cnm buzluğa attığın 6 ay dolaba koyduğun 24 saat saklayabiliyosunslm tatlum kız sen sağdığın sütü buzdolabında ne kadar bekletiyon de hele bakam ilk defa bu gün sağdım
slm cnm afiyet olsunslm kızlar pazar pazar herkesin kocası yok galba buralardasınız bizde babam geldi aldı annemde kahvaltıya geldik bi slm vereyim dedim kardesim tepemde dikiliyo :))
cnm geçmiş olsun sıkma canını kolik krizi geçirdi heralde inş bidaa olmaz nazara geldi sanırım allah korusun meleklerimiziselam
ya kızlar özge çok kötü ya moralim yerlerde mafoldumben
düzeldi gaz sancıları azaldı derken noldu anlamadım ağlaya ağlaya bi hal oldu kuzucum dun acile gitcektik artık ağlayı ağlayı morardı tam hazırlandık bayılıverdi yorgunluktan fitil vermiştim heralde anca etkisini gösterdi kaldık ölece
yarın gidicem ama noldu benim minnoşuma yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
nazara mı geldi nedir dün annemle okuya okuya bi hal olduk çatlicaktık esnemekten gözlerimizden nası şıpır şıpır sular aktı hof yaaa
valla ben çıkarıyom ara ara yırtmıyo da gözüne parmağını sokuyookızlar eldivenleri ne zamana kadar takıcaz ben arada çıkarıyorum ama yüzünü yırtıyo...
delüüü dedesipek benzetiii anamı da yattara ya benzetiidi babamm düşün yaneebis geldinmi gii.. hosgeldinopuyorumnanaktan
kazim kazim napiyookaydirigubbakcemile3
valla ben çıkarıyom ara ara yırtmıyo da gözüne parmağını sokuyoo
aşağıdakiler ne edisiz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?