2009 Kasm Anneleri

kızlar benim kızın aşısı 3 ocakta pazar gününe denk gelio
neyapıcam yaaaaaa 1 gün sonra gitsek bişey olurmu

ay böle bi film vardı kadın çocuğu uyusun die şurup içiriodu hergece

hangi film kiz o? bide surup hangi surup? duymasin dilmuhla, krispi.:roflol:

1 gun sonrasindan birsey olmaz.

cersu bizde çıktık emme avmlere heç gitmedik kızımla dışaı çıktık ama ev ortamına biz çıktıgımızdada kayınvalidem baktı..

ay al benden de o kadar bizimde cumartesiye gelio yarın sağlık ocağına gidip sorcam haftasonuna denk gelio napim diye sanada yazarım yarın akşam musait olursan bak şekerim

olleeeyyy 1 saat uyudu da yimeemi yaptımm yemekteyiz yarışmasına katılcam bu hızlaa kaydirigubbakcemile3 tam bitti uyandı genee
yimekler ocakta yakmasam baariii :sinifsinif:

selam millet ne kaynatiyonuz bakimm
dün gezmeye ciktik kizimla alisveris merkezi cok sicakti diye sapkasini actim gelen gecen bakti saclarina, asallah demek yok tabii nazara geldi kuzum resmen gece hic durmadi agla agla perisan oldu..fitil attim banamisin demedi sabaha karsi sakinledi ama huysuzlugu devam ediyo hala

ay al benden de o kadar bizimde cumartesiye gelio yarın sağlık ocağına gidip sorcam haftasonuna denk gelio napim diye sanada yazarım yarın akşam musait olursan bak şekerim

bişey olmuyo gııı
sağlık ocandan baa dedilerdi haftasonuna geliyo diyeee 1 gün soora olduyduk biz

kıyamaa ona been
kemm gözlü almanlar :mymeka:

baba-ogul hali sahaya mac seyretmeye gitti.

kizcemde yarim saat uyudu simdi ana-kiz hem sarki dinliyoruz, hem soyluyoruz.zemuszemus

hakkaten kartanesi ve senin kızın saçları maşallah nan
o saçlara şapkaya ne gerek var benimki kel sayılır kaydirigubbakcemile3

nerden bilcek elin alamani masallah demeyi ama asil ben bilipde soylemeyenlere kiziyorum.klava:

dudaklar büzüldü gözler bi noktaya dikildi konsantrasyon tam kaka geliyo galibaa kaydirigubbakcemile3

kıyamaa ona been
kemm gözlü almanlar :mymeka:
pisler valla kendi bebeleri kel doguyo diye bakip seviyolar nazara gelio bebem

hakkaten kartanesi ve senin kızın saçları maşallah nan
o saçlara şapkaya ne gerek var benimki kel sayılır kaydirigubbakcemile3

hee valla en sacli kasim bebeleri bizdezemuszemus az daha dursalarmis saclari örgülü dogucaklarmiskaydirigubbakcemile3

ahanda bulguru yakıyomuşum nirdeyseee :kedi:
sen bulgur yiyon mu ben bir kez yedim ölüyodu bu zilli gazdan daahada yemem:1ninca:

wannababy .!.:
nerden bilcek elin alamani masallah demeyi ama asil ben bilipde soylemeyenlere kiziyorum.

:roflol::roflol::roflol:
bende cok kiziyrum türklerde de var ne ttali diyolar geciyolar biliyoruz tatlioldugunu masallah de de nazar degmesin ben bakanlarin hemen ardindan kendim diyorum masallah diye
masallah demeyi bilmiyolarsa bakmasinlar :tomato::tomato:nazara gelio sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…