:lepi::lepi::lepi: kız yavrum eyi dayanmış çatlamamış vallahiallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh bugun 6.güünn ve özge mıçıyiiiiiiiiiii yandık kıyafet mok içinde kalacuk abuuuuuuuuuuu akannehir
ayy canım sen yinede çok fazla hayal kurmaolmiymiş valla ama 4.aydan itibaren başlar eğitim:lepi:
onca çoçuk baktım bu kadar zorlanmadıydım
ipek mahvetti beni
kuaföre bilem gidemedim
vallahi benimde sütüm çok fazla değil var ama oğluma yetmiiiirezene çayı içirdim gündüzleri, akşamda gece çayı zaten ortalama iki kere veriyorum çayı...alazzehra maşşalah bayagı sütün varmış benim yok o kaaa vbende yiyem tahin helvası humanadan alayım bare milupanın stil tea olanını almıştım..çammı şammı ne fıstıgından varmış eşim ondan almış kayınvalidem tvde çagladan onu yedigini duymuş süt yapıyormuş ondan al demiş bizimkide almış ben birde süt artırıcı ilaç alıyom ama yine fazla yok..ben mama takviyeside yapıyom kız beni tatlı niyetine aliyy..
canım benim park yatak ta kanz ama en iyisi chicco burda chicco fiyatları 350 felankraft ta iyi demi memnunsun yani..ben chicco dan gördüm ama öyle cok agir bisey gibi durmuyo sadece paketi büyük duruyodu ama oda sorun degil bebek esyalarinda yük sorunu olmuyo.bakayim duruma göre aklima yatti burdan getirmek hele bi izin günümüz belli olsun alicam hemen
maşallah canım ne kadar güzel sütün çok olmasıhumananın çayı gerçekten çok işe yarıyor bir keresinde sütüm azalmıştı iki göğsümden 25 cc bile çıkaramamıştım hemen onda yapıp içtim ertesi gün göğüslerimden sütler akıyordu günde 4 bardak falan içmek gerekiyor[/I]
arif dubayı yicek bu gece hindi niyetinedubaa arifnen yılbaşı kutlamıyonuz mu gıı
fatooo ben varım gııı
taksiöm pek güvenliymiş haberlerde diip durii gı al bebeleri de çık kaydirigubbakcemile3
yılbaşını kutlayın
delırcem ya delırcem
emıyo sureklı gazı oluyo durmuyo uyumuyo kollarım kptu ya aglıycam sımdı
hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştin demi bacım anlatsalar inanmazdın
annelik çoooooookkk fedakarlık isteyen bişey daha başlangıcındasın ama onun sevgisi herşeye katlanmdırıyor insanı :1no2::1no2:
delırcem ya tekım ewde bıde esım cıktı
aılemden uzagım
yaslnızım
bu durmuyo offffffffffffffffffffffffg
sen benı msn eklemedınmnı bacım yaaalmaz:
aılemden uzagım
yaslnızım
aılemden uzagım
yaslnızım
canım öncelikle sakin ol. sen sinirlenirsen stres yaparsan bebekte yapar hiç durmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?