2009 Kasm Anneleri

yahu bu kızı yedirdim içirdim gazını çıkardım altına baktım
ayağıma koydum sallıycam uyumak istemio ne istio annamıyom yaaaa

igg dün bana alisveris merkezinde genizirken nestle nin deneme hazir yemek paketini verdiler baktim tavuk ve sebze püresi yaziyo ama öyle tiksinc duruyo ki hayatta yedirmem ben onu kizima kendim pisiricem yemeklerini

godoman dayanamadı aldı geneeeeee sırnaşık şey lülülülülülü

:1ninca::1ninca: çaktuma nan delüüü :1ninca:

:roflol::roflol: ne kaa doğru laf dimiş eniştem gıı :roflol::roflol: daaa ne kaa köpei olacuksann :roflol:

ahh kıyamam ben boncuk gözeeee

dudaklar büzüldü gözler bi noktaya dikildi konsantrasyon tam kaka geliyo galibaa kaydirigubbakcemile3

:roflol::sm_cool:

nasil yakiyodun be? bebe kucaginda bakamadin mi pilava? ben kucagimda makarna yaptim, suzdum, kavurdum tek elle. simdide gidiyom, popomla yerleri silcem.:roflol:

:1shok: sende popomu var nann :mymeka:
o minnicik şeylen yer silcen ha bizim kocaman popo bi halta yaramıy iyimii :roflol::roflol::roflol::roflol:

ooooo maşallah egeye
güle güle kullanın canım anam bizde aldık
ben heç memnun deelim

kızlar nasılsınız yarın 3 aşı var ya yandık huysuzluk yaparmı ki...

slm cnm valla benim oğlana ateş yaptı ama calpol şurup verdim hemen düştü ateşi öle huysuzluk falan olmadı çok şükürr..
istersen aşı olur olmaz ver riske atma hiçç :kedi:

bizimki matrix travel

:mymeka: saskın onun kullanışsız oldupu belli zaten baksanaa bide dünya para vermişin haaa :mymeka::mymeka:

tamam canım saol hemen calpol vericem ya 3 defa iğne gircek çok kötü oluyom...benim bebek zaten huysuz inş.huysuzlanmaz...

kızlar ya delırcemha
bu bebe benımle memede kawga edıyo aglıyo bagırıyo
ama sadece sag memedeyken
o bıraz buyuk ve ucu emmeden cıkmıyo
cocugum uykudan uyanıyo emecem dıye
ama hep otekınıde weremem ya offf sasırdım ıyıce walla

gız bızımkının emzıgı almaya nıyetı yokk 3 tane emzık aldık banamısın demıyooo
memıslerım buyuk
ama emzık kucuk
eee cocukta agzını kocaman acıyo emzıgı gorunce
ama agzı dolmadıgı ıcın reddedıyo emzıgı ama sag gogsumu bıle almıyo bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…