2009 Kasm Anneleri

kiz eliff ben gecen bisey okudum... ikinci itekmi kesilcen gii basimiza

bacim dikkat et daha cok erken.. hic belli olmaz ne olcagi.. bi bunlari büyütelimkaydirigubbakcemile3

ne okdun bacım yaaa merak etttim
nan hemen olurmu öle yaaa
düznli regl olmaya başlamadan oluomu

kaza kursunu bacim akannehir
insallah hedefini bulmaz diye oturdum dua ediyorumkaydirigubbakcemile3

nan hemenmi korunmya başlanıo
düzenli regl dönemine başlanmıomu
benim dr 40ın çıkana kadar düşün dedi ne yöntemle korunmak istediğini
ben daha düşünmedim eşimde ne korunması yaaa felan dio
2. çocuk planlıo adam

kaza kursunu bacim akannehir
insallah hedefini bulmaz diye oturdum dua ediyorumkaydirigubbakcemile3

insallah bulmaz canimkaydirigubbakcemile3

bu arada bizde milli olduk.. veeeeeeee benim canim hic acimadik.:kedi:
dügünden sonra benim kizlik zarimdan bi kismi duruyomus.. hamileyken doktor normal dogurursan yirtilir demisti.. sezaryan oldugum halde muayneler saolsun halletti sanirim o isikaydirigubbakcemile3 neyseki atlattik.. anam bu ilk gece korkusundan beter bi korkuymus:kedi:

bacim korun mutlaka.. regl olmasanda yumurtluyosun.. vee regl olmadigin icin ne zaman yumurtladigini bilmiyosun.. Allah muhafaza kazara hamile kalabilirsin.. biriyle ugrasmak zorken basina bi dert daha alma.. hem sezaryan oldun.. bi sene hamile kalmaman gerek senin.. bana ebe kesinlikle korunman lazim dedi.. rahim icin hic iyi degil dedi..

slm kızlar nabersiniz
bugün bizim 40mız artk büyüdük
birazdan yengemiz gelecek ve oğluşumu yıkayacağız

bunu bilmiodum bak hemen çözümünü düşünmem lazım

canim düzenli regl olmana gerek yok sende bir yumurta atilir farkinda olmazsin
o sirada iliskide bulunmus olursun döllenmede olur al basina ikinci bebeakannehirakannehirakannehir
ille adetlerinin baslamasina gerek yok yani al tedbirini bacim benim gibi olma

ahh insallah insallah annemin makus talihi bendede olmaz

hihoyyythihoyyythihoyyyt gözün aydin ayseciimm..bnim eccük acidiydi ama ikincide acimadi:kedi:
sen dogum sonrasi kontrole gittin mi bu arada ???ben ayin 11 ine termin aldim hastanedne cikarken doktorum 6 8 hafta arasi gel korunma yöntemlerini konusalim dedi ...ben bi gidermisim simdi ikinciye hamile :roflol: ayy düsünmesi bile korkuncsenağlamasenağlamasenağlama

emzirirkene hapla korunulmuyo demi:uhm:

millet acilisi yaptida tekrar hamile kalmaktan korkuyo.kaydirigubbakcemile3

iyiki esim burayi okumuyo. valla soylenir dururdu bak elalem acilisi yapali ne kadar oldu diye.kaydirigubbakcemile3

iyiki esim burayi okumuyo. valla soylenir dururdu bak elalem acilisi yapali ne kadar oldu diye.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sizde daha siftah yokminaniknanik

cersu .!.:
elifcim hapla krunma var yurt dışında oluo bitek
tr de yok

nasil oluyo o hap haptir hepsinin koruyuculug ayni dewgil mi??
sen gecen gün o yüzden mi bana haplari soruyodun??
hangi hapmis o bakim bana uygunsa söyliyim de doktor onu yazsin madem

slm kızlar nabersiniz
bugün bizim 40mız artk büyüdük
birazdan yengemiz gelecek ve oğluşumu yıkayacağız

hadi gözün aydin canim..

bunu bilmiodum bak hemen çözümünü düşünmem lazım

düsün bacim ikinci itek olayina karsiyizkaydirigubbakcemile5
gerci ona iki cocuk yakisiyo.. hatta 3üncüyüde bekliyoss ondansırnaşık şey

gitmedim ben daha canim.. 8 hafta sonra gel demisti doktor.. ama tirsiyom yine muayne olmak istemiyom.. yeni yil girsinde arayip randevu alcam.. hap olayinda hic bi fikrim yok canim.. ama ben kullanmicam dügünden sonra 3ay kullandim 6 kilo aldim.. esim korunsun.. spiraldende korkuyom..
insallah tutmamistir bacim sen icini rahat tut..

off bid eyine muayene var demi..su isle rbi btisin dahada gitmen kadin doktoruna valla biktim parmak yemekten:kedi:
bende esim korunsun diyodum ama al sana erkegin korunmasi böyle oluyo:1ninca:
iyisimi su tehlikeyi bi atlatayim ben korunayim

neyse ben kacar kizim uyanma sinyallari gönderiyo

kendinize ii bakin

korunun haaaa bak benim gibi düsünmeyin sonra

cersu sana bişey sorucam nestlenin bebek rezene çayını sen kullanıyodun sanırım benim görümcem almanyadan getirdi ben almanca anlamıyorum bacım bu kutu açıldıktan sonra ne kadar sürede tüketmek lazım humananın süt artırıcı çayı 2 ay mesela bunda öyle bi süre varmı beni bi aydınlatıver

:roflol::roflol::roflol::roflol:

off bid eyine muayene var demi..su isle rbi btisin dahada gitmen kadin doktoruna valla biktim parmak yemekten:kedi:
bende esim korunsun diyodum ama al sana erkegin korunmasi böyle oluyo:1ninca:
iyisimi su tehlikeyi bi atlatayim ben korunayim

aynen o zaman mecburi yiyoduk parmaklari.. simdi hic gidesim gelmiyoo.. zaten sinirliyim doktora beni onca hafta yatirdi erken dogum diye.. sonuc günüm gectigi halde doguramadim..:jeyyar:
normal doguramadim ya icim aciyoo haala.. bastan hazirlikli olsaydim böyle olmazdi.. aniden olunca psikolojimi iyce bozdu bu durum..

hap kullanma canim yaa.. bi sürü hormon var onlarda.. ne gerek var.. ilk 6-7 dikkat et ondan sonra olsa nolcakki.. illa birgün ikinci bebek gelicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…