2009 Kasm Anneleri

bizimde 5 yada 6 defa oluyorgenelde süt verdiğim zaman yapıyor bende çok mu yapıyor diye düşünüyom barsak düzenleyiciyi niye oka veriyon ki onun belli bir kulanma süresi yok mu eve tcerenin yapmıyor biri daha vardı hatırlamıyom

il ay kilo alımı iyi idi birde çarşamba günü gitcez bakalım banim kız amip olmasaydı belki daha iyi toparlanırdı yinde sağlık olusn

elifcim aventi denemedik 3 çeşit emzik denedim olmadı
bizim kız çok inatçı ya
elini emiyo ama emziği almıyo
ama dediğin gibi deneycem ara ara
devit 3 o zamandan sonra vermedim korkuyom vermeye aşırı gaz yapar diye
şuanda da gazlı ama o zaman yaşadığımız gaz sorunu gibi değil tabi
bir teselli aslında zaten 1 hafta kaldı kontrolümüze başlıyacaz kaçış yolu yok cnm
senin kızda ne güsel inşallah böle devam eder cnm
bizde 3.ayı bekliyoz işte napalım bir umut o da

Anne çocuğunu koynuna almamalı

Bir yaşını tamamlayan çocukların genellikle gündüzleri 1-2 saat, geceleri ise 12 saat kadar uyuduklarını ifade eden Küçüködük, bu durumun her çocukta farklı olabileceğini hatırlattı. Küçüködük, çocuğa akşamları düzenli olarak aynı saatte yatağa yatma alışkanlığının kazandırılması gerektiğinin önemini vurgulayarak, "Aksi halde çocukta uyku problemleri başlayabilir. Akşamları uyku alışkanlığının kazanılması için bebeğin beslenmesinin odasında yapılması sağlanmalı. Uykuyu ceza değil eğlence haline getirmek için 20 dakikalık bir zaman ayrılmalı, mimikli bir oyun kurgusunun oluşturulması gereklidir. Bunun yanı sıra yatağına sevdiği oyuncaklar ya da sarılarak uyuduğu bir şey varsa o konulmalıdır" dedi.

Bazı çocukların gece yarısı uykudan ağlayarak uyanıp annelerinin yatağına gittiğini kaydeden Küçüködük, bu durumda annenin çocuğu koynuna almaması gerektiğini belirtti. Küçüködük, şunları söyledi:
"Anne çocuğu koynuna almak yerine, onu tekrar yatağına yatırıp, yanında oturarak sırtını sıvazlayıp onu okşaması, sakinleşmesini sağlamaya çalışması daha doğru bir hareket olacaktır. Bu uygulama çocuğun her seferinde annesinin yatağına gitme alışkanlığını kazanmasını da engeller."

alintidir...

yaremcim 1 aylık süresi vardı cnm o da bu hafta sonu bitiyo
kaka olayı düzenli şimdilik bakalım dr ne diycek

elifcim ilk başlarda yatağında yatıyordu
ama sonra geceleri benide uyutmuyo diye kucağıma aldım benle yatıyo artık
hem o hemde ben uyumuş oluyoz ama dediğin gibi kucağa alıştı
bu gündüzede yansıdı şimdi mıçtığım moku temizlemekle uğraşıyomkaydirigubbakcemile3

yarem amip ne canımmmm geçmiş olsun kötü bişey değildir inş.

zeytin sabır canım yaaa inşaaallah bu günlerde gececek
hiç hatırlmayacaz bileee anneliğin zor kısımları bunlar amaaa
daha çokkk güzellll anlarını yaşayacaz illk kahkahaları,
ilk konuşmaları yürümeleri....çok büyük sabır ve fedakarlık gerekiyor...

klava:klava:klava:klava:klava::mymeka::mymeka::mymeka:
bunlar küçüködükten bağa :kedi:

kızlarrrr sizin bebişler kusuyo muuu
bizim ki bazen kusmuyo bazendeee her emzirmeden sonra ağız dolusu kusuyooo
ama öyle boğulur gibi değil sessiz sedasızzz kucğımda olmasa anlamıcam hiç
birde çok koyu kıvamlııı kusuyooo öylee kesik kesik değğil yaniii
inşallah gelişimini etkilemez bu durum...

selam kıslaaaaaar
aşımızı olduk geldik
bu ebeler kızımı sarı buldular hastaneye gidin bi baktırın dediler
yarın gidicem bakalım dr si ne dicek
kızım 5kg olmuş boyuda 58cm

vallaha benim iroşum kusuyo devamlı bazen fışkırtarak baznde normal sütü çıkarıo
bazen kesik kesik oluo normalmiş endişelenme canım

cersucum geçmiş olsun tatlım
sarı olurmu baya bir zaman geçti artıkın
emziriyosunda olmaması lazım demi
gözlerine baktınmı sarı gibimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…