niye yazı bekliyodunuzki koskoca kış hiçmi dışarı çıkmayı düşünmüyordun gııı
alın tabea.s benim var chicco nun buseden kalma fazla kullanmadım buse içinde heç durmazdı çift yönlü almadığıma çok pişman oldum:1no2::1no2:
ben iki dene araba aldım birisi büyük uzun mesafelee gitmek için diğeri küççük bakkala markete parka felan gitmek için en çok küçük olanını kullandık busede parka felan çok gidiyoduk çok kullanışlı olidi kapımızın önünde durii küççük bişe çubuk gibi oli katlanıncaaman ne bilem işte salaklık kaydirigubbakcemile3
yaza büyürler bastonlardan alırız ağır bişey almayız dediydim akannehir
eşşek kadar oldu zaten iki dk evde dolaştırsam belim kopii
bu kadar uykulari varken niye direnirler ya. yat uyu di mi?akannehir
keşke yerlerinde olsamda ben uyusam hiç kalkmam vallaha
selam
benimki şu an salıncakta gözüne şapka gelmiş çıldırıyo onla boğuşuyo sanki çıkarabilcek savaşıyo kaydirigubbakcemile3
ağla kölen gelsin seni iki dakkada kurtarsın demi ama :roflol:
haha çok ısrar ettim ele bi cırladıki apartman indi kaltı falla yerindennnnnnn delikafadulden
nbr yavrular
biz gene sabah 7 ye kadar uyumadık
sabah 7de kocişe sattım oğluşuda azcık uyudum aaaaaaaaa
bide konuşayım istiyo gülüyo şebek
oyyy, kiyamam. Naz geceleri huysuzlandiginda madem bu gece uyku perileri bize gelmiyo, Yagiz'a gitsin diye dua ediyorum.opuyorumnanaktan
nan bende sende bi ispirlik var didim yakaladım seni ispirli karu:roflol::roflol:selam
benimki şu an salıncakta gözüne şapka gelmiş çıldırıyo onla boğuşuyo sanki çıkarabilcek savaşıyo kaydirigubbakcemile3
ağla kölen gelsin seni iki dakkada kurtarsın demi ama :roflol:
haha çok ısrar ettim ele bi cırladıki apartman indi kaltı falla yerindennnnnnn delikafadulden
heyooooooooooooooooo 2.ayımız bitiyoooooooooooo
hadi bakalım 3.aydan çok ümitliyim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla bacım şunu anladım yağızın gecesi gündüzü karışmış
gündüz uyuyo gece hiç uyumuyo
gündüz uyutmamaya çalışıyom ama başarılı olamıyom
dün gece düzen çalışmasına başladım
saat 8:30 da ışıkları söndürdüm
gece hiç konuşmadım altını kaka yaptığı için mecbur açtım ama açmayacam kaka yapmadıı zamanlarda
bide sıpa gülüyo konuşayım istiyo
:mymeka: sus nannan bende sende bi ispirlik var didim yakaladım seni ispirli karu:roflol::roflol:
daha beter olmasınlar:1no2::1no2::1no2:
iyi yapmisin canim. bi yerden baslamak gerek. her gun biraz daha uyanik tutmaya calis. geceleride asla konusma, yuzune bile bakma. bir sekilde alisip ayrimi yapicaktir.
herkes yilbasi telasinda herhalde. kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?