2009 Kasm Anneleri

taksim ilk yardım beyoğlu dimi

yuhhhh 6000 mi
çıldırmışlar
aha gııı hazırlan taksimde yürüyek senle istiklalde
bebeleride alırık bi yandan emzirir bi yandan gezerken
bi yandanda buse yer bizi:))))))))))))
kalabalıkta kaynarız gıııııkaydirigubbakcemile3

kız ucuz olan bi hastane
kiralar acayip pahalı
ist halt etmiş
500 600 700
neyse biz 400 e bulduk

merkezde canım
evet doğuların kiraları pahalı oliler tayinciler var yaa ondan herhalde

sağol canım, öyle böle büyüyolar işte
darısı başına inşallah amin
amiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq:
taksim ilk yardım beyoğlu dimi
evet canım beyoğlu cihangirdeyim
tabe tabe artık parçalara ayrılmış olarak dönerik eve sonra kim toplucak nan bizi ordan provakasyonculara yem oluruk vallaha zaten bahane ariler ortalığı dağıtmaya
bide travestileri unuttun hacı onnar adamı doğrarlar nan falçataynan geziler hele bi yan bakı var bak napiler sağa

ama bak buse hepimizi korur hacı
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
gunaydin, kimseler gelmemis daha.

ayy geçen kartanesine kızıyodum tutamadın boğazını deyu aynı haltı bende ettim yaa bu aşure fena gaz yapi bebelerde haberiniz olsunn :sinifsinif:

ben cok severim asureyi dunde komsum getirmis ama kartanesinin gaz yapiyo dedigini hatirladigimdan kasigi bandirip yaladim sadece.:roflol:

bende var sinbonun kati meyve sikacagi. ben cok memnunum, en azindan isimi goruyor. gecen sene her gece oglusa havuc sikiyordum. bu sene tembelligim ustumde, kiz azcik buyusun ikisine birden sikarim.zemuszemus

Dilmuhcum bende Sinbonun katı meyve sıkacağını 2 yıldır kullanıyorum hemde her sabah hamileliğim boyunca sıkıp içtiğim meyvenin haddi hesabı yoktur elma portakal havuç mandalina kivi nar hepsini karışık sıkıyorum ben şuanda yine aynı hersabah uyanır uyanmaz yapar içerim.Ben cok memnunum ucuz diye başta bende korkmuştum ama diğerlerinden inan hiçbir farkı yok bozulsaydı benımkı bozulurdu şimdiye kadar.

Yalnız arkadaşlar ben bebeklere vereceğimiz meyveleri cam rendede rendeleyip tülbentle suyunu sıkıp veeceğiz diye biliyorum bu yüzdende cam rende aldım eve bi tane şimdiden.

günaydın kızlar biz koca gece ayaktaydık anca oğlab şimdi uyudu gözümden uyku akıyor ama akşama misafir gelicek evi toplamam lazım daha mama yapıcam umarım şu oğlan uyanmaz esnemekten ölücem galiba
akşam en sonunda kocam pes etti beşikte oğlanı sallıyodu baktım en son çınar bey bakınıyor ama babamız çoktan uyumuş sırnaşık şey anlıycanız iş bana kaldı gene koca gece 10 dakka uyudu uyandı beyfendi kafamçokkarıştı uyumak istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…