yavvv şu allttaki babanne beni deli edecek sonunda getirmiş bi tane haşlanmış yumurta şunu buseye yedir dedim karnı tok kahvaltı yaptık dedim
şunu yedir diyo gözlerinin altı karardı diyo ağlamaktan sesi soluğu kesildi diyo
allahım yaaa neresinden duyuyosa ağlama seslerini karu delirdi öööffffffffffffff
öte yandan karunun kulaklar sağır çok az işiti bağaırt bağıra konuşacaksınki duyacak busenin sesini duyuyormuşşş ppeeehhh peeehhhh gelde inan şimcik
benim bebek kakasını yapamıyo ya. bugün bi ağladıki anlatamam. uff ne yapacağımı şaşırdım. önce fitil verdim sonra kulak çöpünü zeytinyağına batırıp azcık soktum yumuşattım. yaptı sonra yavrum.
ya kızlar ben napcam ya. hiç kendi yapamıyo. fitile alıştı bile artık heralde.
kaç ay sonra kendi yapabilir ki acaba. mafoldumben
benim bebek kakasını yapamıyo ya. bugün bi ağladıki anlatamam. uff ne yapacağımı şaşırdım. önce fitil verdim sonra kulak çöpünü zeytinyağına batırıp azcık soktum yumuşattım. yaptı sonra yavrum.
ayyy kızlar çok sevinçliyim kıskardeşim atanmış hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım benim kızım 5 günde bi yapıyo falla ben hiç zorlamıyom ne fitil ne yağ bişi vermiyom 4 veya 5.günde kendisi yapıyo
sadece anne sutu aldığı için bi sorun yokmuş doktorlar öle diy koca karılara görede sütün yarıyomuş o yüzden öle olimiş no problem yane sıkma kendini bu kaa :ecrin_bebek:
edaaaaaaa nazlııııııııııııııı hu huuu geçmiş mi okuyonuz gıı :1ninca:
yavvv şu allttaki babanne beni deli edecek sonunda getirmiş bi tane haşlanmış yumurta şunu buseye yedir dedim karnı tok kahvaltı yaptık dedim
şunu yedir diyo gözlerinin altı karardı diyo ağlamaktan sesi soluğu kesildi diyo
allahım yaaa neresinden duyuyosa ağlama seslerini karu delirdi öööffffffffffffff
öte yandan karunun kulaklar sağır çok az işiti bağaırt bağıra konuşacaksınki duyacak busenin sesini duyuyormuşşş ppeeehhh peeehhhh gelde inan şimcik
ayyy kızlar çok sevinçliyim kıskardeşim atanmış hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım bugün 6. gün. ya zorlanıyo yapmaya çalışıyo. yapamayınca iç çeke çeke öyle
bi ağlıyoki elim kolum dolanıyo
bugun hawa cokk guzel ya
oglus ıyı olsa aslır cıkardımmm
bende yarın hava böyle olursa çıkarcam kızımı dışarı arabası ile acık hava alsın diye :kedi:
bende yarın hava böyle olursa çıkarcam kızımı dışarı arabası ile acık hava alsın diye :kedi:
aboowww bi girdim komşu geldi yaaaa akannehirakannehir
slm herkeslereeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?