- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
haziranin 18i diye biliyorum.
sahiplenme, hemde asiri sahiplenme bende de var. o kadar ki benim oglusun gobek bagi hala cuzdanimda duruyo, kizinkinide yanina koydum. tursularini kurcam benim cocuklarin.:roflol:
aslında kayınvalidenle aynı şehirdeyseniz ve senin istediğin gibi bakacaksa bebeğe
(sürekli 25 yıl önceki tecrübelerinden bahsetmemesi lazım) tabi akrabanın bakması daha iyi olabilir ama bizimkilerle aynı şehirde değiliz. kimsenin düzeni bozulsun istemiyorum bende
laelaelaelaelae kııız. allah çocıklarına yardım etsin
ay ben de yaa annelik bu galibaaya bacım elimde değil. benim sahiplenme duygum bi tuhaf işliyo. allam napcam ben. annem burdaydı. 40 çıkınca gitti. o bakıyodu ozaman. ben markete fln gidince bile koşa koşa gidip geliyodumlmaz: neyse alışcam bakalım başka çaremyok
anam kendi anneme demiş diğer torunlarım gelirdi annem grmeden emelim derdi diyeedelümüsün gııı nasıl emzirecek yaşlı başlı kadın:roflol::roflol:
yok kıs ara tatili diyoommhaziranin 18i diye biliyorum.
sahiplenme, hemde asiri sahiplenme bende de var. o kadar ki benim oglusun gobek bagi hala cuzdanimda duruyo, kizinkinide yanina koydum. tursularini kurcam benim cocuklarin.:roflol:
aslında kayınvalidenle aynı şehirdeyseniz ve senin istediğin gibi bakacaksa bebeğe
(sürekli 25 yıl önceki tecrübelerinden bahsetmemesi lazım) tabi akrabanın bakması daha iyi olabilir ama bizimkilerle aynı şehirde değiliz. kimsenin düzeni bozulsun istemiyorum bende
akrabayla daha zor oluyo bu is. oglusda gorumcem baksin dedik, nede olsa hala, cani, kani dedik. geldi bir hafta kaldi, cocugun agzina bi lokma yemek sokamadi, bir kere altini degistiremedi, uyutamadi. bir keresindede salata yapiyordu, domatesin kabuklarini cocugun steril edilmis tabagina soyarken yakaladim. kizdim, nolucak yikariz dedi. bir hafta sonra yolladim evine.sositososito
akrabayla daha zor oluyo bu is. oglusda gorumcem baksin dedik, nede olsa hala, cani, kani dedik. geldi bir hafta kaldi, cocugun agzina bi lokma yemek sokamadi, bir kere altini degistiremedi, uyutamadi. bir keresindede salata yapiyordu, domatesin kabuklarini cocugun steril edilmis tabagina soyarken yakaladim. kizdim, nolucak yikariz dedi. bir hafta sonra yolladim evine.sositososito
yok kıs ara tatili diyoomm
yanılmıyosam doktorum programında duymuştum.bide bebeğimin bikere burnu tıkanınca vermiştim. şimdi yapcam hem kendim içcem hem bebişime vercem bakalım uykuyada yarıyomu gerçekten
akannehir
o da dooru vallaaa akrabaya bişey de denmez ay ben annemden başkasına güvenememmm baane gelsin gitmesin off ona da zor yaa rahat edemiyo eşim oluncaa ankaraya taşınsa keşkee
oğluşum uyandı. yine gaz operasyonumuz var. görüşürük gzl anneler
kaffayı yedirirler ya. aman aman uzak olsunlar. çook sinirleniyom böyle kendini bilmeden laf edenlere
:umursamaz:
benim oğlan dönenceyede bakmi müziğede bakmi tavşancıklarada bakmiiii
dönence buseye eğlence oldu
slm tatlu annişlera.s.
kızım yine kolumda
bugünden itibaren kendi yatağında yatmayı alıştırmaya çalışcam
nasıl olcek bilmiyom
kocişlede tartıştık zattın kucağa alıştırdık diye
3.ayı bekleyelim dedim omas dedi şimdiden alıştıralım falan diye
bende çabalarımız oşa gider gaz sorunu varken mecbur almak zorundayız
bu açığıda bizim kız anlar himen didem
biz deneyek dedi
dün gece bi başladım
ka.ç saat ağladı hatırlamıyomakannehir
ana kucağı ayakta sallama beşiğine kendi kıyafetimi koydum
ayna oyuncak vs.her bi haltı denedim sonuççmafoldumben
gece baktım olmaycek
koynuma yatırıp birlikte uyuduk tam 4 saat
bu sabahta koltukta ağlıyodu yine uyuya kalmış
dün çok yoruldu ağlamaktan sanırım
ama ağlayıncada bir huzursuxz oluyorlarki bu sefer hiç uykuya dalmıyorlar
sizler ne yapıyonuz uyutma konusunda
ne kdr uzun yazmışım derdimi yaaaa
acaba 3 ayı beklesekmi
kociş diyo bu seferde başka sorunu çıkar gene yapamayız diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?