benim kizda az once tv onunde sizdi ama yarim saat izin verdim uyumasina, uyandirdim.:kedi:
benim kizda az once tv onunde sizdi ama yarim saat izin verdim uyumasina, uyandirdim.:kedi:
hade zıpla gıı yanıma gelll :gitme::gitme:
canım benim dua ediyom senin için valla olmasın diyeee :Saruboceq::Saruboceq:
eliiff benim oğlana dün buzluktan süt çıkardım içmedi gııııııııııııı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
icini ferah tut bisey olmaz insallah..
3 aydan sonra cikar belki dememismiydin.. suan nisa 62 giymiyomu bi süre daha bekle cikar insallahta aldiklarini giydirirsin canim yeterki düzelsin yavrunun kalcasi.. 62 yi baya bi zaman giyiyorlar gerci nisa boylanmis masallah..
4paket 15euro iyiymis.. ben haala 2 numara kullaniyorum bi paket daha var onu bitirmeye calisiyom 3e gecicem.. baby dry le new bornun arasindaki fark ne kullandinmi ikisinide ben nwe born aldim hep baby dry daha bi ince sanki?
selam kızlaarrrr
slm kızlar pazar pazar herkesin kocası yok galba buralardasınız bizde babam geldi aldı annemde kahvaltıya geldik bi slm vereyim dedim kardesim tepemde dikiliyo :))
selam
ya kızlar özge çok kötü ya moralim yerlerde mafoldumben
düzeldi gaz sancıları azaldı derken noldu anlamadım ağlaya ağlaya bi hal oldu kuzucum dun acile gitcektik artık ağlayı ağlayı morardı tam hazırlandık bayılıverdi yorgunluktan fitil vermiştim heralde anca etkisini gösterdi kaldık ölece
yarın gidicem ama noldu benim minnoşuma yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
nazara mı geldi nedir dün annemle okuya okuya bi hal olduk çatlicaktık esnemekten gözlerimizden nası şıpır şıpır sular aktı hof yaaa
sunways hadi cnm geçmiş olsun
umarım bu günden sonra da herşey yolunda gider
bizde kırkı çıkınca bir gülümseme ve etrafı görmeden başka bir değişiklik göremedim ya neysekaydirigubbakcemile3
umudumuz 3.ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?