hoşgeldin gazmaniye anasıgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sende hoşgeldin senin gazmaniyen gece uyimi hacıgünaydııınnn
nbr nan cerenimoomm
daha yeni kafaltı diyom been anca uyudu küçük hanım uyudu denirse tabiii bi göz açık kaydirigubbakcemile3
ev almış başını gidiyoo mafoldumben
günaydın gece kuşları opuyorumnanaktan
hee fatom benimki gece uyuyo çok şükür 3 saatte bir uyanıp emiyo geri uyuyo :Saruboceq:
maşallah de gıı
fatom yaa sizin hastanede aşılar paraynan mıı akannehir
bizimki bedafaaa ben hiç sağlık ocağına gitmiyom
yaw aşıyı devlet dağıtmıyo mu neden para alıyolarmışkiiii :mymeka:
canım niye uyumuyo seninki gazdan dolayımı ya oda perişan sende perişansın şimdi canım benim ya rezene veriyomusun
aaa sinbo çoook ucuz bozulur hemen diye düşünmüştüm iyi yaaagunaydin, kimseler gelmemis daha.
ben cok severim asureyi dunde komsum getirmis ama kartanesinin gaz yapiyo dedigini hatirladigimdan kasigi bandirip yaladim sadece.:roflol:
bende var sinbonun kati meyve sikacagi. ben cok memnunum, en azindan isimi goruyor. gecen sene her gece oglusa havuc sikiyordum. bu sene tembelligim ustumde, kiz azcik buyusun ikisine birden sikarim.zemuszemus
Dilmuhcum bende Sinbonun katı meyve sıkacağını 2 yıldır kullanıyorum hemde her sabah hamileliğim boyunca sıkıp içtiğim meyvenin haddi hesabı yoktur elma portakal havuç mandalina kivi nar hepsini karışık sıkıyorum ben şuanda yine aynı hersabah uyanır uyanmaz yapar içerim.Ben cok memnunum ucuz diye başta bende korkmuştum ama diğerlerinden inan hiçbir farkı yok bozulsaydı benımkı bozulurdu şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?