2009 Kasm Anneleri

bende yaza işe başlarım diyodum aklımda gezmelerde olur şimdi
bütün sıkıntılı günlerini çek kızın sonra babannesi baksın olcak şey değil

slm kızlar misafirim gitti bende damladım hemen nasılsınız
biz iki gundir kızımla koyun koyuna uyuyoz yaa hiç ii yapmıyorum ama azıcık uyumak için aldım yanıma bu geceden itibaren sabaha kadar oturcam ama alıstırmıcam

amannn alisirsa alissin, o kadar cabuk buyuyorlarki, ileride istesende gelmez koynuna.

kenyacım biz her gece koyun koyunayız
yoksam ikimizde uykusuz kalıyoz kızımla
şu gaz olayı bitince hemen başlıyacam tek yatırmaya geceleri
gerçi bazen sancısı olmadığını anladığımda hep yatağında yatırıyom
iki tarafada alıştı yani kızım ama tercihi tabiyki kucak oluy kaydirigubbakcemile3

kenyacım ne güsel gıı bizde aramızda uslu uslu yatsın diyoz ama olmuyyy
kız yüzünden kocişle yataklarımız ayrıldı şimdiden uslu uslu uyusaydı yanımızda
üçümüz yatacaydık.:jeyyar:

bebegım koynumda uyudu camasırı asamadım
odasını sılıp hawalandırdım,
ıyı olsun bebegım hayırlısıyla
dılos gelmedı gece onunkıde uyumadı yıne nıye uyumuyo bu tosun ya

eller ıkı yana dusmus kafa tam gogsumde
allah nasıl guzel warlıklar yaratıyor ya
ben camasırları asam gelem
bu arada
donence ıse yarıyomu arı y BENDE alayım

slm kızlar benim kzı gece pek huysuzdu aglamıyordu ama hep mızıldanma halinde sürekli kalktı uyumadıda haliyle bizde uyumadık eşimde yazık uykusuz kaldı arada ona söylendim sen uyu bari diye ...sabahta adam akıllı uyumadı parça parça bende zaten grip olacak gibiydim başımın agrısıda geçemedi uykusuzluktanda haliyle..şimdide ana kucagında gözler fala talı gibi açık ayıcıga mırıldanıp duruyor..ama birazdan yaygarayı kopartır gibime geliyor....gı kartanesi tesadif gördüm yazınıda avmlerde emzirme odası var yazmışsında nerelerde var ben hiç rastlamadım gerçi ben mamada veriyorum emme o tarz odada lazım kızla çıksak dışarı diyorum çekiniyorum bazen..biz hiç çıkmadık birazda korkuyoruz ortalıkta salgın var diye...

canım ben okadar çok çıktımki sayısını unuttum bide benim kızım şuan 27 günlük
süt sağdım bide emzirme odasında emziriyorm yaygarada koparıo ama emzirince susuo kaydirigubbakcemile3

godoman dayanamadı aldı geneeeeee sırnaşık şey lülülülülülü

ama ben 7 yasıma kadar annemle babamın arasında yatmısım
uyuyunca sepetliyolarmıs uyanınca gene aralarına sıvısıyormusum kaydirigubbakcemile3

kendi 7 yasina kadar yatmis, kizina 3 ay bile izin vermiyo.kaydirigubbakcemile3

tecrübe konuştu yine Şeniz
sankim okula kucakda gidecekler deymi wannam
ben 3 ay dolsun gazda kalmazsa ağlasada almıycam kucağıma
alışcak elbet

hem okula kucaktami gidicek diyo, hemde 3 ay sonra kucagima almiycam diyo. karar ver anacim.kaydirigubbakcemile3

var bi bildikleri herhalde. surekli gidip emzigi tekrar tekrar verip pispisliyorum. nerdeyse yalvarcam uyu diye.kaydirigubbakcemile3

geçenlerde artık çıldırcam durmuyo uyumuyo benim gözler kapaniyo onda tık yok adam yorgun artık halimi görsen diom özge köpeen olim uyu allanı seversen kocamda diyoki olduk zaten daha olacan mı kalmışşşşş :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sebek olduk be.:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…