2009 Kasm Anneleri

bole devam edersen kirmizi kurdela bile takarim sana.kaydirigubbakcemile3

tamam kacirmazsin zamani merak etme.kaydirigubbakcemile3

bende saat 9.30-10 gibi cekiliyorum kizla yatak odasina. bu gece gec yatsakmi diye dusunuyorum.CADIARZU
heyooooooooooooooooo
herkes birbiriyle o kadar yakın konuşuyorki kendimi pek yabancı hissettim sanki muhabbete girmemeliyim gibi yeni üyeyimde:) benimde 14 kasım doğumlu oğluşum var

hoşgeldin canım
allah anbalı babalı büyütsün
kız bi misaafirde senmiydin
misafirler yavaş yavaş dökülüyo

oğlumun adı eymen bugün 47 günlük bursada yaşıyoruz normal doğumla dünyaya merhaba dedi oğlum
bugün sinirlerim bozuk yan tarafta tamirat var ve benim oğluşum sabah 9dan beri takırtıdan uyumuyor

chichonun damaksızını
nukun damaklısını
bide markasını bilmediğim damla uçlu aldım
eccük reçelle bilem denedim :kedi:
şekeri bitene kdr emip bıraktı zilli
ben de pes ettim artık
şimdide elini emiyo

oğlumun adı eymen bugün 47 günlük bursada yaşıyoruz normal doğumla dünyaya merhaba dedi oğlum
bugün sinirlerim bozuk yan tarafta tamirat var ve benim oğluşum sabah 9dan beri takırtıdan uyumuyor

ben ve kenyada bursadan canim. nerde dogum yaptin? doktorun kimdi?

bende sinir oluyorum kizim uyurken disardan gelen tikirtilara.klava:

yılbaşında evdeyik biz sizler ne yapıyonuz
bir değişiklik vaktim olursa kocişle beraber bisküvi tatlısı yapcaz
yılbaşı pastamız olcek bizim:lepi:
hem bisküvi süt yaparrrrrrr

kaucuk emzigi daha guzel aliyorlar ama.
öyle diyorlar bende esime oyle al dedim ama eczacı kendi kızına verdiği emzikten önermiş bakalım almazsa en son onu deneriz artık
güle güle büyüt bebişini inş.
benim tepemdede hergun tamirat var gibi

bende bikac cesit deniyim

selam milletttt napiyonuzzz laa yine bi dünya kaynatmissiniz masallah cenelerinize nazar degmesin

herkese mutlu huzurlu saglikli seneler diliyorummm
biz malesefki evde olucaz bu yilbasi hatta öyle yorgun ve uykusuzuz ki yeni yil girmeden biz coktan uyumus oluruz herhlade
siz neler yapiyinizzzz
bebisleri analariniza birakip disari cikacak olan var muuuu

bahar hastanesinde doğum yaptım doktorum nagihan hnmdı
bugün kontrolüm var 5te bakalım ne dicek

bende baharda dogum yaptım gönül hanımda
ayy neler cektim anlatamam bi dahada gitmeyi düşünmüyorum
ama ameliyatım cok ii gecti
yalnız cektiğim 10 saatlik suni sancıya ragmen acılmamın olmadıgını gorupte hala beni bekletmesi ne kadar etikti bilemiyorum

bende buyuk bir olasilikla gece yarisindan once uyumus olurum. bari esim 12 de kaldirsinda uyuyarak girmeyeyim yeni yila.kaydirigubbakcemile3

wanna ve kenya bursanın neresi
bide benim oğlum zaman zaman çok uzun süre uyanık kalıyo sizinkilerde öylemi

ben sigortadayim canim. sen?
bir gunleri digerine uymuyo, bazen butun gun uyumuyor, belli bir saatten sonra bayilsada uyumuyor.akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…