ahhh ahhhhhhh cerenimo sen gel bıde beni gör Duru sabahları artık anlıyomu ne her sabah benle birlikte 7 de uyanıyo 7.30 a kadar oynuyoruz konuşuyoruz sonra evden cıkacağımız zaman annemin kucağında kapıdan bize bir bakışı var içim yanıyo asansöre binerbinmez ağlıyorum ama ne yapalım onun için çalışıyoruz gunduzleri surekli kamerayı actırıyorum burdan kızımı izliyorum mafoldumben
gerçektende çok zormuş valla bebişi bırakıp işe gelmek
:1shok::1shok::1shok: 20 dakka mı allahtan uzun emzirmiyon ha uzun emzirsen bir saat falan olcuk
lan özge 10 dakka emse varyaa öper başıma korum hala yenidoğan bebe gibi iki bıç bıç tamam hadi yallah maximum 10 dakka alıyo dana oda kesintisiz deel yane boğuşa boğuşa akannehir
kısss cerenimo sende katıldınmı zayıflama topicine göbek topicine ben girip girip Ebisce ile Muredayı delirtiyom yakında beni tümden kk dan kovabülür bu gacılar :roflol: :roflol:
çaturtuu hoşgeldin nan akşamdan kalma rakıcı oğlan seni tüm gece havaya dikti şimdi uyuyo e sende uyu dicem ama nerdeeeee buse furkandan bayrağı devralmıştır bile tepende bitmiştir aboooooooooo 2 çocuk çooooook zorrrrrrrr allah yardımcınız olsun gıııııııııı
he gıııı tam furkanuyiiii ben dalacam buse zillisi geli başıma
anne çişim geli
anne çizgi film aç
anne acıktım
anne çok sıkıldım
bi rahat vermii kıııı:çok üzgünüm:
sen bele sıralamışın ya gözümün önüne 3 yıl sorası geliy kısmetse tabi
ben diğer bebelen uğraşim bu arada da
özge tepemde
anne çişim geli
anne çizgi film aç
anne acıktım
anne çok sıkıldım
abbaoowwwwwwwwwwwwwwwwww akannehirakannehirakannehirakannehir
millet şezlong hayali kuruiyyyyyyy bide benim hayalime bakkkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
dayak istionnnnnnnnnnnnnn hain gaciiiiiiiii
anam sendemi kovalıyon beniii :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy cerenimo edoş boş bir hayalin peşinde sense olabilecek bir hayal kuruyosun seni tebrik edim hacı allah hayaline kavuştursun seni :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ayy çok zor bebeden ayrılmak canım allah kuvvet versin:Saruboceq:
karakızım gerçekten zor olsa gerek bebişi bırakıp işe gitmek bende mayısta başlıcam işe bi yandan biran önce yaz gelse 6 aylık olsa diyorum diğer taraftanda o 6 aylıkken işe başlıcam günler geçmese diyorum çoooooooooook zor olucak mafoldumben
edoş bu yazdıklarını görmese bareeee kaydirigubbakcemile3
hemde ne zor canım
canım 6 aylık olunca daha zor olacak ayrılman off offf :sinifsinif:
görsün görsünde fazla hayale kapılmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3edoş bu yazdıklarını görmese bareeee kaydirigubbakcemile3
hemde ne zor canım
canım 6 aylık olunca daha zor olacak ayrılman off offf :sinifsinif:
tek tesellim annem bakıcak internettende izlerim artık iş yapabilirmiyim bilmiyorum :uhm:
bide süt sağma olayını nasıl yapıcam onu düşünüyorum o zamana kadar sütüm olursa
:1shok::1shok::1shok: 20 dakka mı allahtan uzun emzirmiyon ha uzun emzirsen bir saat falan olcuk
lan özge 10 dakka emse varyaa öper başıma korum hala yenidoğan bebe gibi iki bıç bıç tamam hadi yallah maximum 10 dakka alıyo dana oda kesintisiz deel yane boğuşa boğuşa akannehir
ya ben delırcecem bacım ya
sımdı gogsumu sagıyomda
elımle sutmu yok acaa nedenbebek durmı dıye
war gelıyo
bıse sorcam sız gogsunuzu sagınca sut fıskırıyomu yoksa damla damla mı akıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?