2009 Kasm Anneleri

ay biz de bikaç gün önce siftahı yaptım sizin yazdıklarınızı okuyup öyle bi kasıldım ki kasılmaktna acıdı canım eşim korundu benim. dr önümüzdeki gidişimde (pzt giidcem) konuşçaz dedi ama ben sprialden korkuyom nası takılıyo kayar mı amaaan bi daha kadın doğum dr filan görmücem ayy bu rahim ağzı yarası nerden çıktı dr a gitmesem farkedilmicekti acaba kaytarsam mı kendiliğinden geçermi acaba

nasil oluyo o hap haptir hepsinin koruyuculug ayni dewgil mi??
sen gecen gün o yüzden mi bana haplari soruyodun??
hangi hapmis o bakim bana uygunsa söyliyim de doktor onu yazsin madem

canım dr kağıda yazmıştı
hatırladığım kadarıyla minipilie ay böle bişeydi biri
öbürüde c harfiyle başlıodu
eşim almanyaya gidince alıcaktı
hatta bizim kız 4 aylık olunca beraber gidelim dedik ama bakalım
sen bi drye sor hapları banada söle

şekercik canım hiç kaytarma tedavi ol benim arkadaşım uzunca bi süre gitmedi son aşamaya gelmiş dr yaraları dondurmak zorunda kaldı

sakin cerincim alismasin.. nilayda öyle yapiyodu bizimde hosumuza giderdi.. simdi gene yapiyoo hatta o dereceki emzigi cikarip ellerini agzina götürüyo.. taaki midesi bulanana kadar.. gece wc ye kalktim baktim zilli uyanmis.. ama ses etmiyoo elleri agzindaydi yine.. hic sevmedigim sey bebeklerin ellerini agzina almasiydi.. bol bol siliyom simdi ellerini mikrop kapmasin diye.. millete hep elinden öpün diyoz ya simdi agzina aliyo elini neresini öptürcez simdi

ne bilem kıss başıma bunlar geliceğinii o elekrikli pompayıda doğumdan sonra 1 gün kulnnadıydımm 6 saat emzirme önerilmmektedir eyvah ağlıyıı

okumadan icmeseydin keske bacim..

benimki 10 dk bile durmuyoo memede.. 15-20dk nasil basariyosunuz memede tutmayi.. gece 3 saat uyuyoo.. 7-8 dk emiyoo geri daliyo.. azmi emiyooki bu kiz simdi.. hatta gündüzde hep 2 saatte bir emiyoo:uhm:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy cerenimo edoş boş bir hayalin peşinde sense olabilecek bir hayal kuruyosun seni tebrik edim hacı allah hayaline kavuştursun seni :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3

canım aç değil
pişik yok
üşümez valla biz pişiyoz ama ben her ihtimale karşı kalın giydirdim değişiklik olmadı
gazı var kaka yapamıyo yapıncada durmuyo
uykusu geincwede uyumuyo ağlıyo
suyu deneyim bide
okuyom bol bol
sağol bacım

sekercik ilk ay kontrolünde kac kiloydu oglusun.. benim kiz 6 haftalikken 4100grdi bende kendimce bi yöntem buldum tartarken.. legenin icine yastik koyuyom.. onu tartiyom sonra kizmi koyuyom toplamindan legenle yastigin kilosunu cikiyom.. dün tarttim 4600 geldi ama ne kadar dogrudur bilmiyom.. bizim kontrole daha cok var..

bebekler ellerini surekli agizlarina goturdukleri icin elden opulmez canim. mikroplari direk agzina almis oluyor.

benimki 10 dk bile durmuyoo memede.. 15-20dk nasil basariyosunuz memede tutmayi.. gece 3 saat uyuyoo.. 7-8 dk emiyoo geri daliyo.. azmi emiyooki bu kiz simdi.. hatta gündüzde hep 2 saatte bir emiyoo:uhm:

kaydirigubbakcemile3

kızlar böle demekki kız ben de az mı emiyo diye tedirgin oluyomm
gece biraz daha fazla emiyo ama 10 dkyı zor buluyoz vallaa
hatta ben o bıraktıktan sonra biraz bekleyip gene vermeye çalışıom genelde almıyo ama kazara alırsa da hoop geri iade ediyo kusarak kaydirigubbakcemile3
geçen ay tedirgin oldydum neyseki 1 kilo almıştı demekki onlar da öle doyuyo
bu ay daha az aldı kilo galiba ya bakalım hayırlısı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o da iimiş gıı
ben kendim tartılıyom sonra kucağıma alıp tartılıyom aradaki farkı buluyom
3 haftada 500 gr almış sanırım az diye üzüldüydüm ama bilmiom artık 10 gün sonra kontrolümüz görcez ak koyun kara koyun

ben emme süresini dra sordum 7 dakika yeterli ilk 2 dak boş emer sonraki 5 dak beslenmesi için yeterli daha uzun süre emdiğinde aslında emmez emer gibi yapar dedi benim oğluşta 10 dak fazla emmiyor gece doydumu kendini memeden çekip ağzını büzüp uyumaya başlıyo

:lepi: :lepi:
ay benimki de doyunca kitliyo ağzını resmeen amaaan bişeyler duydukça içim içimi kemiriyoo akannehir

selam bacılar ne ediyonuz?:hulya:

a,s bacim hosgeldin

bebekler ellerini surekli agizlarina goturdukleri icin elden opulmez canim. mikroplari direk agzina almis oluyor.

dogru diyon bacim.. artik kimse öpmesin mademkaydirigubbakcemile3

aynen canim 10 dkyi buldugu cok nadir.. zorla verdigimdede geri cikariyo.. emzikle meme ayrimini yapiyo ama nilay.. memeyi verdigimde eliyle ittiriyoo ama agliyoo haala.. emzigi verince susuyo.. emme ihtiyaci oldugundan yapiyoo diyolar ama gün boyu emzik agzinda..tek acikinca cikiyoo o meme zaten..bizim kontrol 3aylik olduktan sonra daha randevu bile almadik.. 10haftalikken asi icin gidicez o zaman randevu alicaz muayne ve tartilma icin..
beray ilk ay iyi almis masallah.. biz 6nci haftada 800gr anca almistik..

ikinci ay azmi aliniyoki? ama sIk sIK cis ve kaka yapiyosa normaldir canim herhalde..

kilo alımı normalse doyuyordur sütün yoğunsa uzun süre emmeden doyuyordur canım gördüm beray hn resmini çok tatlı maşallah

sağol tizeesi :kedi:
ben de senin oğlanın çenesine bittim kız çok şeker maşallaaahh
ya varya geçen ayda böle yaptım ben ay acaba doymuyomu sütüm az mı neden az emiyo kilosu az mı falan diye gittik normal çıktı şükür şimdi kontrole 10 gün kaldı bende gene aynı tedirginlikler
akıllanmıcam heralde :sinifsinif:

iyi madem yaa benimkide 7-8 dk emiyoo birakiyo..

ay ne zillliler dimi yaa nasıl biliyolar emzikle memeyii
aynen beray da öle emziği alıyo ama memeyi almıyo tokken kaydirigubbakcemile3
valla ilk ay 1 kilo almıştı tam ama 2. ay daha mı az alınıyo bilmiom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…