slm canııım
ya ben baktım çaya
öle bi tarih yazmıo
eşimin almancası ana dili
onada okuttum son kullnma tarihine kadar kullanabilir dedi
oy maşalllah tosunaaaabizde perşembe aşılarımızı olduk sorunsuz atlattık şükür kuzucuk 5900 olmuş
kartanesi aventin hangi emziği
damaklı ve silikonlumu
ben önce nuk aldım 2 tane bi aldı bi almadı
sonra chicco psyhomudur nedir ondan aldım
onuda bi aldı bi almadı yaaa
ağzına alınca memeyi suratını ekşitip tükürüo
valla ben sırf evde bulunsun die almıştım doğumdan önce
weenin damaklı emziğini garibim başta almadı ama sonunda aldı
bizim dr. onceden vermeye gerek yok dedi ama vermek bana mantikli geliyor. sen yaz bakalim nasil olucak.
birde gece uykusuna saat kacta geciyorsunuz nazlicim?
slm anneler
nazlı hoşgeldin canım
bizde perşembe aşılarımızı olduk sorunsuz atlattık şükür kuzucuk 5900 olmuş
Canım gece uykusuna gece saat 12-1 arasıydı dün gece aldım aynı ortamı yaratıyorum hep beşği yatağımın yanında emziriken uyutuyorum sonra beşikteki melodiyi ve titreşimi açıyorum iice dalıyor saat 11,30du ama bunları hep 1 er ara haftayla azalttım bi hafta saat gece 1,30 bir hafta 1 derken derken bu saati yakaladım
valla ben sırf evde bulunsun die almıştım doğumdan önce
weenin damaklı emziğini garibim başta almadı ama sonunda aldı
Canım gece uykusuna gece saat 12-1 arasıydı dün gece aldım aynı ortamı yaratıyorum hep beşği yatağımın yanında emziriken uyutuyorum sonra beşikteki melodiyi ve titreşimi açıyorum iice dalıyor saat 11,30du ama bunları hep 1 er ara haftayla azalttım bi hafta saat gece 1,30 bir hafta 1 derken derken bu saati yakaladım
Hoşbuldumm gümüşümmm nasılsın cnm benim?
Maşallahhhhhh Denizime koklasın teyzesi missler gibi onu bizimde perşembe günü cnm sanırım Yağmurda bi 5500 her ay 1 kilo alıyor düzenli sadece annesütü çok ii dedi doktor inşallah katı yiyeceklere geçene kadar hep böyle gideriz sonrası zaten kilo alımı bu kadar yüksek olmaz ama katı yiyeceklerin yarattığı etkiyle daha büyür 2780 den 5500 2 ayda çok şükür yaa aradaki farkı sana yazarken farkettim şimdi çok sevindimmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisMşallah kızımaa
tamam canım atarım msj sanakartanem emziği alınca üstünde ne yazıosa yaz olurmu
hatta özelden mesaj at yanlış almayalım
tabi saati birden azaltamazsin. daha da one cekmek gerek.
yalniz kiz uyudumu bizim evde siki yonetim oluyo. derdi olunca uyanmasi sorun degilde, sesten falan uyanir diye aklimiz gidiyo. iyi degil, hic alistirmayalim dedik ama aksaman kadar evde yalnizim. salonda benim yanimda uyuyor gunduzleri ama tek basima ne kadar ses yapabilirim? ses olsun diye tencere tava mi vurayim birbirine?mafoldumben
aynen ben de zorda kalırsam falan diyodum verme taraftarı diilim diyodum valla bu kaa mübarek bişe olduunu bilseydim 10 tane alırdım kaydirigubbakcemile3
dimi yaa müzik açsanda olmuyo insan sesini anlıyolar geçen misafir varken uykusu var ama dalamadı bi türlü sesten bi çocuk vardı da bas bas bağıran akannehir
ya kızlar benim oğlum uyurken hırıltılı bir ses çıkarıyo
dinledim göğüsten değil ses sanki boğazında balgam yada kusmuk var gibi
sizce nedendir sizin bebeklerdede oluyomu kibenneyaptımki
tabi saati birden azaltamazsin. daha da one cekmek gerek.
yalniz kiz uyudumu bizim evde siki yonetim oluyo. derdi olunca uyanmasi sorun degilde, sesten falan uyanir diye aklimiz gidiyo. iyi degil, hic alistirmayalim dedik ama aksaman kadar evde yalnizim. salonda benim yanimda uyuyor gunduzleri ama tek basima ne kadar ses yapabilirim? ses olsun diye tencere tava mi vurayim birbirine?mafoldumben
maşallah yağmuruma küçük doğdular ama allaha şükür iyi toparlandılar canım opuyorumnanaktan
valla bizimki bazen bildiğin horluyo kaydirigubbakcemile3
burnu tıkalı oluyo ondandır
ya kızlar benim oğlum uyurken hırıltılı bir ses çıkarıyo
dinledim göğüsten değil ses sanki boğazında balgam yada kusmuk var gibi
sizce nedendir sizin bebeklerdede oluyomu kibenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?