selam hatınnaa ben geldiim 2 gündür kayınvaldemdeydimm
salı günü dr. gittik kalça usg iyi çıktı dr. yavaş yavaş oturt çocuğu didi kontrol etti her bi yerini bi yaramazlık yokk çok şükür 1.300 kg almış 58 cm olmuş boyumuz aşıları salı günü yapıldı atgeş olabilir dediler ama olmadı doktorumuz calpol verdi atgeş olmasa da bacakları ağrır 1-2 kez ver dedi hakkatten bacakları ağrıdı oğluşumun yaww ama ilaç ii geldi sizden naber kızlarr? diloşş gıı anason çok uyutuyii istersen 1-2 akşam ver gece uyuunca gündüz uyumaz belki düzeni değişir haa olmaz mı?
yine geldüm buseyi yatırdım furkanı emzirdim uyudu bende accık uzanam dedim yarım saat kestirmişim
üstekiler çok ses çıkariii daha uyuyamadım yarım saatte olsa accık açıldım haaaa
bu gece bana uyku yok herhalde dısarı cıktım aannmelere gittim aksamınada anneannemlere gittik cocugun uyku düzeni gitti simdide uyumuyoooooo Allahım yaaa
sizinkilerde mi ayakta
ayy kıyamam yaa bizimki dün mükemmel uyudu bugunde annemlere gittim uyumak bilmiyo yaaa öglen orda uyudu arabada kucakta uyudu eve geldik ohh uyuyo dedim 5 dakkaya kalmadı kıpırdanmaya basladı Allah yardımcımız olsunbenimki bu saatlerde uyanık oluyo sabah 8e kadarmafoldumben
walla benim sıpa k.valdemlerde alıştı kalabalığa gürültüye kucaklanmaya sevilmeye şimdi o ortamı arıyo eve geldik geleli ağlıyo altı temiz karnı tok gazı yok ateşi yok sebepsz yere ağliyip duruyoo
walla benim sıpa k.valdemlerde alıştı kalabalığa gürültüye kucaklanmaya sevilmeye şimdi o ortamı arıyo eve geldik geleli ağlıyo altı temiz karnı tok gazı yok ateşi yok sebepsz yere ağliyip duruyoo
efet yaa alışması kötü oluyo hoffff yarın savaş var evde yani bu durumdaayy kıyamam yaa bizimki dün mükemmel uyudu bugunde annemlere gittim uyumak bilmiyo yaaa öglen orda uyudu arabada kucakta uyudu eve geldik ohh uyuyo dedim 5 dakkaya kalmadı kıpırdanmaya basladı Allah yardımcımız olsun
benimkide kalabalıgıo seviyo yaa ama alısması kötü
evet cnm yaa şu haliyle maskaraya çevirdi bizi resmen konuşuyodu babaannesi ile gııoyyyyy ilgi istiyooooooooo çok bilmiş
oturt dedi yarım yamalak da olsa oturt dedi aynen senin dediğin gibi daha erken diyenler olacaktır erken diil tam zamanı dedi bilmiom ama ben 1 ay daa bekliyim diomm ayrıca çok ilgiliymiş benim bebe tavanı seyretmek ona yetmez yarı oturur vaziyette anakucaana oturt diiyy ayrıca konuş onunla sürekli dedi yaptığın her işi anlat daha da olmazsa diyo doktor bir de günde 1-2 saat altını soy açık kalsın dio yani mesela günde 4 kez yarım saat gibiebiiiiiiiiiiiş maşallah kuzunaa
dr oturtmu dedi erken değilmi
ebiiiiiiiiiiiş maşallah kuzunaa
dr oturtmu dedi erken değilmi
oturt dedi yarım yamalak da olsa oturt dedi aynen senin dediğin gibi daha erken diyenler olacaktır erken diil tam zamanı dedi bilmiom ama ben 1 ay daa bekliyim diomm ayrıca çok ilgiliymiş benim bebe tavanı seyretmek ona yetmez yarı oturur vaziyette anakucaana oturt diiyy ayrıca konuş onunla sürekli dedi yaptığın her işi anlat daha da olmazsa diyo doktor bir de günde 1-2 saat altını soy açık kalsın dio yani mesela günde 4 kez yarım saat gibi
iyigeceleerkızlaarr bebe uyurken gidim yatiim ben öptüm sizi iyi gecelerrrrr
ben yarı şekilde oeturtim haci ne olcak fazla dik değilde yarım şekilde bişe olmaza.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?