2009 Kasm Anneleri

günaydın bebeeemmm opuyorumnanaktan arda şinci uyuyyy emme nasıll ıkına sıkına gecede ilk kez bu kadar uyandı 2 yazmayı uç uca bağlayıp beşiğe bağladım yattııım yerden salladım baktım olacaa yok saat 5 gibi aldım çörek otu yağıyla karnını ovaladım masaj yaptımm saat 5 den 6 ya kadar pırtladı fallaaa daha da var nerde tutuyo bu kaa gazı bunnar annamadım haa...
angara da kar yağiiii

evet cnm çok benziyo dayısına
acayip kar yağıyokaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim oğlum için alış veriş yapmam lazım herşiy küçük geliyo
sizdede vzrmı aynı sıkıntı
ama nasıl çıkıcam hava buz oğluma bakcak kimse yok offfffff offffffffff

ya kızlar benim oğlum için alış veriş yapmam lazım herşiy küçük geliyo
sizdede vzrmı aynı sıkıntı
ama nasıl çıkıcam hava buz oğluma bakcak kimse yok offfffff offffffffff
netten al cnm. ben doğumdan önce 0-6 ay arası aldım herşeyi ben de tekim bebişi bırakçak kimsem yokk bidaha çıkıp alamam die düşünüp baştan aldım iikide almışım

cerenimooo benim canım sıkılıyı gııı evde otur oturr

amaaan şu kız ağlamasa bi problem yok falla ben evde durabulurum bi ömür kaydirigubbakcemile3
istanbıldada hava bızz gece yağmış kar ama şu an yokkk
bu arada babam geliy beni almaya cerin kaçarrrrrrrrrrrrr
bebeişi doktora göturcem bugun aşama kaa yokum beni özleyin anacııımm bayyyyy

netten al cnm. ben doğumdan önce 0-6 ay arası aldım herşeyi ben de tekim bebişi bırakçak kimsem yokk bidaha çıkıp alamam die düşünüp baştan aldım iikide almışım

ya bana az al az al dediler hep ondan oldu
cannım anam burda olsa hiç terreddütsüz bırakırdım
ya nettende herşey alırımda kıyafeti görmem lazımkaydirigubbakcemile3

çabık gel gıı ösgemin son durumunu bildir bize hadi güle güle balımm
ya bana az al az al dediler hep ondan oldu
cannım anam burda olsa hiç terreddütsüz bırakırdım
ya nettende herşey alırımda kıyafeti görmem lazımkaydirigubbakcemile3
bana da dediler öyle ama takmadım kimseyi hatta battaniye çok alma kalın şeylere ne gerek var falan dediler inansaymışım dötümüz açık kalcakmış

kesinlikle doğru acayip çok kirleniyo kusuyo ediyo
bence çok lazım yediği helal giydiği haram derler küllüm yalan

ebisce 2. ay aşılarını ne zaman yaptırcan
bide sağlık ocağındamı yaptırcan
rota virüsü için ne karar verdiniz
biz çok kararsısız etrafımızda kimse yaptırmamış çoğunun haberi bile yok

cnm biz 29 aralıkta aşılarımızı yaptırdık 2 ay dolunca yanii aynı gün rotavirus de yaptırdık aşıyı ecz.den kendimiz aldık 140 tl önce sağlık ocağında karma verem ve pnomokok aşıları yapıldı sona hastaneye gittik hem kontrol olduk hem rotavirusu yaptırdık hem de kalça usg çektirdik

cnm sağlık ocağında yapılan aşıların bir kısmı da bundan 2 sene önce devlet tarafından yapılmıyodu özeller yapıyodu bence 1-2 seneye rotavirusu de devlet karşılar bağırsak enfeksiyonları içinmiş gaalba

günaydın kızlar
ya kızlar dün sanırsam Duru üşüttü yada ben üşüttüm sütümden ona geçti gece o çok huzursuzdu ve sürekli kustu durmadan bende hemen önce ince battaniyesini havlu ile ısıttım sonra birde havlu ısıttım her ikisine birden güzelce sardım kızımı böyle bir kaç defa ütü ile havlusunu ve battaniyesini ısıtıp sardım sanırım iyi geldi gece yarısından sonra anca uyudu yavrum ya

kıs ebisce az evvel bir topicte senin süt yapması için içtiğin bişey okudum kısss çörek otu yağı mı içiyon sen nan nası yapıyon hele banada söle sütüm yok dencek kadar azaldı çıkmıyo sinirden deliye dönmek üzereyim ya

çok geçmiş olsun bende banyodan sonra yapıyorum battaniyesini ısıtıp ısıtp sarıyorum
çok rahatlıyo

peki ateş yaptımı 2.ay aşıları ilk bebeğim çok korkuyorum ateş falan yaparsa die

ben dereotu yiyorum hem gaz içinde iyiymiş bide keçiboynuzu acayip süt yapıyomuş
yiyemiyorum ama kaynatıp içiyorum
beyaz üzüm,keçiboynuzu bide kuru kayısı şekersiz kaynatıp içiyom
çörek otunuda yutarsan bebeğin gaz problemi olmuyomuş

peki ateş yaptımı 2.ay aşıları ilk bebeğim çok korkuyorum ateş falan yaparsa die

canım rota virüsü aşısını biz kendmizi eczaneden aldık sanırım 140 falandı
2. ay aşıları bizde ateş falan yapmadı çok şükür inşallah sizdede yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…