maaşallahh topic pek bereketli bu günn nazlımm naber gıııı zayıflama topic i açtım gördünnüü?
Canım şimdi diğer topicte bende bizim kasım bebeklerini saeviyordum Berayımızada maşallahhh tontini yavrum benim.Şükür canım düzene girdik dahada giricez inşl bakalım aşımız var inşl onuda kolayca atlatırız opuyorumnanaktan
D vitamini vermedimi cnm devıt??
Başkaaaa bisküvi bolca süt sonra tatlı yemekler yAVV bende kilo maşallah verim azcık sana emziricem diye yiyorum yedikçe kilo alıyorum ohh ne güzel:)Bolcaaa yeşillikte ye canım ama en önemlisi bolca sıvı..
hmm yok gülüm bunu bir sor senmultıtabs verdi dr ondada d vitamini var ama :uhm:
Devit önemlidir bebeklerde ilk verilen takviye o aslında ama sen bir sor kafanı karıştırmayayım senin..
Kızlar Yağmurum uyandı misafirlerimde gelmek üzere hepinizi çok öperim görüşmek üzere a.s. a.s.
maaşallahh topic pek bereketli bu günn nazlımm naber gıııı zayıflama topic i açtım gördünnüü?
oğluş uyuyoo benimde çok var uykumm amaa su sipariş ettimdi onu bekliiim hofff gelsede bir an evvel accuk uyusammm
oğluş uyuyoo benimde çok var uykumm amaa su sipariş ettimdi onu bekliiim hofff gelsede bir an evvel accuk uyusammm
selam ben geldüm
geldüm emme ne kaa kalırım bilmim oğlan iyice çıldırdı yaw3. aya girdik daha beter oldu iyimi
tam yattım kız uyandı
iciiiiiiiiiiiiii o gece fitil aldınızmı verdinmi yaradımıtam yattım kız uyandı
cildirdi derken napiyo?
bu seferde emmek istemiyo kıvranıyo emerken bilim gazından yapi ama niye 3 ay daha beter başladık yaaa:1no2:
hadi sikma canini. ilk gunden duzelecek diil ya. duzelir yavas yavas.:teselli:
krispicim tam almaya gidiodu eşim düzeldi uyudu kaldı
yrn dr kontrolü var yazdırcam ilaçları
kızımın resmine bak 2009 kasım meleklerinde
ben düzelecek diye umut etmedim gııı 3. ayda
3. ayın bitiminde anca düzelmeye başlarlar sanırsama.s
wana bi şey sorucam seneye benim kızı ana okuluna alırlarmı sence
2006 doğumlu
yaaaa biri bana ticker yapsın yaaaa nolaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?