2009 Kasm Anneleri

nazlııı yağmurda mı alıştııı o emziğeee aman maaşallahhhh
bol bo alsaydın sonra bulamazsan felan kötüüü
birde ona alışınca bakarsın öbür memelerede alışırrrr
ayyy nazar değmesinnn düzene girdiii demek bayaaa
inşallah daha da iyi olucakkkk
darısı bizimde başımıza inş...

nazlıcım hoşgeldin
ay bende kaç çeşit emzik aldım bi alıo bi almıo ya
fatoş emzik deniyim bari

kızımla bizde yanyana yatıyoruz geceleri
bazen uyanıyo gözünü açıo bana bakıo sonra geri uykuya dalıo
eşim küsüo benle niye uyumuyosun die :roflol:

ay şu emzik olayını anlamıyom illa bir tane mi tercih etcekler ya
fatoş emziğinden bakacam bulamazsam edoşdan isterim artık
ayy nazlım daha da heveslendirdi şincik beni ne güsel bu günler bana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyodu
aventinkini ben almadım acaba benim kızda alırmı ne farkı varki damaklı değilmi o da

benim kız 1 saattir nasıl bir uyumaysa uyuyo ama hala ağlıy susuy anlamadım ben bu kızı
wannam senin kız ne durumda uyandımı

kızım sen yine yanına almışsın ben resmen koynuma aldım bebemi
kocişde zattın salona kaçtı
mafoldumben
kucamda yatıyo zilli

İnşALLAHHHH zeytinim sabır birtanesi...Emzik kesinlikle tavsiye ediyorum 100 bebekten toplasan 4-5 tanesi almıyormuş hepside huzurlu ve mutlu bebeklerin emme içgüdüsü azalıyor tatmin oluyormuş:)3 ayda gaz sorunu iptal hemde 2 bitiyor 3 girer girmez ıkınıyor uğraşıyor bitiyor işini kaydirigubbakcemile5 Tabbii hiç ağlamıyor demek değil bu ama onların elleride ayaklarıda bizi şimdilik azıcık geziniyor yatıyor agucuklar yapıyor vs gece bizimle oturuyor gece uykusuna hazırlıyor kendini

selam canim, hosgeldin.a.s.

gece kac kez kalkiyor Yagmur'cuk? baya duzene girmissiniz gozunuz aydin.

Naz'da aventin yeni dogan memesini aliyo ama birde mahalle bakkalina bakayim o emziktende alayim.kaydirigubbakcemile3

Evet cnm benim darısı başınıza inşl az önce dolandık evde turladık uyudu hazırlık yaptığımdan telaşım bi ablamız Yağmuru görmeye gelecekmiş.. Gece 1 kez kalkıyor Yağmur emmeye sonrası sabah ezanıda emiyor yine uyuyor..Kaliteli memeleri inanın böyle iştahlı emmiyorlar ama bu meme sihirli değnek gibi yeminle:)

Alışmak ne demek sanki doğduğunda tanışıyorlardı :)))))))Aldım gülüm süreklide varmış o bakkalda ben şimdilik 10 tane aldım geriside gelir bulunuyor genelde ama merkezlerde diill büyük marketlerde diil küçük bakallarda:)Sağol elifimmm bebeklerimize nazar değmesinn maşallah

Kesinlikle cnm dene ilk tükürür gibi yapsada usanma tekrar dene bak alıcak göreceksiniz Kasım bebekleri azıcık yordu annelerini çözümlere az kaldı sabredinn kızlaropuyorumnanaktan

nagieymencim özelden at bana bilgilerini şu ticher olayına bir el atalım geçen yazmışsın sanırım
bende bilmiyomda kardeşime yaptırıyom

masallah Yagmur'a.opuyorumnanaktan darisi burdaki tum bebelerin basina insallah.

emdikten sonra emzik veriyormusun?

Fatoş emzik cersucum normal satılıyor sadece damaklı normal ayırımı var başka çeşit vs yok malzeme aynı:) Bizimki normal uçluyu aldı damaklı tükürdü denedim denedim cıkss ötekini havada kaptı fıstık:)))

Ama bu sakinleştiriyor onları emme içgüdüs önemli bizleri kullanıyorlar şimdi öyle diil bakıyorum oynacak anında memeyi çekip bu yalancı memeyi veriyorum devam:)
ınanın bitecek 3 aya yeni girdik biz biliyorsunuz 2-1 hafta oldu Yağmur ama bu hafta değişim haftası gibi oldu adeta Maşallah şimdi sıra sizlerde rahatlayacaksınız unutmayın ama bu dönemde nolur onlara yardım edin bıkmayın usanmayın sinirlenmeyin onların herşeyi ama herşeyiiiiiiiiiiii bizleriz:)
Bizimde perşembe aşımız var telaş yapıyorum sakinleşmeye çalışıyorum ağlayacak kıyamıyorum Allahım güç ver diye dua ediyorum..Hemşire bi arkdş gitmeden yarım saatt önce calpol bir çay kaşığı ver dedi sonra 3 saat sonra bişicik olmaz dedi..Yaptırmayan deneyebilir banada mantıklı geldi

masallah Yagmur'a.opuyorumnanaktan darisi burdaki tum bebelerin basina insallah.

emdikten sonra emzik veriyormusun?

Gece uykusunda vermiyorum cnm emiyor uyuyor sabah ezanı kalktığında bazen veriyorum bazen yine emdikçe uyuyor ama akşam sorunlu saatlerinde öğlen nasıl seviniyor nasıl bi ses çıkarıyor görünce anltamam tşk ediyor gibi neşeleniyor kıyamam yaaopuyorumnanaktan

bizim dr. onceden vermeye gerek yok dedi ama vermek bana mantikli geliyor. sen yaz bakalim nasil olucak.

birde gece uykusuna saat kacta geciyorsunuz nazlicim?

kızım sen yine yanına almışsın ben resmen koynuma aldım bebemi
kocişde zattın salona kaçtı
mafoldumben
kucamda yatıyo zilli

biz kızımla oturma odasına taşındık
eşimde geldi L koltuk var oda bi ucunda yatıoo
git yerinde yat diorum beni dışlamayın dioo :roflol: :roflol:

kartanem ya senin kızın da düzeni nasıl bozuldu ya ne güsel gidiyodunuz
farkında olmadan kucağa hemen alışıyorlar ne yapcaz bilmiyom
yaa aslında düzeni bozulmadı zeytincim ama etrafı keşfettikçe uyumak istemiyo sanırım emziği bi alınca gözler hemen kayıyo da bazen emziği almak istemiyo o zaman evi falan turluyoz uykuya hazırlık azcık yorulması gerekiyo heralde
e o kadar da olsun dimi yaa hiç mi almıcaz kuşu kucağa öle bakıp bakıp uyumuyo tabi ilk günlerdeki gibi
:mymeka: edoş da denememiş aventi
benimki aventi hemen kabul etti kız avent deneyin bi de
juli gız sen doğurmadınmı daha
sana okuma buraları deyom doğurcağına pişman olursun gız
biz kötü durumdayıkkaydirigubbakcemile3
juli doğuralı 17 gün olmuş kuzumm muhtemelen tecrübelerimizi okuyodur kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…