2009 Kasm Anneleri

asklami baktin kiz adama.. yada diyorlarya ilk tekme attiginda kime bakiyosan ona benzer diye... ardanin ilk tekmesi kazima bakarken olmus galiba:roflol:

falla benimkinin saati vakti yok az az sık sık formülü uyguluyoo kaydirigubbakcemile3
nerden biliin ii olduunu hacıı ben söledim die mi yoosa gittin mi? o da prof zatenn gidebilüsün bence
yok gitmedim senin annatmanla tahmin ettim hacı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan ben hamileken kazım kazım ı bi kez haberlerde gördümdü ondan mı benzii acapp
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
asklami baktin kiz adama.. yada diyorlarya ilk tekme attiginda kime bakiyosan ona benzer diye... ardanin ilk tekmesi kazima bakarken olmus galiba:roflol:

anaa ben ilk tekme attığınsa sinemada melekler ve şeytanları izliidim orda tom hanks oynuyo da kadının adı neydi gıı du bakem

yahu bi resim yükliycem kızımın yüzünden olmadıııııııııııııııııııııııııı
zaten bu odada net çekmiooo modem dandik püffffff

anaaamm bi kaka yaptııı dillere destaaan nasıl temizlicekseem mafoldumben

benziyomu barikaydirigubbakcemile3

bi kolik krizinin ardından bebekim ayaklarımda yorgun duştu yatıyo
gecmis olsun canim.. keske benimkide uyusa..

anaaamm bi kaka yaptııı dillere destaaan nasıl temizlicekseem mafoldumben

bencede banyo yaptir gecen gün bende öyle yaptim.. islak mendilmi dayanir öyle temizlemeye?

kizlar bide gecen gün altini doldurmustu nilay camasirini hemen yikamadim yikayincada lekesi cikmamis.. sizinde kaka lekeleri kaliyomu napiyosunuz?

ben dalin sıvı kullanıyorum kalıyo değiştiricem sabun tozu iii diyolar sizde daha ii çözüm varsa açığım

ıciii gı ne tatlı maşallhh melek melekk
bembeyazda giydirmişşşş
ebiş olsa ne derdiii gıı bumu senin canına okuyooo kaydirigubbakcemile3

İciii gı ne tatlı maşallhh melek melekk
bembeyazda giydirmişşşş
ebiş olsa ne derdiii gıı bumu senin canına okuyooo kaydirigubbakcemile3
saol canım
anam bu çok cadı gıııı
bizim yanımızda kimse yok
babasıyla beni parmağında oynatıo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…