saol canım
anam bu çok cadı gıııı
bizim yanımızda kimse yok
babasıyla beni parmağında oynatıo kaydirigubbakcemile3
anaam benzemesinnn gıı kadın israilliymiş şimdi baktım daa kaydirigubbakcemile3benziyomu barikaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim.. keske benimkide uyusa..
bencede banyo yaptir gecen gün bende öyle yaptim.. islak mendilmi dayanir öyle temizlemeye?
kizlar bide gecen gün altini doldurmustu nilay camasirini hemen yikamadim yikayincada lekesi cikmamis.. sizinde kaka lekeleri kaliyomu napiyosunuz?
ohoo büyük çocuk muhabbetine başlanmıışş kaydirigubbakcemile3
benim fıstık da şimcik uyanacaakk
anam huy değiştirdi yaa memede uyuyası geliyoo 2 saatte bir emerdi şimdi ağlayıp duruyo yaa
cersucum maaşallahh melekler gibi uyuyo kısss bu mu senin canına okuyooo kaydirigubbakcemile3
hee dedim bile nannnİciii gı ne tatlı maşallhh melek melekk
bembeyazda giydirmişşşş
ebiş olsa ne derdiii gıı bumu senin canına okuyooo kaydirigubbakcemile3
40 ı çıkınca ne yapmak lazım...Benimkiler şimdi mevlütte okutmaz off ya hiç bi şey istediğim gibi olmuyor...Tüm çocuklar doğunca kulağına ezan okuttunuz mu? Kim okudu ne zaman okudu?Ha bi de kızımın adı konusu var her arayana Zeynep diyor .Bende sadece Zeynep diyorum.Ama açıklamasından da rahatsız oluyorum.Oğlum çok seviyormuşta diyor ondan koymuş diyor.Halbuki biz ikimiz koyduk...Önceleri sütüm az diye bu çocuk doymuyor diyordu.şimdilerde allaha şükür çok olmasada yetiyor bu seferde çocuk çok kilo almasın sonra veremez diyor.amcasıda öyleydi diyor.bende dedim amcamın kızıda küçükken çok kiloluymuş.Şimdi hiç kilosu yok dedim.Bi şey demedi.
kızımı sürekli aynı amcası aynı babası diye sevip duruyor ben taşıyıcı anneyim galiba hiç mi bana benzer yanı yok.İnşallah değişir kızım....
çok uzun oldu ama iyice sıkıldım.yazdımda yazdım......
:kedi:günaydınlar
bugün cnm oğlum dayısıyla tanışcak
ancak gelebildi cnm kardeşim görevdeydi çoookk uzaklarda
çok mutluyumda paylaşayım dedim
:kedi:günaydınlar
bugün cnm oğlum dayısıyla tanışcak
ancak gelebildi cnm kardeşim görevdeydi çoookk uzaklarda
çok mutluyumda paylaşayım dedim
40 ı çıkınca ne yapmak lazım...Benimkiler şimdi mevlütte okutmaz off ya hiç bi şey istediğim gibi olmuyor...Tüm çocuklar doğunca kulağına ezan okuttunuz mu? Kim okudu ne zaman okudu?Ha bi de kızımın adı konusu var her arayana Zeynep diyor .Bende sadece Zeynep diyorum.Ama açıklamasından da rahatsız oluyorum.Oğlum çok seviyormuşta diyor ondan koymuş diyor.Halbuki biz ikimiz koyduk...Önceleri sütüm az diye bu çocuk doymuyor diyordu.şimdilerde allaha şükür çok olmasada yetiyor bu seferde çocuk çok kilo almasın sonra veremez diyor.amcasıda öyleydi diyor.bende dedim amcamın kızıda küçükken çok kiloluymuş.Şimdi hiç kilosu yok dedim.Bi şey demedi.
kızımı sürekli aynı amcası aynı babası diye sevip duruyor ben taşıyıcı anneyim galiba hiç mi bana benzer yanı yok.İnşallah değişir kızım....
çok uzun oldu ama iyice sıkıldım.yazdımda yazdım......
falla benimki tam bi mix olmuşş ağzı bana burnu ve vücut tipi babaya kaş göz aynı dayıya benziyyyygünaydın canım
ayy ne güsell seni ii anlıyorum zira benimde abim çookk uzaklarda ve daha göremedi bitanesiniii mafoldumben
sizinkiler tanışsın bakalım nagiş kız halaya oğlan dayıya benzer derler öyle mi sizde kaydirigubbakcemile5
anaammm ne zalımsın gııııııııı seneen dost olunur haa düşman olmak heeçç istememmm delüüüücanım bebişime büyük dayısı okudu ezanını dualar etti allah razı olsunn opuyorumnanaktan
mevlit için şimdi düşünmüyorum ben havalar biraz ısınsın hem özgemde biras toparlanmış olur anca :ecrin_bebek:
benim bebeğimde ayyynı babası ve halası kaynana tarafı bi kabarıyoki sorma kocam bilgisayarcı bide ay tam bilgisayarcısın kopyala yapıştır yapmışsın diyler akannehirakannehir yani bi taşıyıcı annede benim kaydirigubbakcemile3
takılma bu kadar sonuçta babasına benzese nolcak kii o da senin sevdiğin adam dimi amaaa kaydirigubbakcemile5 gerçi kaynanalar bunu çok dile getirdimi insana batıyo biliyom arada banada geliyo keçiler :1ninca: ama sora boşver diooomm bebişim sağlıklı olsundaaa gerisi boşşşşşşşşşşşşş :ecrin_bebek:
haa bu arada kaynanan kendini yırtsın istersen onu annem diye sevmesi bebek için hiç bişi ifade etmesss korkma seeen anca bebeğin ilk kelime olarak anne demesini sağlar gııııı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bebeler buyudukçe anneci oluyo anne kimi seviosa onu sevio kimi sevmiosa ona pislik muamelesi yapiy bunu herkes biliy yane kabul etmek lazımki bebeler %99.9 oranla anne tarafını seviy :teytey::hooray::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?