2009 Kasm Anneleri

kartanesi aventin hangi emziği
damaklı ve silikonlumu
ben önce nuk aldım 2 tane bi aldı bi almadı
sonra chicco psyhomudur nedir ondan aldım
onuda bi aldı bi almadı yaaa
ağzına alınca memeyi suratını ekşitip tükürüo

valla ben sırf evde bulunsun die almıştım doğumdan önce
weenin damaklı emziğini garibim başta almadı ama sonunda aldı

bizde perşembe aşılarımızı olduk sorunsuz atlattık şükür kuzucuk 5900 olmuş
oy maşalllah tosunaaaa

aventin silikon emziği çift taraflı damaklı değil galiba bilmiyomki damaklı nasl oluyoo kutusunu atmışım kapakları var bunun ikili kutuda almıştım yarın aynısından bi daa alcam

slm canım
keyfine göre alıo almıo
şimdi hiç almıo yaaa
bazen biberonda çay veriorum lıkır lıkır içio
bazende içmio suratını ekşitio

bizim dr. onceden vermeye gerek yok dedi ama vermek bana mantikli geliyor. sen yaz bakalim nasil olucak.

birde gece uykusuna saat kacta geciyorsunuz nazlicim?

Canım gece uykusuna gece saat 12-1 arasıydı dün gece aldım aynı ortamı yaratıyorum hep beşği yatağımın yanında emziriken uyutuyorum sonra beşikteki melodiyi ve titreşimi açıyorum iice dalıyor saat 11,30du ama bunları hep 1 er ara haftayla azalttım bi hafta saat gece 1,30 bir hafta 1 derken derken bu saati yakaladım
slm anneler
nazlı hoşgeldin canım

Hoşbuldumm gümüşümmm nasılsın cnm benim?

bizde perşembe aşılarımızı olduk sorunsuz atlattık şükür kuzucuk 5900 olmuş

Maşallahhhhhh Denizime koklasın teyzesi missler gibi onu bizimde perşembe günü cnm sanırım Yağmurda bi 5500 her ay 1 kilo alıyor düzenli sadece annesütü çok ii dedi doktor inşallah katı yiyeceklere geçene kadar hep böyle gideriz sonrası zaten kilo alımı bu kadar yüksek olmaz ama katı yiyeceklerin yarattığı etkiyle daha büyür 2780 den 5500 2 ayda çok şükür yaa aradaki farkı sana yazarken farkettim şimdi çok sevindimmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisMşallah kızımaa

Ben heran çıkABıLıRıM malum misafiirimden dolayı yazamaz isem kusurma bakmayın nolur bilinki kapı çalmıştır gelmişlerdir..

kartanem emziği alınca üstünde ne yazıosa yaz olurmu
hatta özelden mesaj at yanlış almayalım

tabi saati birden azaltamazsin. daha da one cekmek gerek.

yalniz kiz uyudumu bizim evde siki yonetim oluyo. derdi olunca uyanmasi sorun degilde, sesten falan uyanir diye aklimiz gidiyo. iyi degil, hic alistirmayalim dedik ama aksaman kadar evde yalnizim. salonda benim yanimda uyuyor gunduzleri ama tek basima ne kadar ses yapabilirim? ses olsun diye tencere tava mi vurayim birbirine?mafoldumben

aynen ben de zorda kalırsam falan diyodum verme taraftarı diilim diyodum valla bu kaa mübarek bişe olduunu bilseydim 10 tane alırdım kaydirigubbakcemile3

maşallah yağmuruma küçük doğdular ama allaha şükür iyi toparlandılar canım opuyorumnanaktan

kartanem emziği alınca üstünde ne yazıosa yaz olurmu
hatta özelden mesaj at yanlış almayalım
tamam canım atarım msj sana

dimi yaa müzik açsanda olmuyo insan sesini anlıyolar geçen misafir varken uykusu var ama dalamadı bi türlü sesten bi çocuk vardı da bas bas bağıran akannehir

ya kızlar benim oğlum uyurken hırıltılı bir ses çıkarıyo
dinledim göğüsten değil ses sanki boğazında balgam yada kusmuk var gibi
sizce nedendir sizin bebeklerdede oluyomu kibenneyaptımki

dimi yaa müzik açsanda olmuyo insan sesini anlıyolar geçen misafir varken uykusu var ama dalamadı bi türlü sesten bi çocuk vardı da bas bas bağıran akannehir

evet ya, canlari isterse top patlasa duymuyorlar ama bazende igne dusse uyaniyorlar. insan bilemiyorki nolucagini.akannehir

valla bizimki bazen bildiğin horluyo kaydirigubbakcemile3
burnu tıkalı oluyo ondandır

Yok canım ne yapabilirizki al işte bende yanlızım bangır bangır müzik zaten açmam tv açık sesi normal onu kapatrmıyorum ama gece uykusuna giderken hepsi kapalı gece lambası yanık gece ile gündüzü ayırt etmesinin en kolay yolu ona aradaki farkı anlatabilmektir zaten ee öylende davul zurna sazlı sözlü ekip tutmayacağımıza göre sorun yok:) Sesede dolayısıyla gerek yok daha önce 11,30 bir süre gideriz sonrası 11 olur uzun bir sürede o saatte gider..Uyanık kaldığı saatler gün içi arttı tabiki özellikle akşam 8 den uyuyana kadarki aralık abiside babasıda doyasıya görüyorlar:)

maşallah yağmuruma küçük doğdular ama allaha şükür iyi toparlandılar canım opuyorumnanaktan

Kesinlikle cnm küçücük küçücük derken ele avuca geldi çok şükür..Bir haftadır yeni vitamine başladık D vitamini bitti Multitabs geçtik evelsi günde ilk kez ıhlamur verdim ona bir iki yudumda olsa tattı başka içmedi:)

Ya burnu tıkaladır serum fizyoloji kullanın yada geniz eti vardır serum tıkanıklığı açmaz ise doktorunuza söyleyin kontrol etsin..Kıyamam ona ben opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…