2009 Kasm Anneleri

Bende yeğenimi bekliyorum yarın için alışveriş yiyecek birşey alacaktık Yağmuruda arabaya mini bir park gezintisi gibi olacak:)Durum benim güzeller güzeli yeğenim napıyo bakalımopuyorumnanaktan

oyy yerim ben yağmurcuğumu gesmeleremi gidiyomus opuyorumnanaktan hele bir yaz gelsin biz de gelcez hep birlikte dolaşırız kaydirigubbakcemile5

cok ıyı olur aslında ewı hawalandırdım bugun odadan odaya koydum oglumu
kızamık yuzunden halsızbıraz kuzucugum
hawalar duzelsın hepımız yuwalrdan cıkıp sokaklara dokulecegız durum onu gosteriii

canımm bebekmi kızamık oldu benmi yanlış anladımfisfisfis

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt
İnşallahhhh :Saruboceq:

kız devlet her aşıyı dağıtmıyorki ne bilem kafam karıştı benim
sen özel hastaneyemi gidiyon yoksam sigortayamı
hee özele gidiyommm
:roflol: :roflol:
furkana bakcam deyü buseyi aç bıraktın babanne de dayanamadı geldi işteee :roflol:
ayyy kızlar çok sevinçliyim kıskardeşim atanmış hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
aa gözünüz aydın canııımmm
:roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile5

canımm bebekmi kızamık oldu benmi yanlış anladımfisfisfis

ewet canım ıkı gundur cok huzursuzdu
wucudu benek benek olmustu kırmızı kırmızı
dr gıttık dun acıl
kızamık dedı doktor
fıtıl werdık aksam atesı cıkmasın dıye
uyudu bıraz ıkı gundur uyumuyodu kuzum

selam canım hossgedlın
ne gözel komsular demı hec bos wermılerr

slm cnmm
geçmiş olsun doruk oğlan kızamık olmuş hee :sinifsinif::sinifsinif:
allah acil şifalar versin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
nazlımm nasılsın cnmm yağmurcuk nasıl bende çıkcam birazdan oğlumla gezmeyeee kaydirigubbakcemile5

ay burdada güzel hava biz de balkona çıktıkkk
ama benim kız şapkadan iice nefret etmiş yaaa
kafayı bi o yana bi bu yana sallayıp durdu napccaksam ben dışarı nasıl çıkarcam bu minnoşuuu
yeni şapka aldıydım bi de kulaklarını kapatan alttan bağlamalı oynuyo oynuyo ama çıkaramıyoo kaydirigubbakcemile3

:mymeka:
yaa ben de istiyoooommm
ama kociş arabaynan gitti bugün işeee
şu yokuşu tırmanmayı göze alabilsem atarım veledi slinge çıkarız :1no2:

sağol kuşum nasıl beben şimcik iyimi

heç sorma cerin yaw ama buse hakkından geli hacı neneyi eve girmesine izin vermiki zavallı kadın kapıdan geri döniii git burdan diyo bebeği uyandıracaksın sessiz ol bu arada bebeğe asla yaklaştırmıyo benden ve babasından hariç kimseyi elletmiyo

ayyy her eve lazım böle bi nene yaw:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiyim cnm kafayı toparlamaya çalışıyorum geldimi üstüste derler ya o şekilde ama bugünlerede şükür:)Amanda amann Egemde dışarı gezmelere gidecek yerim ben onuu hele o pantolonlu hali bittim bittimmm buraya bakamasamda ki bakacağım devamlı faceden takip ediyorum bebeklerimizi..Egemiz tamm bi adam olmuş annesi maşallah kuzuma:)

sunways çok geçmiş olsun..Kısa zamanda atlasın inşl kuzucuk..

