2009 Kasm Anneleri

nerdesin gııı gelmiyon hiç gelmiyon bacım :mymeka::mymeka:
aileden uzak olmanın ne derece zor olduğunu anne olunca anlıyo insan dimi

hoşgeldin canım aramızaa.s.

bugün gezmedeydim gıı fatoşş zemuszemus
oğlanı uyuttum atladım arabaya kaçtımm süt sağdımdı anam sütü veriverdii :ecrin_bebek:
oğluma ciciler aldım kendime almadım cazalıyım zayıflamadan almıcam bişee lmaz:lmaz:
şimcikte uyudum uyandımki yeni yıla uyuyarak girmeyem diyee akannehir

haklısın cnımda
ben cok gergınım engelde olamıyom ama denıycem
sagol canım

hosgeldın mureda anam bu gazman delırdı yaaa
ıkınıyo cıkaramıyo

bak bende öyleydim ve oğlana yansıyordu daha çok ağlamaya başlıyordu o zaman. şimdi önce kendimi sakinleştiriyorum ondan sonra kucağıma alıyorum.
yalnız olmak zor gerçekten benim ailemde 17 saat uzaklıkta her zaman gelemiyorlar.
gaz için zinco damlayı denedin mi ben faydasını görüyom.
birde evin sıcaksa altını aç bebeğin öyle dursun biraz tekmeler atsın öyle yapıncada çıkıyo gazlar

bende zinco kullanıyodum birkaçgün ii geldi sonra alıştı bir işe yaramadı şimdi nurse harveys kullanıyorum daha ii sanki gaz sorunumuzda biraz azaldı sanki

bende zinco kullanıyodum birkaçgün ii geldi sonra alıştı bir işe yaramadı şimdi nurse harveys kullanıyorum daha ii sanki gaz sorunumuzda biraz azaldı sanki

bizim zaten gaz sorunu çok olmuyo. bir tek sabaha karşı çok oluyo o da hareketsiz kalmaktan oluyo. gün içinde devamlı tekmeler attırıyom patır patır çıkarıyo gazını.

geçerken benide alaydın be edoş :roflol::roflol:

slm kızlar bizimki emzigi alıcak herhalde bi meme veriyorum bi emziği kakalıyorum daha tam almadı ama obürünü hiç almamıstı
eşime eczacı arkadası nuk un emziğini vermiş inş. alır

kızlarr 2010 ocak anaları diki
artık sabırsızlanıyorum günler geçmekl bilmiyor

:roflol::roflol::roflol:
bu konuda nedersiniz kasım anaları
aaahhhh aaahhhbaşalrına geleceklerini bilseler heç böle demezlerdia.sa.s

slm kızlar bizimki emzigi alıcak herhalde bi meme veriyorum bi emziği kakalıyorum daha tam almadı ama obürünü hiç almamıstı
eşime eczacı arkadası nuk un emziğini vermiş inş. alır

nasıl bir emzikki kenya

kız kenya kıskaredeşim benim rumuzumla kasım analarına girdi orda senin kızı çok sevmişler hele anam bayılmış o pandalı resim vardı ya onu

altta krispi diye görürsen bilki kıskardeşimlşen annem bebek sevmeye gelmişlerdir
:roflol::roflol::roflol::roflol:

nuk un yassı emziğiymiş canım
değişik bişi
Nuby Doğal Form Silikon Yassı Emzik 6 Ay+ | Nuby | Beslenme Ürünleri| Yalancı Emzikler | Bebekchik Bebe Ürünleri - ucuz ve kaliteli alışverişin adresi...bebek alışveriş,chicco ürünleri,bebek arabaları
ahanda bu canım

her zaman bekleriz tizesiii gelsinler büyük annesiyle tizesiii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…