2009 Kasm Anneleri

hoşgeldiiin
kolum koptu oğluşu ya kucağımda ya anakucağında sallayarak uyutmaya çalışıyom
ayyyy uyusa şimdi sabaha kadar yarın gündüz uyumaz dimi

belli olmaz cnm ya
gece uyumasını gündüze tercih ederim gece ayık kalmak anne için çok zor

kız işte benimki gündüz uyuyo gece sabah 8e 9 a kadar hiç uyuyuyo
şimdi diyomki gece uyuysa gündüz uyumaz dimi
ayy gece çok zooooooooooor bak bu saate kadar hiç uyumadım

Allah yardımcın olsun
işin zor ne yapsanda düzene girse die düşünüyorum ama
pekte minikler daha düzen müzen ha getire
annem derdiki 3 ay sen ona uyacaksın sonra o sana
bekliyorum 3 ayı:)

ayy çok zor valla bazen kafamı duvarlara vurasım geliyo
alışsa gece uyusa gündüz hiç uyumasada olur

cnm bak benim oğlum banyo yapınca uyumuyo
kundak gibi sıkmadan sarıp sarmalarsam uyuyo denesene bir belki işe yarar

gunaydınkızlar
bugun kuran okutuca zbebegıme yarından kırkımız cıkıyo hayırlısıyla sımdı dus alıcam bakalım benımkı babasıyla yatıyo

banyomu yaptım gıyınsım suslendım ortalıgı topladıms ımdı utu yapıyom bızımkıler bıazdan kalkar hadı nan nerdesınız karılar

gunaydıun canım ewet bebegıme mewlıt yapıcaz kaynanamgılde
annemlşerde gelıcek
bende hazırlanıyorum

selam hatunlarrr ben biraz nezle oluyorum galiba inş oğlana geçmez dicem ama kesin geçer offf
pazartesi dr a gideceğim inş yakmak zorunda kalmz yarayı
keyfim yok
ya bizim evde kablosuz internet va riçime hiç sinmiyor siz napıyorsunuz kocama söylüyorum o da evin altında internet kafe var fark eder mi diyor

kızlar yaa benim sol memişimde birşey oldu.gece uyuyodum ağrıyla uynadım sertleşmiş memem süt topluyo ondan dedim.ama ağrı geçmiyo abktım koyu renk olan yerde hafif şşme var.süt düğümlendi gene sandım ama acaip acıyo emzirdim geçer diye geçmedi.derken kaşıntı başladı mememde.kızarıklık oldu şimdide.göğsüme yayıldı biraz kırmızılı ve kaşınıyo.ne oldu anlamadım.

valla cnm acık rahat olcan bu devirde o kadar çok zararlı şey varki
hangi birinden korucaz

geçmiş olsun cnm

banyomu yaptım gıyınsım suslendım ortalıgı topladıms ımdı utu yapıyom bızımkıler bıazdan kalkar hadı nan nerdesınız karılar
cnm kırkınız hayırlı olsun allah kabul etsin bizlere de dua edin ne olurrr (kız dua et de aha şu kiloları veriim gııı)
cnm geçmiş olsun hasta olmanın zararı olmaz emzirmeye devam hatta bebişin bağışıklık sistemi gelişirmişşş ayrıca eşin haklı altta net cafe varsa evde olup olmaması o kadar farketmezz

canımm süt durmuşş hnemen kaynar suya havlu batır kompres yapp sorunlu bölgeyi masaj yap ve sütünü sağğ daha kötü olmadan eltime de oldu da bayıldı kaldı elimizde pompayla sağdık havluyla kompres yaptıkk soona sordum ne yedin ne içtinde böle oldu die hatun çörek otu yağı damlatmış suya 2-3 damla bide soğan suyu içmiş mannakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…