isin cokmus. kadincaz nasil cikicak isin icinden.kaydirigubbakcemile3
takilmayin kadina be. sabah krispi takildi takildi gitti.delikafadulden
iyi be ne kiziyonuz.. wickelkommede alt degistirme dolabi( kullanamiyom cok yüksek diye) schlafsack te uyku tulumu indirimdeymiste oldumuu simdi..kaydirigubbakcemile3
ege pasa napiyoo edos? öp benim icin nilayin selami var deopuyorumnanaktan
bana bak ziplicam simdi yanina heeee:mymeka:
benim icim icimi yiyo zati
ayin 15 inde falan test yapicam bakalim ne cikicak:çok üzgünüm:
nolucak benim halim. kaynasin diye biberon koymustum ocaga, unutmusum.:çok üzgünüm: mutfaga birsey almaya gitmeseydim yanicakti.mafoldumben
valla bana kızlar yaptı saolsun :kedi:
hamileyken kartanesi doğumdan sorada wannaya yaptırdım :1ninca:
ticker rica et bilen varsa yaparlar gı :hulya:
besiginde yatiyoda yaa besigi sallicam yada kucakta uyutup yatircam..
masallah uyusun naz hanim.. ama tv izletme kücük bebeye..klava:
bana bak ziplicam simdi yanina heeee:mymeka:
benim icim icimi yiyo zati
ayin 15 inde falan test yapicam bakalim ne cikicak:çok üzgünüm:
ben herseyi giydiremiyorum ama korseden dolayi hatta aldigim pekcok kiyafeti badiyi bile giydiremiyorum, kot pantolonda etekte giydiremiyorummafoldumben
rahat seyler aliyorum o yüzden
bezler hep indirime giriyo yaa ben tomm dan aliyorum megapaket bu sabahta kaynanam geldi arkadasi kinderklinikte calisiyomus 4 paket 3 numrö pampers 15 € dedi ordan alicam baya bi gider bana..
nisa nin oyuncagi c&a da var güzeller babyone da var bide dm de var ama bir aldigini hep ayni yerden alman gerekiyo alistilarmi hep onu istiyolarmis
akannehir dikkat et gıı akıl kalmadı heç birimizdee heee :1ninca:
pes etti gitti bile gııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demee yaaaa kaydirigubbakcemile3
hee şölee cevirirli yollayın ne diyonuz bilekk gıı :roflol: küfürmü ediyonuz anam bilemiyikk :roflol::roflol:
ege babasının kucaanda sızdıı akannehirakannehir öpem teyzesiiii opuyorumnanaktan sende nilayı öp saçlarını kokla benim içinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hade zıpla gıı yanıma gelll :gitme::gitme:
canım benim dua ediyom senin için valla olmasın diyeee :Saruboceq::Saruboceq:
eliiff benim oğlana dün buzluktan süt çıkardım içmedi gııııııııııııı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sallamadan yada emmeden uyuyan var mi zaten? bende emzirip yanima koyuyorum. bazen sabah karsi yataga alip emziriyorum, uyursak uyuyoruz beraber.
bazen azcik koyuyorum kiz. napim kurtarici oluyor, bakarken 2-3 dakika is yapiyo insan.
oglus 4 aylik falanken sabah erken kalktimi esim kalkar oglusu ana kucaginda tv onune koyar gelirdi. nerden baksan yarim saat daha kestirirdik.kaydirigubbakcemile3
valla ocaga birsey koyup koyup unutuyorum.mafoldumben
hadi ben bebege odaklandigim icin unutuyorum, kocise noluyo? gecen yine biberonlari koydum. sonrada kizi yatirmaya gittim, esimede soyledim kaynayinca kapat diye. odadan kaynayan suyun sesini duyuyorum ama esim belli unutmus kapatmiyo. kiz kucagimda uyuyo, kalkamiyorum. yatak odasindan cebini aradim esimin ocagi kapat diye.kaydirigubbakcemile3
simdide emzikleri koydum ocaga, unutayimda yansinlar.mafoldumben
valla ocaga birsey koyup koyup unutuyorum.mafoldumben
hadi ben bebege odaklandigim icin unutuyorum, kocise noluyo? gecen yine biberonlari koydum. sonrada kizi yatirmaya gittim, esimede soyledim kaynayinca kapat diye. odadan kaynayan suyun sesini duyuyorum ama esim belli unutmus kapatmiyo. kiz kucagimda uyuyo, kalkamiyorum. yatak odasindan cebini aradim esimin ocagi kapat diye.kaydirigubbakcemile3
ben bi süt sağayımmm opuyorumnanaktan
oglumda da biliyodum canim seyrettirilmemesi gerektigini ama dedim ya bazen kurtarici oluyo. hele hele ek besinlere gecinde kanal kanal reklam ararsiniz yemek yedirmek icin.kaydirigubbakcemile3hadi oglunda biilmiyodun belkide.. kizinda daha bi tecrübelisin.. sen izletme yinede.. benim kizda merakli nerde isik oraya bakiyoo.. ama ben baktirmiyom.. o da careyi perdelere bakmakta buluyoo.. oturma odasinin perdesi lila.. ona bakinca asiklar gibi oluyoo.. gülümsüyoo filan cok komik oluyoo.. bende isim olunca anakucagini perdeye ceviriyom onu izliyoo gülüyoo agu yapiyoo..:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
wannaa kızz ben arçelikin strelizatörünü aldım 25 liraa :roflol: alsana öle bişeeee
selam
bugun kaynanamlarda bebege kuran okuttuk yanı 40 ı cıktı
aslında yarın ama
ole kabul ettıler
yarında benım annem yıkıycak 40 lıycak
ızmıtten geldı bugun
ama oglum hıc uyumadı bugun
emıyo sureklı ama hıssedıyorum su an sut kalmadı memıslerde
memede uyuyo sonra uyanıyo ne yapıcam ya
tşk edrm cnm birtek sen cvp yazmışsın
ne yapalım bizdede olmayı versinmafoldumben
:roflol::roflol::roflol:
wannaa kızz ben arçelikin strelizatörünü aldım 25 liraa :roflol: alsana öle bişeeee
bi bos zamanimda ben yaparim sanada, aglama kiz.kaydirigubbakcemile3
:sm_confused:
tşk edrm kaydirigubbakcemile3
ya benim bu oğlum uyumuyo offfff sabahtan beri uyumadı
hep emsin istiyo resmen süt bitti damarlarım çekiliyomafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?