ben de ben delaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekiz tek basina yatip durmuyoki, karsisinda sebek gibi oynuyorum.laelaelaelaelae
kızlar selam
ya benm de canm sıkıldı şimdi
bugün dr a gittik burdaki devlet hast.ne
oğlan 3 haftada 500 gr almış dr çok iyi kilosu didi 4 buçuk olmuş boyu da bir buçuk cm uzayıp 53,5 olmuş
az mı şimci kilosu yav
o zaman dr nie kilosu çok ii didi?
haftaya gitçektik ama dün akşm çok ağladı en son fitili verdik uyudu zavallı yorgun düştü ağlamaktan
ben de ben delaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
anaam benimki de evde yaptıım ilkel ölçümlere göre 3 haftada 500 gr almış ii dediyse iidşr gıı o zaman :lepi: ben de üzülüyodum
kesinlikle katiliyorum. ikincide insan daha pratiklesiyo. bende bir is yapiyorsam bir burdayim.
oglum dogdugunda annem bana pratik olmak zorundasin. elinle lavaboyu silerken, p.ponla yeri sileceksin demisti.:roflol:
cnm saoldr. iyi dediyse iyidrir canim. dert etme.
iyi dedi canm herhalde normalanaam benimki de evde yaptıım ilkel ölçümlere göre 3 haftada 500 gr almış ii dediyse iidşr gıı o zaman :lepi: ben de üzülüyodum
bu kız her gün bi moda çıkartiii -tatlicadiarzu- ağlyo meme veriom 2 fırt çekio atıyo azından sora yatiy memede kocaman görunce yastık sandı zaarr kaydirigubbakcemile3 ay gömüldü uyuyo resmen yaaa meme ağzında uyuyanı annadıkta yanağının altına alıp uyuanda benimki oldu delikafadulden
kapattığım an hortluyo mannak bu yaaaaaaaa :roflol:
goşgeldin cnmŞenizselam hatunlaaaarr nasilsiniz bebeler uyuyo galiba herkes burda masallah
canım güzel emio sütte iyi sayılırdemek bölesi hayırlıymış cnm
ben sallayınca kafası bir sağa bir sola gidiy ya korkuyom başı döncek diye
zaten hiç de memnun olmuy benimde ayaklarım ağrıy bırakıyom uyumaz benim cadı
illa anneye dayıyca kafasını
emzirmen nasıl pekala cnm
memede uyumuyomu
süper laf wanna ...:lepi::roflol::roflol:bebeğin doğmuş gözün aydın canım...Şeniza.s.
kiz eliff ben gecen bisey okudum... ikinci itekmi kesilcen gii basimiza
bacim dikkat et daha cok erken.. hic belli olmaz ne olcagi.. bi bunlari büyütelimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?