2009 Kasm Anneleri

haziranin 18i diye biliyorum.

sahiplenme, hemde asiri sahiplenme bende de var. o kadar ki benim oglusun gobek bagi hala cuzdanimda duruyo, kizinkinide yanina koydum. tursularini kurcam benim cocuklarin.:roflol:

laelaelaelaelae kııız. allah çocıklarına yardım etsin

akrabayla daha zor oluyo bu is. oglusda gorumcem baksin dedik, nede olsa hala, cani, kani dedik. geldi bir hafta kaldi, cocugun agzina bi lokma yemek sokamadi, bir kere altini degistiremedi, uyutamadi. bir keresindede salata yapiyordu, domatesin kabuklarini cocugun steril edilmis tabagina soyarken yakaladim. kizdim, nolucak yikariz dedi. bir hafta sonra yolladim evine.sositososito

ay ben de yaa annelik bu galibaa
annem ilk 15 gün burdaydı o zaman o terübeli olduundan rahattım ama gitti 40ında gelince ben artık nasıl sahiplendiysem annemin yaptıı hiçbişeyi beğenmez oldum kaydirigubbakcemile3
markete bile gidemedim ilk seferde
delümüsün gııı nasıl emzirecek yaşlı başlı kadın:roflol::roflol:
anam kendi anneme demiş diğer torunlarım gelirdi annem grmeden emelim derdi diyee
ben emzirse süt gelir şimdi falan gibi bişey dediydi akannehir
uninin kaynanası kimin kaydirigubbakcemile3
haziranin 18i diye biliyorum.

sahiplenme, hemde asiri sahiplenme bende de var. o kadar ki benim oglusun gobek bagi hala cuzdanimda duruyo, kizinkinide yanina koydum. tursularini kurcam benim cocuklarin.:roflol:
yok kıs ara tatili diyoomm
aa bizimki duruyo ben de cüzdanıma koyam madeem kaydirigubbakcemile2

yok kayınvalidem de burda değil annem de amaan yalnızlık güzeldi aslında da dedikodudan herşeyden uzak kafana göre takılıyon ama bebiş olunca zor oluyo işte

hımm. ya ben zaten hiç işime karışılmasından hoşlanmam ama gel gör ki büyüklrtime haklı bile olsam karşıçıkamıyom. oyüzdn benim içinen iyisi bakıcı olcak. çok şükür içimede sindi. inş hep böyle gider

akannehir
o da dooru vallaaa akrabaya bişey de denmez ay ben annemden başkasına güvenememmm baane gelsin gitmesin off ona da zor yaa rahat edemiyo eşim oluncaa ankaraya taşınsa keşkee

akannehir
o da dooru vallaaa akrabaya bişey de denmez ay ben annemden başkasına güvenememmm baane gelsin gitmesin off ona da zor yaa rahat edemiyo eşim oluncaa ankaraya taşınsa keşkee

benim annem ben hamile kalinca ciddi ciddi bursaya tasinmayi dusundu ama yazik tum duzen bozulacak. sana guvenipmi hamile kaldim, gerekirse gelirsiniz dedim. ama geldiklerinde ne esim ne onlar rahat edemiyolar dedigin gibi.

slm tatlu annişlera.s.
kızım yine kolumda
bugünden itibaren kendi yatağında yatmayı alıştırmaya çalışcam
nasıl olcek bilmiyom
kocişlede tartıştık zattın kucağa alıştırdık diye
3.ayı bekleyelim dedim omas dedi şimdiden alıştıralım falan diye
bende çabalarımız oşa gider gaz sorunu varken mecbur almak zorundayız
bu açığıda bizim kız anlar himen didem
biz deneyek dedi
dün gece bi başladım
ka.ç saat ağladı hatırlamıyomakannehir
ana kucağı ayakta sallama beşiğine kendi kıyafetimi koydum
ayna oyuncak vs.her bi haltı denedim sonuççmafoldumben
gece baktım olmaycek
koynuma yatırıp birlikte uyuduk tam 4 saat
bu sabahta koltukta ağlıyodu yine uyuya kalmış
dün çok yoruldu ağlamaktan sanırım
ama ağlayıncada bir huzursuxz oluyorlarki bu sefer hiç uykuya dalmıyorlar
sizler ne yapıyonuz uyutma konusunda
ne kdr uzun yazmışım derdimi yaaaa
acaba 3 ayı beklesekmi
kociş diyo bu seferde başka sorunu çıkar gene yapamayız diyo

ay zeytin nasıl dayanıyon öle ağlamasına valla benimki önceden ne güzel kendi sızıyodu şimdilerde uyanınca bi gülücükler agucuklar işte emzirme faslı oynaşma anca yarım saat sonra başlıyo
kucağıma alıyom artık napem anakucağında da durmuyo bi de aslında ağlamıyo biliyom çünkükucağa alır almaz duruyo ama kıyamıyom yine de geziyoz az hareket falan yaptırıyom yoruyom biraz beşiğe bırakınca gene başlıyoo son zamanlarda meme vermeye başladım bazen orda mayışıyo öle yatırabiliom biliom o da yanlış aslında uykuyla memeyi bağdaştırmaması lazım ama emzik almıyo bazen emziğin uyku demek olduunu mu annadı nedir işte o mayıştığı sıralarda hızla yatırıp emziği tıkıyom ağzına alırsa ne alaa başını okşuyom falan uyuyo ama seninki emzik almadıı için nasıl olur bilmiom emzik kurtarıcıı
bi de park yatağın tepesinde dönen tavşanlar var bazen onlarla oyalanıyo

zeytincim, isin zor ama aglatarak uyutmak icin daha cok erken. bide dedigin gibi agladikca huysuzlasiyorlar. kucaginda uyut ama uyur uyumaz yatagina koymayi dene. bir kac gece zorluk olur ama bir sekilde alisir.

Naz'da bu sabaha karsi uyandi, bir turlu uyumak bilmedi. normalde bizim yataga alir emzirerek uyuturdum ama nedense inat ettim. yerinden almadim, sadece cok huysuzlandiginda alip, gazini cikartip yerine koydum hemen. emzigini vermeye calisarak, basini oksayarak bi sekilde uyuyakaldi. olan bana oldu ama napalim, cefasi olmayan isin sefasi olmuyo.

kartanem ya ipek ağladıkça benimde içim ağlıyo
ama diyom kendi rahatımız için sabrediyom
nasıl yapacağımı bilemedim çaresiz kaldım
emzik alsa valla o yollarıda denerdim
ben tek yatağına koyduğumda anında ağlıyo hatta çıldırıyo
o yüzden yatağında fazla ağlatamıyom
şuan kucağımda uyudu yerine koyam bakalım nolcek hemen hissediyo kalkıyo
ama çoğu zaman kucağımda bile sıkılıyo ağlıyo
o zmn diyom derdin ne
ama gece uyku olayını kucağımdada olsa biliyo kalkmıyo uyuyo benle beraber
önce diyom gündüzü alıştıram yatağında sonra gece alıştırırım
evde o kadar tur atoypz ki kolum ayaklarım kopuy çok yoruluyom
böle devam etmez kilosuda artıyo tutamıyom artık fazla bi şekilde alışması lazım offff

kız zeytünüm benimkini yatağına bırakıyom ama aynı odadadyız
oda çok ağlıyor dün perişan etti beni en son fitil verdim oda çare olmadı
kız devit3 dün verdim acep ondan mı kötüledi önceden bu ka ağlamıyordu amp olduğunda birde bu ka ağlıyordu ama son zamanlarda çok ağlamıyordu tabi ki yatmıyorduda ssen devit3 vermeye başladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…