benim kız 1 saattir nasıl bir uyumaysa uyuyo ama hala ağlıy susuy anlamadım ben bu kızı
wannam senin kız ne durumda uyandımı
zeytinnnn zen o emziği nasıl denemedin canım yaaaa
vallaaa çok şaşırdım...
?
nazlıcım hoşgeldin
ay bende kaç çeşit emzik aldım bi alıo bi almıo ya
fatoş emzik deniyim bari
kızımla bizde yanyana yatıyoruz geceleri
bazen uyanıyo gözünü açıo bana bakıo sonra geri uykuya dalıo
eşim küsüo benle niye uyumuyosun die :roflol:
İnşALLAHHHH zeytinim sabır birtanesi...Emzik kesinlikle tavsiye ediyorum 100 bebekten toplasan 4-5 tanesi almıyormuş hepside huzurlu ve mutlu bebeklerin emme içgüdüsü azalıyor tatmin oluyormuş:)3 ayda gaz sorunu iptal hemde 2 bitiyor 3 girer girmez ıkınıyor uğraşıyor bitiyor işini kaydirigubbakcemile5 Tabbii hiç ağlamıyor demek değil bu ama onların elleride ayaklarıda bizi şimdilik azıcık geziniyor yatıyor agucuklar yapıyor vs gece bizimle oturuyor gece uykusuna hazırlıyor kendininazlım ya yüreğimize su serptin valla
ilk kasım anası olarak senden güsel şeyler duyduk
darısı bizlerin başına inşallah
yağmurum bundan sonrada hiç üzmeyecek annesini ne güsel
şu bakkal emziğide araştıram en iyisi
istanbulun köylerine bir dalalım o zaman
3.ayı sabırsızlıkla bekliyoz hepimiz cnm
inşallah o zamanda bir sorun olmaz
selam canim, hosgeldin.a.s.
gece kac kez kalkiyor Yagmur'cuk? baya duzene girmissiniz gozunuz aydin.
Naz'da aventin yeni dogan memesini aliyo ama birde mahalle bakkalina bakayim o emziktende alayim.kaydirigubbakcemile3
nazlııı yağmurda mı alıştııı o emziğeee aman maaşallahhhh
bol bo alsaydın sonra bulamazsan felan kötüüü
birde ona alışınca bakarsın öbür memelerede alışırrrr
ayyy nazar değmesinnn düzene girdiii demek bayaaa
inşallah daha da iyi olucakkkk
darısı bizimde başımıza inş...
nazlıcım hoşgeldin
ay bende kaç çeşit emzik aldım bi alıo bi almıo ya
fatoş emzik deniyim bari
kızımla bizde yanyana yatıyoruz geceleri
bazen uyanıyo gözünü açıo bana bakıo sonra geri uykuya dalıo
eşim küsüo benle niye uyumuyosun die :roflol:
Evet cnm benim darısı başınıza inşl az önce dolandık evde turladık uyudu hazırlık yaptığımdan telaşım bi ablamız Yağmuru görmeye gelecekmiş.. Gece 1 kez kalkıyor Yağmur emmeye sonrası sabah ezanıda emiyor yine uyuyor..Kaliteli memeleri inanın böyle iştahlı emmiyorlar ama bu meme sihirli değnek gibi yeminle:)
masallah Yagmur'a.opuyorumnanaktan darisi burdaki tum bebelerin basina insallah.
emdikten sonra emzik veriyormusun?
Fatoş emzik cersucum normal satılıyor sadece damaklı normal ayırımı var başka çeşit vs yok malzeme aynı:) Bizimki normal uçluyu aldı damaklı tükürdü denedim denedim cıkss ötekini havada kaptı fıstık:)))
Ama bu sakinleştiriyor onları emme içgüdüs önemli bizleri kullanıyorlar şimdi öyle diil bakıyorum oynacak anında memeyi çekip bu yalancı memeyi veriyorum devam:)
İnanın bitecek 3 aya yeni girdik biz biliyorsunuz 2-1 hafta oldu Yağmur ama bu hafta değişim haftası gibi oldu adeta Maşallah şimdi sıra sizlerde rahatlayacaksınız unutmayın ama bu dönemde nolur onlara yardım edin bıkmayın usanmayın sinirlenmeyin onların herşeyi ama herşeyiiiiiiiiiiii bizleriz:)
Bizimde perşembe aşımız var telaş yapıyorum sakinleşmeye çalışıyorum ağlayacak kıyamıyorum Allahım güç ver diye dua ediyorum..Hemşire bi arkdş gitmeden yarım saatt önce calpol bir çay kaşığı ver dedi sonra 3 saat sonra bişicik olmaz dedi..Yaptırmayan deneyebilir banada mantıklı geldi
kızım sen yine yanına almışsın ben resmen koynuma aldım bebemi
kocişde zattın salona kaçtı
mafoldumben
kucamda yatıyo zilli
yaa aslında düzeni bozulmadı zeytincim ama etrafı keşfettikçe uyumak istemiyo sanırım emziği bi alınca gözler hemen kayıyo da bazen emziği almak istemiyo o zaman evi falan turluyoz uykuya hazırlık azcık yorulması gerekiyo heraldekartanem ya senin kızın da düzeni nasıl bozuldu ya ne güsel gidiyodunuz
farkında olmadan kucağa hemen alışıyorlar ne yapcaz bilmiyom
:mymeka: edoş da denememiş aventielifcim aventi denemedik 3 çeşit emzik denedim olmadı
bizim kız çok inatçı ya
elini emiyo ama emziği almıyo
ama dediğin gibi deneycem ara ara
devit 3 o zamandan sonra vermedim korkuyom vermeye aşırı gaz yapar diye
şuanda da gazlı ama o zaman yaşadığımız gaz sorunu gibi değil tabi
bir teselli aslında zaten 1 hafta kaldı kontrolümüze başlıyacaz kaçış yolu yok cnm
senin kızda ne güsel inşallah böle devam eder cnm
bizde 3.ayı bekliyoz işte napalım bir umut o da
juli doğuralı 17 gün olmuş kuzumm muhtemelen tecrübelerimizi okuyodur kaydirigubbakcemile3juli gız sen doğurmadınmı daha
sana okuma buraları deyom doğurcağına pişman olursun gız
biz kötü durumdayıkkaydirigubbakcemile3
slm anneler
nazlı hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?