günaydın bebeeemmm opuyorumnanaktan arda şinci uyuyyy emme nasıll ıkına sıkına gecede ilk kez bu kadar uyandı 2 yazmayı uç uca bağlayıp beşiğe bağladım yattııım yerden salladım baktım olacaa yok saat 5 gibi aldım çörek otu yağıyla karnını ovaladım masaj yaptımm saat 5 den 6 ya kadar pırtladı fallaaa daha da var nerde tutuyo bu kaa gazı bunnar annamadım haa...ebüüüüüüşşşşşşşşşşşşşş günaydın gıı opuyorumnanaktan
arda paşa hazretleri nasıllar acabaa bööönnn :ecrin_bebek:
özgem gece biras iyiceydi sabah mızırdandı zırtladı pırtladı şimdi ayaklarımda uyumamak için yoğun bi savaş veriyi -tatlicadiarzu-
anaammm ne zalımsın gııııııııı seneen dost olunur haa düşman olmak heeçç istememmm delüüüüsüpürgesiz cadıı
nası gidiyo bacımm alıştımı peki biraz ?günaydın yavrular
oğluşu gece gündüze alıştırmakla uğraşıyom gelemiyom pek
ne var ne yok
günaydın canım
ayy ne güsell seni ii anlıyorum zira benimde abim çookk uzaklarda ve daha göremedi bitanesiniii mafoldumben
sizinkiler tanışsın bakalım nagiş kız halaya oğlan dayıya benzer derler öyle mi sizde kaydirigubbakcemile5
netten al cnm. ben doğumdan önce 0-6 ay arası aldım herşeyi ben de tekim bebişi bırakçak kimsem yokk bidaha çıkıp alamam die düşünüp baştan aldım iikide almışımya kızlar benim oğlum için alış veriş yapmam lazım herşiy küçük geliyo
sizdede vzrmı aynı sıkıntı
ama nasıl çıkıcam hava buz oğluma bakcak kimse yok offfffff offffffffff
cerenimooo benim canım sıkılıyı gııı evde otur oturr
netten al cnm. ben doğumdan önce 0-6 ay arası aldım herşeyi ben de tekim bebişi bırakçak kimsem yokk bidaha çıkıp alamam die düşünüp baştan aldım iikide almışım
çabık gel gıı ösgemin son durumunu bildir bize hadi güle güle balımmamaaan şu kız ağlamasa bi problem yok falla ben evde durabulurum bi ömür kaydirigubbakcemile3
istanbıldada hava bızz gece yağmış kar ama şu an yokkk
bu arada babam geliy beni almaya cerin kaçarrrrrrrrrrrrr
bebeişi doktora göturcem bugun aşama kaa yokum beni özleyin anacııımm bayyyyy
bana da dediler öyle ama takmadım kimseyi hatta battaniye çok alma kalın şeylere ne gerek var falan dediler inansaymışım dötümüz açık kalcakmışya bana az al az al dediler hep ondan oldu
cannım anam burda olsa hiç terreddütsüz bırakırdım
ya nettende herşey alırımda kıyafeti görmem lazımkaydirigubbakcemile3
çabık gel gıı ösgemin son durumunu bildir bize hadi güle güle balımm
bana da dediler öyle ama takmadım kimseyi hatta battaniye çok alma kalın şeylere ne gerek var falan dediler inansaymışım dötümüz çık kalcakmış
cnm biz 29 aralıkta aşılarımızı yaptırdık 2 ay dolunca yanii aynı gün rotavirus de yaptırdık aşıyı ecz.den kendimiz aldık 140 tl önce sağlık ocağında karma verem ve pnomokok aşıları yapıldı sona hastaneye gittik hem kontrol olduk hem rotavirusu yaptırdık hem de kalça usg çektirdikebisce 2. ay aşılarını ne zaman yaptırcan
bide sağlık ocağındamı yaptırcan
rota virüsü için ne karar verdiniz
biz çok kararsısız etrafımızda kimse yaptırmamış çoğunun haberi bile yok
ebisce 2. ay aşılarını ne zaman yaptırcan
günaydın kızlar
ya kızlar dün sanırsam Duru üşüttü yada ben üşüttüm sütümden ona geçti gece o çok huzursuzdu ve sürekli kustu durmadan bende hemen önce ince battaniyesini havlu ile ısıttım sonra birde havlu ısıttım her ikisine birden güzelce sardım kızımı böyle bir kaç defa ütü ile havlusunu ve battaniyesini ısıtıp sardım sanırım iyi geldi gece yarısından sonra anca uyudu yavrum ya
cnm biz 29 aralıkta aşılarımızı yaptırdık 2 ay dolunca yanii aynı gün rotavirus de yaptırdık aşıyı ecz.den kendimiz aldık 140 tl önce sağlık ocağında karma verem ve pnomokok aşıları yapıldı sona hastaneye gittik hem kontrol olduk hem rotavirusu yaptırdık hem de kalça usg çektirdik
kıs ebisce az evvel bir topicte senin süt yapması için içtiğin bişey okudum kısss çörek otu yağı mı içiyon sen nan nası yapıyon hele banada söle sütüm yok dencek kadar azaldı çıkmıyo sinirden deliye dönmek üzereyim ya
ebisce 2. ay aşılarını ne zaman yaptırcan
peki ateş yaptımı 2.ay aşıları ilk bebeğim çok korkuyorum ateş falan yaparsa die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?