2009 Kasm Anneleri

valla cnm acık rahat olcan bu devirde o kadar çok zararlı şey varki
hangi birinden korucaz
ay ne bilem radyasyon yayılıyo die içim rahat etmiyor buraya girdğimde bile kendimi çk suçlu hissediyorum
cnm nane lapası ii gelir diye duymuştum ama istersen dr unu ara sor mutlaka bişey önerecektir çok geçmiş olsun
cnm ben de nerden kaptım dışarı bile çıkmıyorum doğru dürüst. saol cnm içim azcık rahatladı

geçmiş olsun cnm
sağol cnm.

hadi yaa.acep benim yediğim bişeymi dokundu.aburcubur tatlı şeyler çok yedimde. :kedi:
tamam hemen kompres yapayım.sağol ebiscem.Şeniz

sağol cnm.

hadi yaa.acep benim yediğim bişeymi dokundu.aburcubur tatlı şeyler çok yedimde. :kedi:
tamam hemen kompres yapayım.sağol ebiscem.Şeniz
rica ederim cnm ne demekk ama ihmal etme taammıı sağdığın sütüde at dondurucuya ben buzdolabı poşetine koyup atıyom buzluğa :)

bugun 2.ayımız doluyoooooooooo hihoyyythihoyyythihoyyyt
yaşasıınn allahıma şukurler olsun kızım büyüyoooo gazsız günler bizi bekleyin geliyossss sositosositokaydirigubbakcemile2

rica ederim cnm ne demekk ama ihmal etme taammıı sağdığın sütüde at dondurucuya ben buzdolabı poşetine koyup atıyom buzluğa :)

ayy ebişim gelmişşşşşşşşşşşşş ŞenizŞenizŞeniz
datlummm güzin ablam nerdesin gı seeen daha gitme hemi bebemmm özledim gııı zemuszemus gerçi dun bende yoktum :kedi:

ebiş ya buzdolabı poşeti steril mi biz bu konuyu duşunduyduk kartanesi karakızla falanda karar veremediydik CADIARZU

günaydın millet
acayip bi hava var burda sulama kar yağıyo iri iri çok güzeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllll
ben severün yağmurlu havaları

yaşasıınn allahıma şukurler olsun kızım büyüyoooo gazsız günler bizi bekleyin geliyossss sositosositokaydirigubbakcemile2

heee ikinci ayımız bugün doluyo emme yarın ayın 3 ü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim kizda uyanikken hic yatsin istemiyor. donusumlu dolastirip duruyoruz, bayiliyo evi seyretmeye. bazende kucagimizda yari oturur tutup konusuyoruz, cevap veriyo, konusuyo bizimle.kaydirigubbakcemile3

canim sut toplamistir. bol bol sag sutunu.

valla benim mevliti hatırlamak istemiyorum
oğlum rezil oldu acıktı altını doldurdu evde 80 kişi var
hepsi kaynanam istedi die

80 kisimi? ben olsam bayiliverirdim herhalde.akannehir

hadi gozunuz aydin. bizimde 10 gun sonra doluyo insallah.hihoyyyt

tamam cnm .peki poşetteki süt dondurucuda kaç saat durabilliyo.bide nasıl ısıtıyosun
valla 6 ay durabiliomuşş sağlık ocaandan dedilerdi benmari usulü ısıtıyom ben cnm
günaydın cancanlarrrr
anamm cerenimom naber gııı senin zilloş pek datlu gııı
gitmem nann seni mi kırcaamm :) zaten oğluş pek alıştı kalabalığa şinci evdede arıyo kalabalığı ilgiyi ne edecük bilmiimmm

heee gııı bende uyursam emme şimcik bu mümkün değel yağmurlan idare edcük haci

sen istanbuldamıydın gııııı:uhm:

napam hem ev işi yapıyom hem size bakıyom a.s
kolay gelsin benim de misafir gelecek
bi uğrayayım dedim
oğluş uyurkene bişi hazırlasam ama ne bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…