2009 Kasm Anneleri

günaydın millet nirdesiniz ayol bu sabah kimsecikler yok
bende 3,5 ta bebemin gazını çıkarırken uyudu öle yattım yatağa 5,5 ta uyandık omuzum uyuşmuş sonra 7,5 ta uyudu 8,5 ta buse uyandı ben toplam 3 saat uyudum ooooyyyyyyyyyyyyyyyyyy ooyyyyyyyyyyyy

kızlar bişey sorucam bu rezene çayı milupanın rezenesi bebeğe verim heç bi halta yarmii acaba aktardan bitki olarak yokmu bu çay belki öle demleme olarak versem işe yarar heee

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım başta fırsat bulamıyoduk ama topici gene dolduruyoruz çocukta bakarız kkyada yazarız diyoz deme neyse herkes iidir umarım

günaydııınnn
nbr nan cerenimoomm
daha yeni kafaltı diyom been anca uyudu küçük hanım uyudu denirse tabiii bi göz açık kaydirigubbakcemile3
ev almış başını gidiyoo mafoldumben

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin gazmaniye anası
günaydııınnn
nbr nan cerenimoomm
daha yeni kafaltı diyom been anca uyudu küçük hanım uyudu denirse tabiii bi göz açık kaydirigubbakcemile3
ev almış başını gidiyoo mafoldumben
sende hoşgeldin senin gazmaniyen gece uyimi hacı
günaydın gece kuşları opuyorumnanaktan

günaydın canım gece kuşlarımı desek gece nöbetcilerimi desek acabakaydirigubbakcemile3

hee fatom benimki gece uyuyo çok şükür 3 saatte bir uyanıp emiyo geri uyuyo :Saruboceq:
maşallah de gıı

fatom yaa sizin hastanede aşılar paraynan mıı akannehir
bizimki bedafaaa ben hiç sağlık ocağına gitmiyom

fatom yaa sizin hastanede aşılar paraynan mıı akannehir
bizimki bedafaaa ben hiç sağlık ocağına gitmiyom

he gı paraynan allah allah bi bizim hastanedemi paraynan yavvv bak şimcik şaşırdım ama buseyide paraynan yapıyolardı aşılar o başka hastaneydi bu başka hastane hani desemki bu hastane paraynan yapi busenin hastaneside paraynan yapidi :uhm::uhm::uhm::uhm:

yavvv şu allttaki babanne beni deli edecek sonunda getirmiş bi tane haşlanmış yumurta şunu buseye yedir dedim karnı tok kahvaltı yaptık dedim
şunu yedir diyo gözlerinin altı karardı diyo ağlamaktan sesi soluğu kesildi diyo

allahım yaaa neresinden duyuyosa ağlama seslerini karu delirdi öööffffffffffffff

öte yandan karunun kulaklar sağır çok az işiti bağaırt bağıra konuşacaksınki duyacak busenin sesini duyuyormuşşş ppeeehhh peeehhhh gelde inan şimcik

gunaydın herkese
gece boyu bebegımle ugrastım dılosum gelemedımde buraya kusura bakma canım ya
buse furkan gozuna ydın canım
sımı uyudu benım kuzum ama uyanır
atesıne bakıp durdumg ece boyu
bı odasını sılıp tozunu almam lazım cocuk rahatsız oluyogelıyom bırazdan

canım niye uyumuyo seninki gazdan dolayımı ya oda perişan sende perişansın şimdi canım benim ya rezene veriyomusun

canım yok gazı kakası hepsini çıkardı ama genede uyumuyo
rezene vermedim canım hiç

aaa sinbo çoook ucuz bozulur hemen diye düşünmüştüm iyi yaaa

ayy ucuz ya hemen bozulur diye düşündüm
dur bakayım olmazsa ondanm alırım

benim bebek kakasını yapamıyo ya. bugün bi ağladıki anlatamam. uff ne yapacağımı şaşırdım. önce fitil verdim sonra kulak çöpünü zeytinyağına batırıp azcık soktum yumuşattım. yaptı sonra yavrum.
ya kızlar ben napcam ya. hiç kendi yapamıyo. fitile alıştı bile artık heralde.
kaç ay sonra kendi yapabilir ki acaba. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…