2009 Kasm Anneleri

saol canım
anam bu çok cadı gıııı
bizim yanımızda kimse yok
babasıyla beni parmağında oynatıo kaydirigubbakcemile3

merak etme sizin haricinizde birileri olsaydı onları da oynatırdı kaydirigubbakcemile3
valla herkes hazır asker emrinde bizimkinin akannehir

anaam benzemesinnn gıı kadın israilliymiş şimdi baktım daa kaydirigubbakcemile3

ay dalinin sıvısı çıkarmıyo bi haltı
kusmuk lekesi bilem kalıyo yağlıı değiştircem ben bitince
bu arada çoğu gazmış kaka çok deilmiş kaydirigubbakcemile3

cersuuu çok tatlı maşallaah meleekk

cerin nedion gııı iimi bari kızcen bugün

ohoo büyük çocuk muhabbetine başlanmıışş kaydirigubbakcemile3
benim fıstık da şimcik uyanacaakk
anam huy değiştirdi yaa memede uyuyası geliyoo 2 saatte bir emerdi şimdi ağlayıp duruyo yaa

aynen yaa benim uslu kızım gitti sımarık bişi geldi valla

selam kızlar
bugun oglumu annem yıkadı kırkladı 12 bucukta yatırdım uyudu uyandı uyudu uyandı aralıkalrla
gezmeye gıttık ordada ara ara uyandı uyudu ewe geldık basbasbagırmaya basladı ya
emzırdım 3 kere uyumadı
babasında sımdı dalacak galıba
eee gece ne olacak peküüü yandık

kimsecikler yok ama ben yinede yazayım.Zaten ancak ara ara okumaya fırsatım oluyor.Kaynanam hala yanımda 40 ı çıkınca gideyim diyor.bi de kızımla sürekli konuşup duruyor severkende annem annem diye seviyor.Ben de çok kıskanıyorum bebeğim biliyordur annesini değil mi?öff bazen kızıyorum .ama insanın annesi daha başka kaynanam kötü olduğundan değil ama anneme daha rahat söyleyebilirim herşeyi....
bi de şu korunma işi var bende karar veremedim.Zaten daha lohusalığım bitmedi ya..Kasımın en son annesi benim galiba....Yani kasımda doğum yapan...

40 ı çıkınca ne yapmak lazım...Benimkiler şimdi mevlütte okutmaz off ya hiç bi şey istediğim gibi olmuyor...Tüm çocuklar doğunca kulağına ezan okuttunuz mu? Kim okudu ne zaman okudu?Ha bi de kızımın adı konusu var her arayana Zeynep diyor .Bende sadece Zeynep diyorum.Ama açıklamasından da rahatsız oluyorum.Oğlum çok seviyormuşta diyor ondan koymuş diyor.Halbuki biz ikimiz koyduk...Önceleri sütüm az diye bu çocuk doymuyor diyordu.şimdilerde allaha şükür çok olmasada yetiyor bu seferde çocuk çok kilo almasın sonra veremez diyor.amcasıda öyleydi diyor.bende dedim amcamın kızıda küçükken çok kiloluymuş.Şimdi hiç kilosu yok dedim.Bi şey demedi.
kızımı sürekli aynı amcası aynı babası diye sevip duruyor ben taşıyıcı anneyim galiba hiç mi bana benzer yanı yok.ınşallah değişir kızım....
çok uzun oldu ama iyice sıkıldım.yazdımda yazdım......

günaydın yavrular
oğluşu gece gündüze alıştırmakla uğraşıyom gelemiyom pek
ne var ne yok

günaydın cnm benim oğluma dedesi okudu ezanını adınıda o koydu sonrada güzel dualar etti sanada bolca sabır sende benim gibi lohusalık döneminde kaynanaya kızanlardansınkaydirigubbakcemile5

:kedi:günaydınlar
bugün cnm oğlum dayısıyla tanışcak
ancak gelebildi cnm kardeşim görevdeydi çoookk uzaklarda
çok mutluyumda paylaşayım dedim

:kedi:günaydınlar
bugün cnm oğlum dayısıyla tanışcak
ancak gelebildi cnm kardeşim görevdeydi çoookk uzaklarda
çok mutluyumda paylaşayım dedim

günaydın canım
ayy ne güsell seni ii anlıyorum zira benimde abim çookk uzaklarda ve daha göremedi bitanesiniii mafoldumben
sizinkiler tanışsın bakalım nagiş kız halaya oğlan dayıya benzer derler öyle mi sizde kaydirigubbakcemile5

canım bebişime büyük dayısı okudu ezanını dualar etti allah razı olsunn opuyorumnanaktan
mevlit için şimdi düşünmüyorum ben havalar biraz ısınsın hem özgemde biras toparlanmış olur anca :ecrin_bebek:
benim bebeğimde ayyynı babası ve halası kaynana tarafı bi kabarıyoki sorma kocam bilgisayarcı bide ay tam bilgisayarcısın kopyala yapıştır yapmışsın diyler akannehirakannehir yani bi taşıyıcı annede benim kaydirigubbakcemile3
takılma bu kadar sonuçta babasına benzese nolcak kii o da senin sevdiğin adam dimi amaaa kaydirigubbakcemile5 gerçi kaynanalar bunu çok dile getirdimi insana batıyo biliyom arada banada geliyo keçiler :1ninca: ama sora boşver diooomm bebişim sağlıklı olsundaaa gerisi boşşşşşşşşşşşşş :ecrin_bebek:
haa bu arada kaynanan kendini yırtsın istersen onu annem diye sevmesi bebek için hiç bişi ifade etmesss korkma seeen anca bebeğin ilk kelime olarak anne demesini sağlar gııııı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bebeler buyudukçe anneci oluyo anne kimi seviosa onu sevio kimi sevmiosa ona pislik muamelesi yapiy bunu herkes biliy yane kabul etmek lazımki bebeler %99.9 oranla anne tarafını seviy :teytey::hooray::dance:

ebüüüüüüşşşşşşşşşşşşşş günaydın gıı opuyorumnanaktan
arda paşa hazretleri nasıllar acabaa bööönnn :ecrin_bebek:
özgem gece biras iyiceydi sabah mızırdandı zırtladı pırtladı şimdi ayaklarımda uyumamak için yoğun bi savaş veriyi -tatlicadiarzu-

günaydın mileettt
falla benimki tam bi mix olmuşş ağzı bana burnu ve vücut tipi babaya kaş göz aynı dayıya benziyyyy
anaammm ne zalımsın gııııııııı seneen dost olunur haa düşman olmak heeçç istememmm delüüüü süpürgesiz cadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…