Bende yeğenimi bekliyorum yarın için alışveriş yiyecek birşey alacaktık Yağmuruda arabaya mini bir park gezintisi gibi olacak:)Durum benim güzeller güzeli yeğenim napıyo bakalımopuyorumnanaktan
cok ıyı olur aslında ewı hawalandırdım bugun odadan odaya koydum oglumu
kızamık yuzunden halsızbıraz kuzucugum
hawalar duzelsın hepımız yuwalrdan cıkıp sokaklara dokulecegız durum onu gosteriii
oyy yerim ben yağmurcuğumu gesmeleremi gidiyomus opuyorumnanaktan hele bir yaz gelsin biz de gelcez hep birlikte dolaşırız kaydirigubbakcemile5
canımm bebekmi kızamık oldu benmi yanlış anladımfisfisfis
hee özele gidiyommmkız devlet her aşıyı dağıtmıyorki ne bilem kafam karıştı benim
sen özel hastaneyemi gidiyon yoksam sigortayamı
:roflol: :roflol:yavvv şu allttaki babanne beni deli edecek sonunda getirmiş bi tane haşlanmış yumurta şunu buseye yedir dedim karnı tok kahvaltı yaptık dedim
şunu yedir diyo gözlerinin altı karardı diyo ağlamaktan sesi soluğu kesildi diyo
allahım yaaa neresinden duyuyosa ağlama seslerini karu delirdi öööffffffffffffff
öte yandan karunun kulaklar sağır çok az işiti bağaırt bağıra konuşacaksınki duyacak busenin sesini duyuyormuşşş ppeeehhh peeehhhh gelde inan şimcik
aa gözünüz aydın canııımmmayyy kızlar çok sevinçliyim kıskardeşim atanmış hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fatooo gıı babaanne gene hortladı desene :roflol:
nan bu karu buseye taktı heral yeni bebe oldi furkanın deel gene busenin sesini duyiyyy ayyy koptum gııııı :roflol: zavallı busemm kurtulamicik bu neneden haaa
gıı o yumurtada kesin bişi vardır buseden kurtulmak için geturmuştur o delikafadulden
kaydirigubbakcemile5
canımm bebekmi kızamık oldu benmi yanlış anladımfisfisfis
selam canım hossgedlın
ne gözel komsular demı hec bos wermılerr
slm cnmm
geçmiş olsun doruk oğlan kızamık olmuş hee :sinifsinif::sinifsinif:
allah acil şifalar versin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
nazlımm nasılsın cnmm yağmurcuk nasıl bende çıkcam birazdan oğlumla gezmeyeee kaydirigubbakcemile5
sağol kuşum nasıl beben şimcik iyimigunaydın herkese
gece boyu bebegımle ugrastım dılosum gelemedımde buraya kusura bakma canım ya
buse furkan gozuna ydın canım
sımı uyudu benım kuzum ama uyanır
atesıne bakıp durdumg ece boyu
bı odasını sılıp tozunu almam lazım cocuk rahatsız oluyogelıyom bırazdan
:roflol::roflol::roflol::roflol:
fatooo gıı babaanne gene hortladı desene :roflol:
nan bu karu buseye taktı heral yeni bebe oldi furkanın deel gene busenin sesini duyiyyy ayyy koptum gııııı :roflol: zavallı busemm kurtulamicik bu neneden haaa
gıı o yumurtada kesin bişi vardır buseden kurtulmak için geturmuştur o delikafadulden
slm cnmm
nazlımm nasılsın cnmm yağmurcuk nasıl bende çıkcam birazdan oğlumla gezmeyeee kaydirigubbakcemile5
:mymeka:
yaa ben de istiyoooommm
ama kociş arabaynan gitti bugün işeee
şu yokuşu tırmanmayı göze alabilsem atarım veledi slinge çıkarız :1no2:
he gııı sınıf öğretmeniydi erzurum ispir,e atanmışaaa canım hayırlı olsunnn öğretmen falanmıydı nere atandı gııı kaydirigubbakcemile2
get de accık başın şişsin fenamı olur:roflol::roflol::roflol:off buyuk eltim çağırıyo oturmaya ay hiç çekilmes şimdi akşam bi olaylar olmuş dır dır dedikodu yapcekkk akannehir
kendi söleer söler bişi olmas sen hataynan bi laf sölesen hemen herkese yetiştirir hiç sevmem böle tiplerigidimde biraz durum gelim bari :1closedeyes:
senin bu komşuda bu kk ya ne kaaa muzur yavvaboowww bi girdim komşu geldi yaaaa akannehirakannehir
slm herkeslereeeee
bende çıkmak isterim emme buseylen bebek dışarda kendimi hayal bile edmiyom:mymeka:
yaa ben de istiyoooommm
ama kociş arabaynan gitti bugün işeee
şu yokuşu tırmanmayı göze alabilsem atarım veledi slinge çıkarız :1no2:
iyiyim cnm kafayı toparlamaya çalışıyorum geldimi üstüste derler ya o şekilde ama bugünlerede şükür:)Amanda amann Egemde dışarı gezmelere gidecek yerim ben onuu hele o pantolonlu hali bittim bittimmm buraya bakamasamda ki bakacağım devamlı faceden takip ediyorum bebeklerimizi..Egemiz tamm bi adam olmuş annesi maşallah kuzuma:)
sunways çok geçmiş olsun..Kısa zamanda atlasın inşl kuzucuk..
Çok çok öperim kızlar sizleri hazırlanayım yarınada hazırlık vs iş çok..
HEPİNİZE MUTLU YILLAR DİLERİM CANLARIM VE CANLARI..Çok özledik hepinizi inanın...Yeni Yıl hepinize sağlık,huzur,mutluluk,bereket,neşe,bolllll kazanç getirsin..Yavrularımızla Nice Nice Yıllara a.s. a.s. a.s. a.s.
he gııı sınıf öğretmeniydi erzurum ispir,e atanmış
senin bu komşuda bu kk ya ne kaaa muzur yavv
bende çıkmak isterim emme buseylen bebek dışarda kendimi hayal bile edmiyom
sağol nazlı teyzesiii egecimde seni öperrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mutlu sağlıklı seneleree inşallah nazlımm Şeniz
hayırlısı olsun fatoş kardeşine sevindim opuyorumnanaktan
sen dışarı zor çıkarsın gıı 2 bebeleennn :sinifsinif: ben bi denelen panik oluyom hee ya ağlarsa ya ağlarsa deyüüü :sinifsinif:
slm cnmm
daha oıyı gıbı ama hafıf sıcak calpol alıcamsağol kuşum nasıl beben şimcik iyimi
l:
hayırlısı olsun fatoş kardeşine sevindim opuyorumnanaktan
sen dışarı zor çıkarsın gıı 2 bebeleennn :sinifsinif: ben bi denelen panik oluyom hee ya ağlarsa ya ağlarsa deyüüü :sinifsinif:
daha oıyı gıbı ama hafıf sıcak calpol alıcam
sagol canım bu arada yazdım ama gormedın hayırlı olsunnn
bebeyle disari cikmasi bisey degilde, acikinca fena oluyo. Emzircek yer bulmak zor. Ek gidalara gectilermi daha rahat. Al yanina bi kavanoz mama nereye gidersen git.zemuszemus
gecen ikeaya gittik. Bebek odasi cok guzeldi. Bundan sonra gezme demek ikea demek.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?