calpol uyku yapar halbuki, yada oksuruk suruplari guzel uyku yapiyo.kaydirigubbakcemile3
ay böle bi film vardı kadın çocuğu uyusun die şurup içiriodu hergece
kızlar benim kızın aşısı 3 ocakta pazar gününe denk gelio
neyapıcam yaaaaaa 1 gün sonra gitsek bişey olurmu
kızlar benim kızın aşısı 3 ocakta pazar gününe denk gelio
neyapıcam yaaaaaa 1 gün sonra gitsek bişey olurmu
cersu bizde çıktık emme avmlere heç gitmedik kızımla dışaı çıktık ama ev ortamına biz çıktıgımızdada kayınvalidem baktı..
ay al benden de o kadar bizimde cumartesiye gelio yarın sağlık ocağına gidip sorcam haftasonuna denk gelio napim diye sanada yazarım yarın akşam musait olursan bak şekerim
ay al benden de o kadar bizimde cumartesiye gelio yarın sağlık ocağına gidip sorcam haftasonuna denk gelio napim diye sanada yazarım yarın akşam musait olursan bak şekerim
selam millet ne kaynatiyonuz bakimm
dün gezmeye ciktik kizimla alisveris merkezi cok sicakti diye sapkasini actim gelen gecen bakti saclarina, asallah demek yok tabii nazara geldi kuzum resmen gece hic durmadi agla agla perisan oldu..fitil attim banamisin demedi sabaha karsi sakinledi ama huysuzlugu devam ediyo hala
dün gezmeye ciktik kizimla alisveris merkezi cok sicakti diye sapkasini actim gelen gecen bakti saclarina, asallah demek yok tabii nazara geldi kuzum resmen gece hic durmadi agla agla perisan oldu..fitil attim banamisin demedi sabaha karsi sakinledi ama huysuzlugu devam ediyo hala
ahanda bulguru yakıyomuşum nirdeyseee :kedi:
dudaklar büzüldü gözler bi noktaya dikildi konsantrasyon tam kaka geliyo galibaa kaydirigubbakcemile3
pisler valla kendi bebeleri kel doguyo diye bakip seviyolar nazara gelio bebemkıyamaa ona been
kemm gözlü almanlar :mymeka:
hakkaten kartanesi ve senin kızın saçları maşallah nan
o saçlara şapkaya ne gerek var benimki kel sayılır kaydirigubbakcemile3
sen bulgur yiyon mu ben bir kez yedim ölüyodu bu zilli gazdan daahada yemem:1ninca:ahanda bulguru yakıyomuşum nirdeyseee :kedi:
wannababy .!.:nerden bilcek elin alamani masallah demeyi ama asil ben bilipde soylemeyenlere kiziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?