2009 Kasm Anneleri

isin cokmus. kadincaz nasil cikicak isin icinden.kaydirigubbakcemile3

pes etti gitti bile gııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

takilmayin kadina be. sabah krispi takildi takildi gitti.delikafadulden

demee yaaaa kaydirigubbakcemile3

iyi be ne kiziyonuz.. wickelkommede alt degistirme dolabi( kullanamiyom cok yüksek diye) schlafsack te uyku tulumu indirimdeymiste oldumuu simdi..kaydirigubbakcemile3

ege pasa napiyoo edos? öp benim icin nilayin selami var deopuyorumnanaktan

hee şölee cevirirli yollayın ne diyonuz bilekk gıı :roflol: küfürmü ediyonuz anam bilemiyikk :roflol::roflol:

ege babasının kucaanda sızdıı akannehirakannehir öpem teyzesiiii opuyorumnanaktan sende nilayı öp saçlarını kokla benim içinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bana bak ziplicam simdi yanina heeee:mymeka:
benim icim icimi yiyo zati
ayin 15 inde falan test yapicam bakalim ne cikicak:çok üzgünüm:

hade zıpla gıı yanıma gelll :gitme::gitme:

canım benim dua ediyom senin için valla olmasın diyeee :Saruboceq::Saruboceq:

eliiff benim oğlana dün buzluktan süt çıkardım içmedi gııııııııııııı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

besiginde yatiyoda yaa besigi sallicam yada kucakta uyutup yatircam..

masallah uyusun naz hanim.. ama tv izletme kücük bebeye..klava:

sallamadan yada emmeden uyuyan var mi zaten? bende emzirip yanima koyuyorum. bazen sabah karsi yataga alip emziriyorum, uyursak uyuyoruz beraber.

bazen azcik koyuyorum kiz. napim kurtarici oluyor, bakarken 2-3 dakika is yapiyo insan.

oglus 4 aylik falanken sabah erken kalktimi esim kalkar oglusu ana kucaginda tv onune koyar gelirdi. nerden baksan yarim saat daha kestirirdik.kaydirigubbakcemile3

bana bak ziplicam simdi yanina heeee:mymeka:
benim icim icimi yiyo zati
ayin 15 inde falan test yapicam bakalim ne cikicak:çok üzgünüm:

icini ferah tut bisey olmaz insallah..

3 aydan sonra cikar belki dememismiydin.. suan nisa 62 giymiyomu bi süre daha bekle cikar insallahta aldiklarini giydirirsin canim yeterki düzelsin yavrunun kalcasi.. 62 yi baya bi zaman giyiyorlar gerci nisa boylanmis masallah..
4paket 15euro iyiymis.. ben haala 2 numara kullaniyorum bi paket daha var onu bitirmeye calisiyom 3e gecicem.. baby dry le new bornun arasindaki fark ne kullandinmi ikisinide ben nwe born aldim hep baby dry daha bi ince sanki?

akannehir dikkat et gıı akıl kalmadı heç birimizdee heee :1ninca:

valla ocaga birsey koyup koyup unutuyorum.mafoldumben

hadi ben bebege odaklandigim icin unutuyorum, kocise noluyo? gecen yine biberonlari koydum. sonrada kizi yatirmaya gittim, esimede soyledim kaynayinca kapat diye. odadan kaynayan suyun sesini duyuyorum ama esim belli unutmus kapatmiyo. kiz kucagimda uyuyo, kalkamiyorum. yatak odasindan cebini aradim esimin ocagi kapat diye.kaydirigubbakcemile3

ne küfür edicez be delliii.. biz sizi seviyos bi kerem niye küfür edekklava:
koklarim teyzesi yeni banyo yapti mis gibi kokuyo zatenopuyorumnanaktan uyansin fotoda cekeyim ekleyim.. elbise giydik bugünkaydirigubbakcemile3

hadi oglunda biilmiyodun belkide.. kizinda daha bi tecrübelisin.. sen izletme yinede.. benim kizda merakli nerde isik oraya bakiyoo.. ama ben baktirmiyom.. o da careyi perdelere bakmakta buluyoo.. oturma odasinin perdesi lila.. ona bakinca asiklar gibi oluyoo.. gülümsüyoo filan cok komik oluyoo.. bende isim olunca anakucagini perdeye ceviriyom onu izliyoo gülüyoo agu yapiyoo..:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

simdide emzikleri koydum ocaga, unutayimda yansinlar.mafoldumben

wannaa kızz ben arçelikin strelizatörünü aldım 25 liraa :roflol: alsana öle bişeeee

bende diger odaya gecicegim zaman telefonla geciyorum.. ordan bagirsamda gelmiyoo kocis.. telefona mecbur kalkiyooookaydirigubbakcemile3

oglumda da biliyodum canim seyrettirilmemesi gerektigini ama dedim ya bazen kurtarici oluyo. hele hele ek besinlere gecinde kanal kanal reklam ararsiniz yemek yedirmek icin.kaydirigubbakcemile3

wannaa kızz ben arçelikin strelizatörünü aldım 25 liraa :roflol: alsana öle bişeeee

var kiz o aletten de olmaz mi. fisi bozuktu bi ara, bakim yaptirip onu kullanayim bari. olmiycak boyle.

selam
bugun kaynanamlarda bebege kuran okuttuk yanı 40 ı cıktı
aslında yarın ama
ole kabul ettıler
yarında benım annem yıkıycak 40 lıycak
ızmıtten geldı bugun
ama oglum hıc uyumadı bugun
emıyo sureklı ama hıssedıyorum su an sut kalmadı memıslerde
memede uyuyo sonra uyanıyo ne yapıcam ya

kirkiniz hayirli olsun.

gııııııııııı düşmez kalkmaz bi allah haa hayatımın godomanııııı noldun naaann sen teşhirden mi aldın yoosamm :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…