aileden uzak olmanın ne derece zor olduğunu anne olunca anlıyo insan dimi
nerdesin gııı gelmiyon hiç gelmiyon bacım :mymeka::mymeka:delikafadulden Naberr nan kasım analarıı ve danalarıı :roflol::roflol:
bensiz yılbaşınamı girecektünüz nan yoksaa :mymeka::mymeka:
hepimizeeee mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllar nasip olsun inşallahhh :Saruboceq: evlatlarımıza akıl fikir sağlık gelsin yeni yıldaa gazları gitsiinn :Saruboceq:
aileden uzak olmanın ne derece zor olduğunu anne olunca anlıyo insan dimi
nerdesin gııı gelmiyon hiç gelmiyon bacım :mymeka::mymeka:
hoşgeldin canım aramızaa.s.
sorma degme yarama
haklısın cnımda
ben cok gergınım engelde olamıyom ama denıycem
sagol canım
hosgeldın mureda anam bu gazman delırdı yaaa
ıkınıyo cıkaramıyo
bak bende öyleydim ve oğlana yansıyordu daha çok ağlamaya başlıyordu o zaman. şimdi önce kendimi sakinleştiriyorum ondan sonra kucağıma alıyorum.
yalnız olmak zor gerçekten benim ailemde 17 saat uzaklıkta her zaman gelemiyorlar.
gaz için zinco damlayı denedin mi ben faydasını görüyom.
birde evin sıcaksa altını aç bebeğin öyle dursun biraz tekmeler atsın öyle yapıncada çıkıyo gazlar
bende zinco kullanıyodum birkaçgün ii geldi sonra alıştı bir işe yaramadı şimdi nurse harveys kullanıyorum daha ii sanki gaz sorunumuzda biraz azaldı sanki
bizim zaten gaz sorunu çok olmuyo. bir tek sabaha karşı çok oluyo o da hareketsiz kalmaktan oluyo. gün içinde devamlı tekmeler attırıyom patır patır çıkarıyo gazını.
bugün gezmedeydim gıı fatoşş zemuszemus
oğlanı uyuttum atladım arabaya kaçtımmsüt sağdımdı anam sütü veriverdii :ecrin_bebek:
oğluma ciciler aldım kendime almadım cazalıyım zayıflamadan almıcam bişeelmaz: lmaz:
şimcikte uyudum uyandımki yeni yıla uyuyarak girmeyem diyee akannehir
slm kızlar bizimki emzigi alıcak herhalde bi meme veriyorum bi emziği kakalıyorum daha tam almadı ama obürünü hiç almamıstı
eşime eczacı arkadası nuk un emziğini vermiş inş. alır
nasıl bir emzikki kenya
kız kenya kıskaredeşim benim rumuzumla kasım analarına girdi orda senin kızı çok sevmişler hele anam bayılmış o pandalı resim vardı ya onu
altta krispi diye görürsen bilki kıskardeşimlşen annem bebek sevmeye gelmişlerdir
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:umursamaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
pis çıtırtı seni pissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?