2009 Kasm Anneleri

hadi leeen sallama dün deeldi bi kerem kaydirigubbakcemile3
hade yaaaaaaa nan sarsıntısıydı dimek halen sallanim gıııı nemenn bişeymişşş:roflol::roflol::roflol:
ayy soyundurdum belden aşşaa bezi kaldı eski bi beze sardım uşumesin deyu şimdi yapsın dursun kaydirigubbakcemile3
bide bu kadar gun sora kaka yaparken muhakkak ki hıçkırık tutuyo CADIARZU
çççüüüşşşşşşşşşşş 6 günmüüü abbaaavvvvvvvvvvvv:1no2:
kızlaaar dönenceniz yoksa hemen alııınn
berayı sabahtan beri park yatağın üstündeki dönen tavşanlarla oyalıyom şimdi de onlara bakarak uyuyakaldıı zemuszemus

bende alacam emme biraz zaman geçtimi bilim sonra bıkacak:1no2:

evet elifim yatak odası için almıstım canım
150 di galba kraft baby max şimdilik güzel ama agır yani buraya gelince alırsın istersen
demirler falan var içinde

kraft ta iyi demi memnunsun yani..ben chicco dan gördüm ama öyle cok agir bisey gibi durmuyo sadece paketi büyük duruyodu ama oda sorun degil bebek esyalarinda yük sorunu olmuyo.bakayim duruma göre aklima yatti burdan getirmek hele bi izin günümüz belli olsun alicam hemen

memnunum canım biraz fazla geniş odayı baya bi kaplıyo ama park yatakların hepsi cok geniş canım

bende dönence istiydim gecen baktik ama mübarekler bebegi oyalicana daha cok sinir edicek seyler..
tepesinde dönüp duruyo cin cin benim kiz ona uzanamazsa iki dakka sonra basar yaygarayi..zaten istedigim gibi bisey bulamadim almadim bende

bebişin 1.ayındaki kilo alımına göre anlarsın sütü çok verip vermediğini canım. kaç kilo aldı

3,200 doğmuştu aylık kontrolünde 4,700 çıktı toplamda 1.500 kg almıştı süreyi uzatmak istiyorum 2 saatte bir süt sağmak sıkıyor artık ama kızım krize giriyor bu sefer:)

rezene çayı içirdim gündüzleri, akşamda gece çayı zaten ortalama iki kere veriyorum çayı...alazzehra maşşalah bayagı sütün varmış benim yok o kaaa vbende yiyem tahin helvası humanadan alayım bare milupanın stil tea olanını almıştım..çammı şammı ne fıstıgından varmış eşim ondan almış kayınvalidem tvde çagladan onu yedigini duymuş süt yapıyormuş ondan al demiş bizimkide almış ben birde süt artırıcı ilaç alıyom ama yine fazla yok..ben mama takviyeside yapıyom kız beni tatlı niyetine aliyy..

humananın çayı gerçekten çok işe yarıyor bir keresinde sütüm azalmıştı iki göğsümden 25 cc bile çıkaramamıştım hemen onda yapıp içtim ertesi gün göğüslerimden sütler akıyordu günde 4 bardak falan içmek gerekiyor

dilmuh valla bilmiyorum hiç dikkat etmedim bazen kız kuduruyor bazen uslu oluyor ama genelde 2 de yattıgımız için dikkat etmedim işe yarıyormu diye biz mamayı çok vermeyelim diye doktor söyledi ..bizim öyle gaz sorunumuz fazla yok zaten her beslenmeden sonra ben nurse harvey veriyorum dogdugundan beri...çok şükür kudurmadık o yönden..

kartanem dönenceyi bende alıcam kacıs yok herkes cok memnun
sendeki hangi markanın nasıl bişi kaca aldın canım

canım ben almadım yaa park yatağın tepesinde var kendinden müzik de çalıyo böle tavşanlar var dönüyo basit bişey ama çok ilgisini çekiyoo senn park ayatakta yokmu
benim kız gündüzleri kucakta gezme istemeye başladı etrafı keşfetmek istiyo heralde anca böle yatırabiliyom yatağına

valla başta azdı bas bagırıyordu hastanedeylen verin takviye olarak dediler bizde verdik gelişimi mama vermemize ragmen normal defi doktor aldıgı kilo normal ama belli ki süt az gelmiş ki mamadan almış kiloyu dedi çünkü süt yetmeyince yaygarayı basıyordu...önceden 4 kere veriyorduk şimdi 2 ye düşürdük emme emzirdigim halde arada çay veriyorumda susturuyorum..

ben kaçam bareee pantalonumu ütüleyeyim akşama ablamlara gidecüz benimki gelir yarım saat sonra..kızda hazır uyuyorken işimi halledem..hepinize iyi yıllar.....

baba kiz gögüs gögüse uyumuslarhihoyyythihoyyyt gidim de yemeemi yapiim bari
firsat bu firsat

bakin hele ne soraciim size simdi ben 3 hafta sonra gebelik testi yapicam dedim ya bizim gebelik hormonu sifirlanmismidir acaba.:uhm:.hani kürtaj falan oluyo kadinlar 1 ay sonrasinda test yapiyolar gebelik hormonu sifirlanmiyoda kendilerini hamile saniyolar ya , acaba bizim hormonlar normale dönmüsmüdür testte bide pozitif cikarsa kafayi yerimakannehira..

eliif al kız ordan ucuzmuş valla chicco burda çok pahalı
biz de 200e aldık başka bi marka ama tepesinde kendinden dönence olması süper oldu

eliif al kız ordan ucuzmuş valla chicco burda çok pahalı
biz de 200e aldık başka bi marka ama tepesinde kendinden dönence olması süper oldu

aliim demi herkes al diyo demek ki burda baya bi indirime girmis..
canim dönence simdi lazim bebelere yaza kadar 7 8 aylik olucaklar ozaman kendileri dönence olucakkaydirigubbakcemile3

benimkinde 3 tane ayıcık var iple asagı dogru sallanıyo
ayrıca titresim müzik ve ışık aparatı var denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…