kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ebis gecen kocis gördü ardayi.. kazima benziyo dedi ondan dedim bendeopuyorumnanaktan
ee kızlar 1.sınıf zor 4zor acaba 2. bebişi ne zaman yapmalı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan ben hamileken kazım kazım ı bi kez haberlerde gördümdü ondan mı benzii acapp
yok gitmedim senin annatmanla tahmin ettim hacıfalla benimkinin saati vakti yok az az sık sık formülü uyguluyoo kaydirigubbakcemile3
nerden biliin ii olduunu hacıı ben söledim die mi yoosa gittin mi? o da prof zatenn gidebilüsün bence
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan ben hamileken kazım kazım ı bi kez haberlerde gördümdü ondan mı benzii acapp
asklami baktin kiz adama.. yada diyorlarya ilk tekme attiginda kime bakiyosan ona benzer diye... ardanin ilk tekmesi kazima bakarken olmus galiba:roflol:
bi kolik krizinin ardından bebekim ayaklarımda yorgun duştu yatıyo
anaaamm bi kaka yaptııı dillere destaaan nasıl temizlicekseem mafoldumben
yok gitmedim senin annatmanla tahmin ettim hacı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anaa ben ilk tekme attığınsa sinemada melekler ve şeytanları izliidim orda tom hanks oynuyo da kadının adı neydi gıı du bakem
gecmis olsun canim.. keske benimkide uyusa..bi kolik krizinin ardından bebekim ayaklarımda yorgun duştu yatıyo
anaaamm bi kaka yaptııı dillere destaaan nasıl temizlicekseem mafoldumben
benziyomu barikaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim.. keske benimkide uyusa..
bencede banyo yaptir gecen gün bende öyle yaptim.. islak mendilmi dayanir öyle temizlemeye?
kizlar bide gecen gün altini doldurmustu nilay camasirini hemen yikamadim yikayincada lekesi cikmamis.. sizinde kaka lekeleri kaliyomu napiyosunuz?
gecmis olsun. senin kiz tahtinami cikti yine?kaydirigubbakcemile3
kizlar bide gecen gün altini doldurmustu nilay camasirini hemen yikamadim yikayincada lekesi cikmamis.. sizinde kaka lekeleri kaliyomu napiyosunuz?
bizide hıçkırık tuttuki sormayın
canım emzirince geçio azcık emzir istersen yerimseniben
saol canımİciii gı ne tatlı maşallhh melek melekk
bembeyazda giydirmişşşş
ebiş olsa ne derdiii gıı bumu senin canına okuyooo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?