2009 Kasm Anneleri

herkes birbiriyle o kadar yakın konuşuyorki kendimi pek yabancı hissettim sanki muhabbete girmemeliyim gibi yeni üyeyimde:) benimde 14 kasım doğumlu oğluşum var

aaaaa gel kızz olurmu öle bi yerden başlican elbet sırnaşık şey
hoşgeldin aramıza zemuszemus

ipek böcümden yeni yılda yeni fotolar geliyoooo
tabii gece huzurlu olursak
elbise giydircem bakalım becerebilcekmiyizCADIARZU
cnm kocişler böle10 dk tutuylar himen yoruldum diyler
ben ne yapayım bütün gün diyom
sen annesin diyip çıkıyo işin içinden
bazende allah sana sabır versin diy
öle böle geçiniyoz işte

hoşgeldin nagieymen. bende yeni üyeyim ama bayadır takip ediyodum burayı. okmak güzeldide yazmak dertleşmek daa iyi oliyı. hiçbiyere gideyim deme opuyorumnanaktan

al benden de okaaaaaaaaaaa
10 dakka sonra yoruldum diyip birakiyoakannehirakannehirakannehir
bide gece bana gelmis diyo ki askim elin besikte uyumussun salliyodun hala uyudugun halde:bbo: bende dedim ben anneyim anladin mi aramizdaki farkişakkıdı

3 aydan itibaren kullanılıyo ama şimdiden kullananda var cnm
görmeye başladılar şimdiden işe yarar ama şimdi yanında olman gerekecek

tmm wannacım ya ne kızıyon ne bilem karasız kaldıydık da belkim yeni bir ürün vardır diye
baktım bulamadım da

elifim ne korsesi tatlum
geçen nisamın bacak arasında bi zımbırtı gördüydüm sorcaydım
ortopedici mi taktırdı

slm karular tesadüf geçmiş sayfadan denk geldimde derin uyuması için ne yapıyosunuz söyleyin bakem sayfa karıştıracak kadar vaktim olmayabilir zira kız uyanıp sözde oynuyor ana kucagında ama her an kıyamet kopabilir..zeytinim senin kız çayı almıyormu neden ki pek tat alma duyuları yok diye biliyorum ben..yani varmıdır ki her haltı içebiliyorlar çünkü ama limonlu su verdigimde agzına suratı pek ekşiyor emme..

kenyaa sen park yatak almistin demi´
ben türkiyedeki yazliga park yatak alicam gecen chicco nun park yatagi indirime girdi 50 € olmus burdan mi alsam oraya getirsem yoksa burdan oraya tasimaya degmez mi
orda fiyatlar nasil deyiver haciiii
bide kullanisli mi bu park yataklar

hepsi ayni bunlarin ya. bende dun gece huysuzlasinca yattigim yerde emziriyordum. bi ara esim gelmis, hayatim olmaz boyle koy yerine kizi demezmi. aglarsa sen ver memeni diycektim.

bide gece gelirken cok sessiz ol, kugu gibi suzul yataga diyorum, adam izmir marsiyla giris yapiyo.:roflol:

wannacım aynısından mı var sende faydası oldumu gııı
benim kız ters ya korkuyom memnun etmek çok zor ipeki

elifim yaa şu sallanan beşik işe yarıyomu sende
sallayınca uyuyomu pınar
benim kız sallanmayıda sevmiyo:1no2:
ayağımda da sallıyom ağlama şiddetini artırıyo bu seferkafamçokkarıştı
sadece kucağıma alcam gezecez öle uyuyo
bazen kucağımdan da sıkılıyo akannehir
şuan kolumda uyuyo zilli
kolum uyuştu

hoşgeldin nagieymen. bende yeni üyeyim ama bayadır takip ediyodum burayı. okmak güzeldide yazmak dertleşmek daa iyi oliyı. hiçbiyere gideyim deme opuyorumnanaktan

tşk edrm hamileliğim boyunca aklıma takılan herşeye bu siteden baktım en sonunda üye oldum gerçekten yazmak daha iyiymiş seni anlayan birilerinin olması

Şeniz

elifim ne korsesi tatlum
geçen nisamın bacak arasında bi zımbırtı gördüydüm sorcaydım
ortopedici mi taktırdı

eveeet senin haberin yok mu
ortopedi verdi arasina bez koymakla yada cift bezle vakit harcamayalim direk bununla devam edelim dedi..garanti olsun diye bununla tamamen gecme ihtimali % 95 in üstünde

elif bend epark yatak kullanıyom. kullanışlı bişey tatlım aslında ama benimki pek sevemedi yatağını. 1 yaşına kadar kullanıp sonra baza alcam oğluma. ama yzlık için filan iyi olabilir. çünkü kurması katlaması pratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…