek topicine ben girip girip Ebisce ile Muredayı delirtiyom yakında beni tümden kk dan kovabülür bu gacılar :roflol: :roflol:

çaturtuu hoşgeldin nan akşamdan kalma rakıcı oğlan seni tüm gece havaya dikti şimdi uyuyo e sende uyu dicem ama nerdeeeee buse furkandan bayrağı devralmıştır bile tepende bitmiştir aboooooooooo 2 çocuk çooooook zorrrrrrrr allah yardımcınız olsun gıııııııııı

kısss cerenimo sende katıldınmı zayıflama topicine göbek topicine ben girip girip Ebisce ile Muredayı delirtiyom yakında beni tümden kk dan kovabülür bu gacılar :roflol: :roflol:

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
dayak istionnnnnnnnnnnnnn hain gaciiiiiiiii

he gıııı tam furkanuyiiii ben dalacam buse zillisi geli başıma
anne çişim geli
anne çizgi film aç
anne acıktım
anne çok sıkıldım

bi rahat vermii kıııı:çok üzgünüm:

he gıııı tam furkanuyiiii ben dalacam buse zillisi geli başıma
anne çişim geli
anne çizgi film aç
anne acıktım
anne çok sıkıldım

bi rahat vermii kıııı:çok üzgünüm:

sen bele sıralamışın ya gözümün önüne 3 yıl sorası geliy kısmetse tabi
ben diğer bebelen uğraşim bu arada da

özge tepemde
anne çişim geli
anne çizgi film aç
anne acıktım
anne çok sıkıldım

abbaoowwwwwwwwwwwwwwwwww akannehirakannehirakannehirakannehir

millet şezlong hayali kuruiyyyyyyy bide benim hayalime bakkkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy cerenimo edoş boş bir hayalin peşinde sense olabilecek bir hayal kuruyosun seni tebrik edim hacı allah hayaline kavuştursun seni :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

karakızım gerçekten zor olsa gerek bebişi bırakıp işe gitmek bende mayısta başlıcam işe bi yandan biran önce yaz gelse 6 aylık olsa diyorum diğer taraftanda o 6 aylıkken işe başlıcam günler geçmese diyorum çoooooooooook zor olucak mafoldumben

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy cerenimo edoş boş bir hayalin peşinde sense olabilecek bir hayal kuruyosun seni tebrik edim hacı allah hayaline kavuştursun seni :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

edoş bu yazdıklarını görmese bareeee kaydirigubbakcemile3

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayy çok zor bebeden ayrılmak canım allah kuvvet versin:Saruboceq:

hemde ne zor canım

canım 6 aylık olunca daha zor olacak ayrılman off offf :sinifsinif:

edoş bu yazdıklarını görmese bareeee kaydirigubbakcemile3

hemde ne zor canım

canım 6 aylık olunca daha zor olacak ayrılman off offf :sinifsinif:

tek tesellim annem bakıcak internettende izlerim artık iş yapabilirmiyim bilmiyorum :uhm:
bide süt sağma olayını nasıl yapıcam onu düşünüyorum o zamana kadar sütüm olursa

tek tesellim annem bakıcak internettende izlerim artık iş yapabilirmiyim bilmiyorum :uhm:
bide süt sağma olayını nasıl yapıcam onu düşünüyorum o zamana kadar sütüm olursa

bende kameradan izliyorum bazen ağlıyorum bazen kendime kızıyorum ama mecburuz işte ne yapalım.
benim sutum bu hfta cok azaldı yaaa :sinifsinif:

ya ben delırcecem bacım ya
sımdı gogsumu sagıyomda
elımle sutmu yok acaa nedenbebek durmı dıye
war gelıyo
bıse sorcam sız gogsunuzu sagınca sut fıskırıyomu yoksa damla damla mı akıyo

kahvaltımızı yaptık kızçemlen şimcik evi toparlayam furkan uyurkene
evde çok toz var onları alma lazım ha bide yemek olcek ama bunları nasıl yapcem işte onu bi:1no2::1no2:lmim

ya ben delırcecem bacım ya
sımdı gogsumu sagıyomda
elımle sutmu yok acaa nedenbebek durmı dıye
war gelıyo
bıse sorcam sız gogsunuzu sagınca sut fıskırıyomu yoksa damla damla mı akıyo

canım bende öle düşündüm acaba yetmiyomu diye ama aldığı kilo doyduğunun işaretidir
benim dolu göğsümden fışkırark eliyo ilk başta ama sonra damlalara dönüşüyo
az önce emzirdiğim göğsümden de damla damla geliyoa.sa.s
bence sütün yetiyodur sanırsam 1 kilodan fazla almıştı demi senin bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…