Çok çok öperim kızlar sizleri hazırlanayım yarınada hazırlık vs iş çok..
HEPıNıZE MUTLU YILLAR DıLERıM CANLARIM VE CANLARI..Çok özledik hepinizi inanın...Yeni Yıl hepinize sağlık,huzur,mutluluk,bereket,neşe,bolllll kazanç getirsin..Yavrularımızla Nice Nice Yıllara a.s. a.s. a.s. a.s.

yaa ben de istiyoooommm

:1shok: ayy dikmenin o yokuşları adamı fıtık eder gııı laelaelaelaelae
arabalan sahilece gidemde sahilde gezineyim diyom bendeee lülülülülülü
bebek arabamızı aldım gıı ben dayanamadım :1ninca::1ninca: burası hep yaz gibi bacım neen beklimki haziranı deymiii delikafadulden

aaa canım hayırlı olsunnn öğretmen falanmıydı nere atandı gııı kaydirigubbakcemile2
he gııı sınıf öğretmeniydi erzurum ispir,e atanmış
get de accık başın şişsin fenamı olur:roflol::roflol::roflol:
aboowww bi girdim komşu geldi yaaaa akannehirakannehir
slm herkeslereeeee
senin bu komşuda bu kk ya ne kaaa muzur yavv
yaa ben de istiyoooommm
bende çıkmak isterim emme buseylen bebek dışarda kendimi hayal bile edmiyom

sağol nazlı teyzesiii egecimde seni öperrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mutlu sağlıklı seneleree inşallah nazlımm Şeniz

he gııı sınıf öğretmeniydi erzurum ispir,e atanmış

senin bu komşuda bu kk ya ne kaaa muzur yavv

bende çıkmak isterim emme buseylen bebek dışarda kendimi hayal bile edmiyom

hayırlısı olsun fatoş kardeşine sevindim opuyorumnanaktan
sen dışarı zor çıkarsın gıı 2 bebeleennn :sinifsinif: ben bi denelen panik oluyom hee ya ağlarsa ya ağlarsa deyüüü :sinifsinif:

sağolm kuşum kendiside çıldırdı zati sevinçten yavrum kaç sene oku oku oku kafayı yemişti

KIZ ÇIKILMIYO BEBELEN DIŞARI AĞLADIKLARI ZAMAN İNSAN ÇOK PANİK OLUYO MEMENİDE OL ORTA YERDE ÇIKARIP VEREMİYON MÜSAİT Bİ YER BULANA KADARDA BEBEK ÇATLAR:1no2:

he ya
sagolasın canımcım
sımdı daha ıyıce ınsallah ıylesır hemencık de bıcı bıcı ederız

hayırlısı olsun fatoş kardeşine sevindim opuyorumnanaktan
sen dışarı zor çıkarsın gıı 2 bebeleennn :sinifsinif: ben bi denelen panik oluyom hee ya ağlarsa ya ağlarsa deyüüü :sinifsinif:

bebeyle disari cikmasi bisey degilde, acikinca fena oluyo. emzircek yer bulmak zor. ek gidalara gectilermi daha rahat. al yanina bi kavanoz mama nereye gidersen git.zemuszemus

gecen ikeaya gittik. bebek odasi cok guzeldi. bundan sonra gezme demek ikea demek.kaydirigubbakcemile3

daha oıyı gıbı ama hafıf sıcak calpol alıcam
sagol canım bu arada yazdım ama gormedın hayırlı olsunnn

GÖRDÜM GIII SAĞOL KUŞUM DEDİM BENDE
TEKRAR SAĞOL CANIMŞeniz

BEN DÜN GECE CALPOL VERDİM HEÇ FAYDA ETMEDİ GIII DESENE GAZ SANCISINA CALPOL NE ETSİN O SADECE ATEŞLİ DURUMLARDA VERİLİ Bİ YERİ AĞRIYINCA BENDE Bİ ÇARE DENEYEM DEDİM AYA OLMADI:1no2::1no2:

anam ben o kavanoz mamalarını heç sevmim hacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…