kıslar ya geçen biri aldıydı şu oyun parkını
kimdi ya hatırlayamadım
bizde dönence yada böle bişey alalım diyoz ama benim kızın ilgisini çekermi bilemedim
kızımı memnun etmek zor
☞ Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı; Hediyeli! : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
hoşgeldin canımslm kızlar misafirim gitti bende damladım hemen nasılsınız
biz iki gundir kızımla koyun koyuna uyuyoz yaa hiç ii yapmıyorum ama azıcık uyumak için aldım yanıma bu geceden itibaren sabaha kadar oturcam ama alıstırmıcam
slm kızlar misafirim gitti bende damladım hemen nasılsınız
biz iki gundir kızımla koyun koyuna uyuyoz yaa hiç ii yapmıyorum ama azıcık uyumak için aldım yanıma bu geceden itibaren sabaha kadar oturcam ama alıstırmıcam
hosbulduk canımmmmhoşgeldin canım
amannn alisirsa alissin, o kadar cabuk buyuyorlarki, ileride istesende gelmez koynuna.
amannn alisirsa alissin, o kadar cabuk buyuyorlarki, ileride istesende gelmez koynuna.
slm kızlar benim kzı gece pek huysuzdu aglamıyordu ama hep mızıldanma halinde sürekli kalktı uyumadıda haliyle bizde uyumadık eşimde yazık uykusuz kaldı arada ona söylendim sen uyu bari diye ...sabahta adam akıllı uyumadı parça parça bende zaten grip olacak gibiydim başımın agrısıda geçemedi uykusuzluktanda haliyle..şimdide ana kucagında gözler fala talı gibi açık ayıcıga mırıldanıp duruyor..ama birazdan yaygarayı kopartır gibime geliyor....gı kartanesi tesadif gördüm yazınıda avmlerde emzirme odası var yazmışsında nerelerde var ben hiç rastlamadım gerçi ben mamada veriyorum emme o tarz odada lazım kızla çıksak dışarı diyorum çekiniyorum bazen..biz hiç çıkmadık birazda korkuyoruz ortalıkta salgın var diye...
:1shok: ayy dikmenin o yokuşları adamı fıtık eder gııı laelaelaelaelae
arabalan sahilece gidemde sahilde gezineyim diyom bendeee lülülülülülü
bebek arabamızı aldım gıı ben dayanamadım :1ninca::1ninca: burası hep yaz gibi bacım neen beklimki haziranı deymiii delikafadulden
ama ben 7 yasıma kadar annemle babamın arasında yatmısım
uyuyunca sepetliyolarmıs uyanınca gene aralarına sıvısıyormusum kaydirigubbakcemile3
tecrübe konuştu yine Şeniz
sankim okula kucakda gidecekler deymi wannam
ben 3 ay dolsun gazda kalmazsa ağlasada almıycam kucağıma
alışcak elbet
he gııı sınıf öğretmeniydi erzurum ispir,e atanmış
var bi bildikleri herhalde. surekli gidip emzigi tekrar tekrar verip pispisliyorum. nerdeyse yalvarcam uyu diye.kaydirigubbakcemile3
sapkaya karsi niye giciklar anlamiyorum. Naz'da nefret ediyor, sinir oluyo takinca.akannehir
geçenlerde artık çıldırcam durmuyo uyumuyo benim gözler kapaniyo onda tık yok adam yorgun artık halimi görsen diom özge köpeen olim uyu allanı seversen kocamda diyoki olduk zaten daha olacan mı kalmışşşşş :roflol::roflol::roflol:
geçenlerde artık çıldırcam durmuyo uyumuyo benim gözler kapaniyo onda tık yok adam yorgun artık halimi görsen diom özge köpeen olim uyu allanı seversen kocamda diyoki olduk zaten daha olacan mı kalmışşşşş :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?