2009 Kasm Anneleri

et kizz allah dualarini kabul etsin
niye dolaptan süt cikariyon ki memende süt mü bitti
ben doplataki sütleri mama yapmak icin kullanicam öyle icirmem mama zamani gelince icine katicam anlamz bile arada kaynar gider

1 aylikken takmaya basladi nisa onu 3 ay kullanicak yani cikinca 5 aylik falan olucak.simdi 62 68 giydiriyorum 62 tam bedeni ama korse yüzünden 68 ler daha rahat oluyo bol bol rahat ediyo cocugun vücudu icinde..
newbaby 2 iyiydi ama nisa tasiriyodu hep babydry daha iyi hem daha kalin cisi cok güzel tutuyo.

günaydın uyuyan güzeller a.s.
açılışı ben yapam bugün
tabi pazar pazar kocişlerle yatın dimi koyun koyuna
bende kızımı uyuttum şansıma deneyem dedim yatağına koydum,20 dk oldu uyuyo
şimdide uyanmasın diye de evde iş yapmıyom ses çıkar kazara diye
normalde seslere alışık hatta sesde uyuyo ama ben yine de riske atmak istemedim
kocişinde sabah işi vardı gitti.gelesiye kadar bende keyif yapayım bari

selam kızlar
4o ımız cıktı şükür bugun ..
anacım geldı ızmıtten onu 40 ladı demın gıttı.bende banyo edecemde ewde kımse kalmadı oglusum uyudu ınsallah hep duzenlı bı uykusu olur..
zorla uyuttum esım gelsınde bende bı 40 lanayım demı
gecmıse bı bakam gelem

sunways hadi cnm geçmiş olsun
umarım bu günden sonra da herşey yolunda gider
bizde kırkı çıkınca bir gülümseme ve etrafı görmeden başka bir değişiklik göremedim ya neysekaydirigubbakcemile3
umudumuz 3.ayda

selma millettt
deli gibi kar yagiyo heryer bembeyaz
kocisi ise paketledik simdi umudum nisa nin uyumasi beraberce uyuyalim bu havada baska bisey yapilmaz zaten

gece sakin gecmis sanirm.. masallah bebislere uyudular hepsi galiba yeni yil bereketini gösterdi galiba yada 3 ayin bereketimi bu?

elifcim burasida bembeyaz olmus.. annem cagirmisti ama gidemicem.. güyaa carsamba günü ablamlar gelicekti.. kar devam etmezde yollar kapanmaz gelirler insallah..

slm kızlar pazar pazar herkesin kocası yok galba buralardasınız bizde babam geldi aldı annemde kahvaltıya geldik bi slm vereyim dedim kardesim tepemde dikiliyo :))

selam
ya kızlar özge çok kötü ya moralim yerlerde mafoldumben
düzeldi gaz sancıları azaldı derken noldu anlamadım ağlaya ağlaya bi hal oldu kuzucum dun acile gitcektik artık ağlayı ağlayı morardı tam hazırlandık bayılıverdi yorgunluktan fitil vermiştim heralde anca etkisini gösterdi kaldık ölece
yarın gidicem ama noldu benim minnoşuma yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
nazara mı geldi nedir dün annemle okuya okuya bi hal olduk çatlicaktık esnemekten gözlerimizden nası şıpır şıpır sular aktı hof yaaa

geçmiş olsun kız ateş kusma ishal falan yoksa korkulacak bir şey yoktur gaz sancısıdır gene muhakak

sagol canım
ya mucıze beklemım emme accık uykusu duzelse oda yeter
dun yıne 1 e kadar hec yatmadı sabahın korunden berı
yazık bunyesı nasıl kaldırıyo hayret bısey ya

cerıncım cok gecmıs olsun
ama gecıcek merak etme
bacak hareketlerı yaptırın sakınken karnını owun cok ıyı gelıyo nbızımkıne ole en azından

kızlar eldivenleri ne zamana kadar takıcaz ben arada çıkarıyorum ama yüzünü yırtıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…