2009 Kasm Anneleri

calpol uyku yapar halbuki, yada oksuruk suruplari guzel uyku yapiyo.kaydirigubbakcemile3

anam ben o kavanoz mamalarını heç sevmim hacı

evde kendi pisirdigini koyarsin icine ama acil durumlarda cok iyi oluyor.

bugun doktora gittik. benim kiz 4480gr olmus. hala 4500gr olamadik. benim kiz dikkat ediyo kilosuna, yavas yavas aliyo.kaydirigubbakcemile3

4 ayliktan sonra baslariz yavas yavas meyve suyuna falan di mi dedim, belli olmaz 6 aya kadar bekleyebiliriz dedi. bende olduuu dedim, ne derse desin, hayirlisiyla 4 aylik oldumu baslarim yavastan.

canımm çok geçmiş olsun şimdi nasıl inşallah kısa zamanda atlatır kıyamam ona ya.opuyorumnanaktan

al bendende o kaaa benim kız şapkayı kafaya geçirdikmi başlıyo çığlık atmaya sankim kızın bir yerine biri çimdik atıyo kafayı bir sallayışı var şapkayı çıkarcam diye bende istiyomki renk renk takam kafasına ama nerdeeee kaydirigubbakcemile3

oooo ben hep çıkartıyom Duruyu gezmelere bizimki mamada yiyoya yanımıza hem mamasını alıyoruz hemde sağdığım sütlerden alıyorum ağladımmı hemen birini içiriyorum kaydirigubbakcemile3

o zaman bitane termos gibi şeylerden almalı biberonu koymak için süt sağıp koyarım ben de
avmlerde sorun yok emzirme odaları var

sapkaya karsi niye giciklar anlamiyorum. Naz'da nefret ediyor, sinir oluyo takinca.akannehir

calpol uyku yapar halbuki, yada oksuruk suruplari guzel uyku yapiyo.kaydirigubbakcemile3

evde kendi pisirdigini koyarsin icine ama acil durumlarda cok iyi oluyor.
bende uyku yapıyo bilidim o yüzden verdim emme heç bağamısın demedi
kız benim gazmana fitil bilem fayda etmi hacı ne bünyeyse bu annamadım:uhm:
anaaamm kucağımdan inmiyooooooooooo
10 dk uyuyup uyanıyoo
ayy geceleri ben aynen öleyim hacı
birde 2.doz hepatit b asisi olduk. karmalar ayin 20sinde.mafoldumben
ya nasip ağladımı gııı iğne yerken
ben bebekten o kaaaa değilde buseden korkim gııı:roflol::roflol:
o zaman bitane termos gibi şeylerden almalı biberonu koymak için süt sağıp koyarım ben de
avmlerde sorun yok emzirme odaları var

evet avm ler rahat oliiia.sa.s

sagol karakızım bıraz atesı war calpol werdı
ama almıyo kusar gıbı yapıyo begenmedı ya

benim kız yarım saattir uyuma numarası yapıyo
5 dk bir ağlıy sonra uyuyo sonra tekrar kalkıy ne yapmaya çalışıyo anlamadım
ağlasada almıyom yatağına bıraktım geldim valla
bakalım hangimiz pes edecek sonunda:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…