hade yaaaaaaa nan sarsıntısıydı dimek halen sallanim gıııı nemenn bişeymişşş:roflol::roflol::roflol:hadi leeen sallama dün deeldi bi kerem kaydirigubbakcemile3
çççüüüşşşşşşşşşşş 6 günmüüü abbaaavvvvvvvvvvvv:1no2:ayy soyundurdum belden aşşaa bezi kaldı eski bi beze sardım uşumesin deyu şimdi yapsın dursun kaydirigubbakcemile3
bide bu kadar gun sora kaka yaparken muhakkak ki hıçkırık tutuyo CADIARZU
kızlaaar dönenceniz yoksa hemen alııınn
berayı sabahtan beri park yatağın üstündeki dönen tavşanlarla oyalıyom şimdi de onlara bakarak uyuyakaldıı zemuszemus
hay yarebbiimm :roflol: :roflol:
senin kız pek tasarruflu anam alan yaşadı benimki günde 3 kez yapıo en az kafamçokkarıştı
evet elifim yatak odası için almıstım canım
150 di galba kraft baby max şimdilik güzel ama agır yani buraya gelince alırsın istersen
demirler falan var içinde
ahanda bıcığımı yoldum geldim
anaaaaaaaam kocişle beni karıştırıp beni babası sanacaklardı çocuğunkaydirigubbakcemile3
kraft ta iyi demi memnunsun yani..ben chicco dan gördüm ama öyle cok agir bisey gibi durmuyo sadece paketi büyük duruyodu ama oda sorun degil bebek esyalarinda yük sorunu olmuyo.bakayim duruma göre aklima yatti burdan getirmek hele bi izin günümüz belli olsun alicam hemen
kartanem dönenceyi bende alıcam kacıs yok herkes cok memnun
sendeki hangi markanın nasıl bişi kaca aldın canım
donence baya ise yariyo, epey bakiyorlar ona yattiklari yerden.kaydirigubbakcemile3
kartanem dönenceyi bende alıcam kacıs yok herkes cok memnun
sendeki hangi markanın nasıl bişi kaca aldın canım
eliif al kız ordan ucuzmuş valla chicco burda çok pahalı
biz de 200e aldık başka bi marka ama tepesinde kendinden dönence olması süper oldu
iyikide oglun uyumuyo ha, herseye firsat buluyon masallah. uyusa seni hayal edemiyorum.kaydirigubbakcemile3
aliim demi herkes al diyo demek ki burda baya bi indirime girmis..
canim dönence simdi lazim bebelere yaza kadar 7 8 aylik olucaklar ozaman kendileri dönence olucakkaydirigubbakcemile3
canım ben almadım yaa park yatağın tepesinde var kendinden müzik de çalıyo böle tavşanlar var dönüyo basit bişey ama çok ilgisini çekiyoo senn park ayatakta yokmu
benim kız gündüzleri kucakta gezme istemeye başladı etrafı keşfetmek istiyo heralde anca böle yatırabiliyom yatağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?