GÖRDÜM GIII SAĞOL KUŞUM DEDİM BENDE
TEKRAR SAĞOL CANIMŞeniz
BEN DÜN GECE CALPOL VERDİM HEÇ FAYDA ETMEDİ GIII DESENE GAZ SANCISINA CALPOL NE ETSİN O SADECE ATEŞLİ DURUMLARDA VERİLİ Bİ YERİ AĞRIYINCA BENDE Bİ ÇARE DENEYEM DEDİM AYA OLMADI:1no2::1no2:
anam ben o kavanoz mamalarını heç sevmim hacı
ewet canım ıkı gundur cok huzursuzdu
wucudu benek benek olmustu kırmızı kırmızı
dr gıttık dun acıl
kızamık dedı doktor
fıtıl werdık aksam atesı cıkmasın dıye
uyudu bıraz ıkı gundur uyumuyodu kuzum
ay burdada güzel hava biz de balkona çıktıkkk
ama benim kız şapkadan iice nefret etmiş yaaa
kafayı bi o yana bi bu yana sallayıp durdu napccaksam ben dışarı nasıl çıkarcam bu minnoşuuu
yeni şapka aldıydım bi de kulaklarını kapatan alttan bağlamalı oynuyo oynuyo ama çıkaramıyoo kaydirigubbakcemile3
sağolm kuşum kendiside çıldırdı zati sevinçten yavrum kaç sene oku oku oku kafayı yemişti
KIZ ÇIKILMIYO BEBELEN DIŞARI AĞLADIKLARI ZAMAN İNSAN ÇOK PANİK OLUYO MEMENİDE OL ORTA YERDE ÇIKARIP VEREMİYON MÜSAİT Bİ YER BULANA KADARDA BEBEK ÇATLAR:1no2:
anaaamm kucağımdan inmiyooooooooooo
10 dk uyuyup uyanıyoo
al bendende o kaaa benim kız şapkayı kafaya geçirdikmi başlıyo çığlık atmaya sankim kızın bir yerine biri çimdik atıyo kafayı bir sallayışı var şapkayı çıkarcam diye bende istiyomki renk renk takam kafasına ama nerdeeee kaydirigubbakcemile3
o zaman bitane termos gibi şeylerden almalı biberonu koymak için süt sağıp koyarım ben de
avmlerde sorun yok emzirme odaları var
bende uyku yapıyo bilidim o yüzden verdim emme heç bağamısın demedicalpol uyku yapar halbuki, yada oksuruk suruplari guzel uyku yapiyo.kaydirigubbakcemile3
evde kendi pisirdigini koyarsin icine ama acil durumlarda cok iyi oluyor.
ayy geceleri ben aynen öleyim hacıanaaamm kucağımdan inmiyooooooooooo
10 dk uyuyup uyanıyoo
ya nasip ağladımı gııı iğne yerkenbirde 2.doz hepatit b asisi olduk. karmalar ayin 20sinde.mafoldumben
ben bebekten o kaaaa değilde buseden korkim gııı:roflol::roflol:canımm çok geçmiş olsun şimdi nasıl inşallah kısa zamanda atlatır kıyamam ona ya.opuyorumnanaktan
al bendende o kaaa benim kız şapkayı kafaya geçirdikmi başlıyo çığlık atmaya sankim kızın bir yerine biri çimdik atıyo kafayı bir sallayışı var şapkayı çıkarcam diye bende istiyomki renk renk takam kafasına ama nerdeeee kaydirigubbakcemile3
oooo ben hep çıkartıyom Duruyu gezmelere bizimki mamada yiyoya yanımıza hem mamasını alıyoruz hemde sağdığım sütlerden alıyorum ağladımmı hemen birini içiriyorum kaydirigubbakcemile3
o zaman bitane termos gibi şeylerden almalı biberonu koymak için süt sağıp koyarım ben de
avmlerde sorun yok emzirme odaları var
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/331992-2009-kasim-bebeklerinin-gelisimleri.html
bebeklerin gelişimlerini buraya yazalım
ya nasip ağladımı gııı iğne yerken
bugun hasta ya kuzum kucagımda uyutuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?