2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol::roflol:
fatooo gıı babaanne gene hortladı desene :roflol:
nan bu karu buseye taktı heral yeni bebe oldi furkanın deel gene busenin sesini duyiyyy ayyy koptum gııııı :roflol: zavallı busemm kurtulamicik bu neneden haaa
gıı o yumurtada kesin bişi vardır buseden kurtulmak için geturmuştur o delikafadulden

zeytin yağı içirdim hiç bi işe yaramadı. portakal suyu diyolar ama çok asitlidir diye korktum veremiyorum

canım benim kızım 5 günde bi yapıyo falla ben hiç zorlamıyom ne fitil ne yağ bişi vermiyom 4 veya 5.günde kendisi yapıyo
sadece anne sutu aldığı için bi sorun yokmuş doktorlar öle diy koca karılara görede sütün yarıyomuş o yüzden öle olimiş no problem yane sıkma kendini bu kaa :ecrin_bebek:

canım benimkide yapamıyo
ben daha fitilde vermedim
bacaklarına hareket yaptırıyom işte baya zor yaıyo 2 günde bir falan
bende ne yapascağımı şaşırdım fitil alcam

canım bugün 6. gün. ya zorlanıyo yapmaya çalışıyo. yapamayınca iç çeke çeke öyle
bi ağlıyoki elim kolum dolanıyo

Kızlarrr Mutlu Yıllar Dilemeye geldim sizleree canlarım ve canları a.s. a.s.

Cerenimoo sen birtanesin bitane neşesisin bu topiğin Allah eksik etmesin a.s. a.s. Fotoğrafını gördüm Özgemin Maşallahhhh binlerce kez kızımıza büyümüş nekaa güzel bi kısçe olmuş öyle:)Kasım bebeklerinin hepsi çok çok güzel Allaha emanettt

zavallı busecim ya karuya bak yımırtayı kapmış gelmiş demek ha kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar çok sevinçliyim kıskardeşim atanmış hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kıs nere atandı hadi hayırlı olsun

canım aynı sorunu bende yaşıyodum bir kaç defa fitil vermek zorunda kaldım ama alıştırmakta istemiyodum o yüzden zeytinyağına başladım ve artık kendı kendıne gayet rahat yapıyo sende dene canım bırkaç gun ustuste sütüne yada mama veriyosan mamasına kat bir damla saf zeytinyağını yapar hemen

canım bugün 6. gün. ya zorlanıyo yapmaya çalışıyo. yapamayınca iç çeke çeke öyle
bi ağlıyoki elim kolum dolanıyo

10 güne kadar normal dedi doktor ama tabi insanın yinede canı sıkılıyo
ama ben alıştım kıs hiç kaka derdim olmuyo haftada bi belden aşşaa batırıyo rahatlıyo kaydirigubbakcemile3

off buyuk eltim çağırıyo oturmaya ay hiç çekilmes şimdi akşam bi olaylar olmuş dır dır dedikodu yapcekkk akannehir
kendi söleer söler bişi olmas sen hataynan bi laf sölesen hemen herkese yetiştirir hiç sevmem böle tipleri gidimde biraz durum gelim bari :1closedeyes:

bende yarın hava böyle olursa çıkarcam kızımı dışarı arabası ile acık hava alsın diye :kedi:

Bende yeğenimi bekliyorum yarın için alışveriş yiyecek birşey alacaktık Yağmuruda arabaya mini bir park gezintisi gibi olacak:)Durum benim güzeller güzeli yeğenim napıyo bakalımopuyorumnanaktan

bende yarın hava böyle olursa çıkarcam kızımı dışarı arabası ile acık hava alsın diye :kedi:

cok ıyı olur aslında ewı hawalandırdım bugun odadan odaya koydum oglumu
kızamık yuzunden halsızbıraz kuzucugum
hawalar duzelsın hepımız yuwalrdan cıkıp sokaklara dokulecegız durum onu gosteriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…