2009 Kasm Anneleri

selam hatınnaa ben geldiim 2 gündür kayınvaldemdeydimm
salı günü dr. gittik kalça usg iyi çıktı dr. yavaş yavaş oturt çocuğu didi kontrol etti her bi yerini bi yaramazlık yokk çok şükür 1.300 kg almış 58 cm olmuş boyumuz aşıları salı günü yapıldı atgeş olabilir dediler ama olmadı doktorumuz calpol verdi atgeş olmasa da bacakları ağrır 1-2 kez ver dedi hakkatten bacakları ağrıdı oğluşumun yaww ama ilaç ii geldi sizden naber kızlarr? diloşş gıı anason çok uyutuyii istersen 1-2 akşam ver gece uyuunca gündüz uyumaz belki düzeni değişir haa olmaz mı?

yine geldüm buseyi yatırdım furkanı emzirdim uyudu bende accık uzanam dedim yarım saat kestirmişim
üstekiler çok ses çıkariii daha uyuyamadım yarım saatte olsa accık açıldım haaaa

kız kociş verdirmiyo hiçbişey
ama bern yarın vercem 1 kaşık bişey olmaz

bu gece bana uyku yok herhalde dısarı cıktım aannmelere gittim aksamınada anneannemlere gittik cocugun uyku düzeni gitti simdide uyumuyoooooo Allahım yaaa
sizinkilerde mi ayakta

walla benim sıpa k.valdemlerde alıştı kalabalığa gürültüye kucaklanmaya sevilmeye şimdi o ortamı arıyo eve geldik geleli ağlıyo altı temiz karnı tok gazı yok ateşi yok sebepsz yere ağliyip duruyoo

benimki bu saatlerde uyanık oluyo sabah 8e kadarmafoldumben
ayy kıyamam yaa bizimki dün mükemmel uyudu bugunde annemlere gittim uyumak bilmiyo yaaa öglen orda uyudu arabada kucakta uyudu eve geldik ohh uyuyo dedim 5 dakkaya kalmadı kıpırdanmaya basladı Allah yardımcımız olsun

benimkide kalabalıgıo seviyo yaa ama alısması kötü

oyyyyy ilgi istiyooooooooo çok bilmiş

efet yaa alışması kötü oluyo hoffff yarın savaş var evde yani bu durumda
oyyyyy ilgi istiyooooooooo çok bilmiş
evet cnm yaa şu haliyle maskaraya çevirdi bizi resmen konuşuyodu babaannesi ile gıı

ebiiiiiiiiiiiş maşallah kuzunaa
dr oturtmu dedi erken değilmi
oturt dedi yarım yamalak da olsa oturt dedi aynen senin dediğin gibi daha erken diyenler olacaktır erken diil tam zamanı dedi bilmiom ama ben 1 ay daa bekliyim diomm ayrıca çok ilgiliymiş benim bebe tavanı seyretmek ona yetmez yarı oturur vaziyette anakucaana oturt diiyy ayrıca konuş onunla sürekli dedi yaptığın her işi anlat daha da olmazsa diyo doktor bir de günde 1-2 saat altını soy açık kalsın dio yani mesela günde 4 kez yarım saat gibi

hımm o zaman bende oturtayım oğlumu
altını pek açmıyodum ama açayım bari üşür diye açmıyodum

kızlaarr bebe uyurken gidim yatiim ben öptüm sizi iyi gecelerrrrr
iyigeceleer
ben yarı şekilde oeturtim haci ne olcak fazla dik değilde yarım şekilde bişe olmaza.s

o zaman ben ana kucağındaki battaniyeyi kaldırıp oturtayım yarım
ne bilem hep erken derler ya ondan dedim gıı bildiğimden deeeel yanı

kızlar sabaha kadar uyumayıp oğluşu kucağımda uyutcam yerine koyunca uyumuyo
belki bu şekilde gece gündüz ayrımını öğretebilirim
en azından yarın gündüz uyumazsa gece uyur bu böyle devam eder dimi
yoksa her gece yoruldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…