belli olmaz cnm ya
gece uyumasını gündüze tercih ederim gece ayık kalmak anne için çok zor
selam hatunlarrr ben biraz nezle oluyorum galiba inş oğlana geçmez dicem ama kesin geçer offf
pazartesi dr a gideceğim inş yakmak zorunda kalmz yarayı
keyfim yok
ya bizim evde kablosuz internet va riçime hiç sinmiyor siz napıyorsunuz kocama söylüyorum o da evin altında internet kafe var fark eder mi diyor
kızlar yaa benim sol memişimde birşey oldu.gece uyuyodum ağrıyla uynadım sertleşmiş memem süt topluyo ondan dedim.ama ağrı geçmiyo abktım koyu renk olan yerde hafif şşme var.süt düğümlendi gene sandım ama acaip acıyo emzirdim geçer diye geçmedi.derken kaşıntı başladı mememde.kızarıklık oldu şimdide.göğsüme yayıldı biraz kırmızılı ve kaşınıyo.ne oldu anlamadım.
cnm kırkınız hayırlı olsun allah kabul etsin bizlere de dua edin ne olurrr (kız dua et de aha şu kiloları veriim gııı)banyomu yaptım gıyınsım suslendım ortalıgı topladıms ımdı utu yapıyom bızımkıler bıazdan kalkar hadı nan nerdesınız karılar
cnm geçmiş olsun hasta olmanın zararı olmaz emzirmeye devam hatta bebişin bağışıklık sistemi gelişirmişşş ayrıca eşin haklı altta net cafe varsa evde olup olmaması o kadar farketmezzselam hatunlarrr ben biraz nezle oluyorum galiba inş oğlana geçmez dicem ama kesin geçer offf
pazartesi dr a gideceğim inş yakmak zorunda kalmz yarayı
keyfim yok
ya bizim evde kablosuz internet va riçime hiç sinmiyor siz napıyorsunuz kocama söylüyorum o da evin altında internet kafe var fark eder mi diyor
gunaydıun canım ewet bebegıme mewlıt yapıcaz kaynanamgılde
annemlşerde gelıcek
bende hazırlanıyorum
canımm süt durmuşş hnemen kaynar suya havlu batır kompres yapp sorunlu bölgeyi masaj yap ve sütünü sağğ daha kötü olmadan eltime de oldu da bayıldı kaldı elimizde pompayla sağdık havluyla kompres yaptıkk soona sordum ne yedin ne içtinde böle oldu die hatun çörek otu yağı damlatmış suya 2-3 damla bide soğan suyu içmiş mannakkkkızlar yaa benim sol memişimde birşey oldu.gece uyuyodum ağrıyla uynadım sertleşmiş memem süt topluyo ondan dedim.ama ağrı geçmiyo abktım koyu renk olan yerde hafif şşme var.süt düğümlendi gene sandım ama acaip acıyo emzirdim geçer diye geçmedi.derken kaşıntı başladı mememde.kızarıklık oldu şimdide.göğsüme yayıldı biraz kırmızılı ve kaşınıyo.ne oldu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?