heyooooooooooooooooobole devam edersen kirmizi kurdela bile takarim sana.kaydirigubbakcemile3
tamam kacirmazsin zamani merak etme.kaydirigubbakcemile3
bende saat 9.30-10 gibi cekiliyorum kizla yatak odasina. bu gece gec yatsakmi diye dusunuyorum.CADIARZU
herkes birbiriyle o kadar yakın konuşuyorki kendimi pek yabancı hissettim sanki muhabbete girmemeliyim gibi yeni üyeyimde:) benimde 14 kasım doğumlu oğluşum var
herkes birbiriyle o kadar yakın konuşuyorki kendimi pek yabancı hissettim sanki muhabbete girmemeliyim gibi yeni üyeyimde:) benimde 14 kasım doğumlu oğluşum var
neleri denedin canım sen
eczacı arkadas silikon alın kesinlikle diyor
kaucukları kesinlikle onermiyormus
off alsa bari yaa
emzik guven duygusu için iyiymiş ama bide bıraktırması var akannehir
emzik kurtarici oluyo bazen. ama ozellikle gece alisirlarsa kotu. bu seferde emzik dustukce uyanip aglarlar.kaydirigubbakcemile3
oğlumun adı eymen bugün 47 günlük bursada yaşıyoruz normal doğumla dünyaya merhaba dedi oğlum
bugün sinirlerim bozuk yan tarafta tamirat var ve benim oğluşum sabah 9dan beri takırtıdan uyumuyor
yılbaşında evdeyik biz sizler ne yapıyonuz
bir değişiklik vaktim olursa kocişle beraber bisküvi tatlısı yapcaz
yılbaşı pastamız olcek bizim:lepi:
hem bisküvi süt yaparrrrrrr
öyle diyorlar bende esime oyle al dedim ama eczacı kendi kızına verdiği emzikten önermiş bakalım almazsa en son onu deneriz artıkkaucuk emzigi daha guzel aliyorlar ama.
güle güle büyüt bebişini inş.oğlumun adı eymen bugün 47 günlük bursada yaşıyoruz normal doğumla dünyaya merhaba dedi oğlum
bugün sinirlerim bozuk yan tarafta tamirat var ve benim oğluşum sabah 9dan beri takırtıdan uyumuyor
chichonun damaksızını
nukun damaklısını
bide markasını bilmediğim damla uçlu aldım
eccük reçelle bilem denedim :kedi:
şekeri bitene kdr emip bıraktı zilli
ben de pes ettim artık
şimdide elini emiyo
güle güle büyüt bebişini inş.
benim tepemdede hergun tamirat var gibi
bahar hastanesinde doğum yaptım doktorum nagihan hnmdı
bugün kontrolüm var 5te bakalım ne dicek
selam milletttt napiyonuzzz laa yine bi dünya kaynatmissiniz masallah cenelerinize nazar degmesin
herkese mutlu huzurlu saglikli seneler diliyorummm
biz malesefki evde olucaz bu yilbasi hatta öyle yorgun ve uykusuzuz ki yeni yil girmeden biz coktan uyumus oluruz herhlade
siz neler yapiyinizzzz
bebisleri analariniza birakip disari cikacak olan var muuuu
wanna ve kenya bursanın neresi
bide benim oğlum zaman zaman çok uzun süre uyanık kalıyo sizinkilerde öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?