- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
nasil yakiyodun be? bebe kucaginda bakamadin mi pilava? ben kucagimda makarna yaptim, suzdum, kavurdum tek elle. simdide gidiyom, popomla yerleri silcem.:roflol:
godoman dayanamadı aldı geneeeeee sırnaşık şey lülülülülülü
geçenlerde artık çıldırcam durmuyo uyumuyo benim gözler kapaniyo onda tık yok adam yorgun artık halimi görsen diom özge köpeen olim uyu allanı seversen kocamda diyoki olduk zaten daha olacan mı kalmışşşşş :roflol::roflol::roflol:
selam millet ne kaynatiyonuz bakimm
dün gezmeye ciktik kizimla alisveris merkezi cok sicakti diye sapkasini actim gelen gecen bakti saclarina, asallah demek yok tabii nazara geldi kuzum resmen gece hic durmadi agla agla perisan oldu..fitil attim banamisin demedi sabaha karsi sakinledi ama huysuzlugu devam ediyo hala
dudaklar büzüldü gözler bi noktaya dikildi konsantrasyon tam kaka geliyo galibaa kaydirigubbakcemile3
nasil yakiyodun be? bebe kucaginda bakamadin mi pilava? ben kucagimda makarna yaptim, suzdum, kavurdum tek elle. simdide gidiyom, popomla yerleri silcem.:roflol:
edoş ne aldın gene nan
bebek arabası gıı yaza alacam dedimdi burda hep yaz biliyosun onu aldım geziyoz oğlumlaann :lepi:
bugünde çıktık deniz kenarına yarım saat bakındı oğlum sonra uyudu kaldı arabadaaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt
ooooo maşallah egeye
güle güle kullanın canım anam bizde aldık
ben heç memnun deelim
ne aldın kızz nasıl bişe :uhm: niye memnun değilsinn :uhm:
kraft 0 aydan itibaren yeni alacaz bidaha yaaa
bende kraft aldım kızz ama çok memnunumm :lepi:
Hepsiburada.com : KRAFT STAR JOGGER | Anne & Bebek & Çocuk
bu bak bizim model renk böle değil tabee akannehir
kızlar nasılsınız yarın 3 aşı var ya yandık huysuzluk yaparmı ki...
bizimki matrix travel
:mymeka: saskın onun kullanışsız oldupu belli zaten baksanaa bide dünya para vermişin haaa :mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?