ya kızlar benim oğlum uyurken hırıltılı bir ses çıkarıyo
dinledim göğüsten değil ses sanki boğazında balgam yada kusmuk var gibi
sizce nedendir sizin bebeklerdede oluyomu kibenneyaptımki
Ya burnu tıkaladır serum fizyoloji kullanın yada geniz eti vardır serum tıkanıklığı açmaz ise doktorunuza söyleyin kontrol etsin..Kıyamam ona ben opuyorumnanaktan
Yok canım ne yapabilirizki al işte bende yanlızım bangır bangır müzik zaten açmam tv açık sesi normal onu kapatrmıyorum ama gece uykusuna giderken hepsi kapalı gece lambası yanık gece ile gündüzü ayırt etmesinin en kolay yolu ona aradaki farkı anlatabilmektir zaten ee öylende davul zurna sazlı sözlü ekip tutmayacağımıza göre sorun yok:) Sesede dolayısıyla gerek yok daha önce 11,30 bir süre gideriz sonrası 11 olur uzun bir sürede o saatte gider..Uyanık kaldığı saatler gün içi arttı tabiki özellikle akşam 8 den uyuyana kadarki aralık abiside babasıda doyasıya görüyorlar:)
Kesinlikle cnm küçücük küçücük derken ele avuca geldi çok şükür..Bir haftadır yeni vitamine başladık D vitamini bitti Multitabs geçtik evelsi günde ilk kez ıhlamur verdim ona bir iki yudumda olsa tattı başka içmedi:)
haftaya 2 ay kontrolümüz var çookk sorum var zaten doktora yazmam lazım oraya gidince unutuyorum
kızlar nasılsınız ya süt sağdım geldim sütüm iyice azaldı kızlar
akşama ebiscenin dediği yağdan çörek otu yağından içmeye başlıyacam bol bol dereotu yiyecem başka ne yapsamki acep bilemedim.
bide ben sürekli zayıflıyorum kızlar 59 a düşmüşüm çok moralim bozuk bu yüzden mafoldumben
Yok canım ne yapabilirizki al işte bende yanlızım bangır bangır müzik zaten açmam tv açık sesi normal onu kapatrmıyorum ama gece uykusuna giderken hepsi kapalı gece lambası yanık gece ile gündüzü ayırt etmesinin en kolay yolu ona aradaki farkı anlatabilmektir zaten ee öylende davul zurna sazlı sözlü ekip tutmayacağımıza göre sorun yok:) Sesede dolayısıyla gerek yok daha önce 11,30 bir süre gideriz sonrası 11 olur uzun bir sürede o saatte gider..Uyanık kaldığı saatler gün içi arttı tabiki özellikle akşam 8 den uyuyana kadarki aralık abiside babasıda doyasıya görüyorlar:)
evet tv aksama kadar acik ama onda bile ani bir gurultu sicramasina yetiyor.
Naz aksam 8den sonra acayip uyku krizine giriyor. bende ozellikle uyutmuyorum ki erken yatsin diye. yoksa bende sersem gibi oluyorum.
ben dra demiştim burnu tıkanıyo diye bütün bebeklerde olur dedi
ama geçen nasıl ağladı bitanem burnu tıkalı nefes zar zor alıyo okyanus suyu falan da yok evde bitek chicconun burun pompası var bi işe yaramıyo zar zor uyudu
ertesi günü okyanus suyu aldık iki sıktım bi müddet sonra bir hapşurdu çıkan sümük kızımın burnundan büyüktü yaa delikafadulden
akşama ebiscenin dediği yağdan çörek otu yağından içmeye başlıyacam bol bol dereotu yiyecem başka ne yapsamki acep bilemedim.
bide ben sürekli zayıflıyorum kızlar 59 a düşmüşüm çok moralim bozuk bu yüzden mafoldumben
ben sadece sabahlari sutumun bol oldugu zaman sagiyorum. o sutude gece uykusundan once veriyorum biraz tok tutmasi icin.ya kızlar ben hiç süt sağmıyorum siz bilerekmi sağıyosunuz yani sağmak mı gerekiyo
ben nasılsa hep yanındayım die sağmıyorum
canım benim ne güzel işte zayıflamak nasıl oluyo banada anlatopuyorumnanaktan
ben dra demiştim burnu tıkanıyo diye bütün bebeklerde olur dedi
ama geçen nasıl ağladı bitanem burnu tıkalı nefes zar zor alıyo okyanus suyu falan da yok evde bitek chicconun burun pompası var bi işe yaramıyo zar zor uyudu
ertesi günü okyanus suyu aldık iki sıktım bi müddet sonra bir hapşurdu çıkan sümük kızımın burnundan büyüktü yaa delikafadulden
canım karakız işe başladıı için sağıyoya kızlar ben hiç süt sağmıyorum siz bilerekmi sağıyosunuz yani sağmak mı gerekiyo
fısfıslı almış kocişimburnu için damlamı yoksa fısfıslı okyanus suyumu kullanıyosun
nazlıcımm sana yazamadımm yağmurcuk büyüyo artık demek opuyorumnanaktan maşallahh onaa
biz doğduğundan itibaren multitabs kullanıyoruz ilaç dışında bişey tatmadı daha deniz
Başkaaaa bisküvi bolca süt sonra tatlı yemekler yAVV bende kilo maşallah verim azcık sana emziricem diye yiyorum yedikçe kilo alıyorum ohh ne güzel:)Bolcaaa yeşillikte ye canım ama en önemlisi bolca sıvı..kızlar nasılsınız ya süt sağdım geldim sütüm iyice azaldı kızlar
evet tv aksama kadar acik ama onda bile ani bir gurultu sicramasina yetiyor.
Naz aksam 8den sonra acayip uyku krizine giriyor. bende ozellikle uyutmuyorum ki erken yatsin diye. yoksa bende sersem gibi oluyorum.
Kıyamam öyle öyle alışacaklar annesi kestirmeleri iide derin uyudularmı akşam üzeri kötü sonrası gece uykusuna geç başlıuyorlar bizide telef ediyorlar uyutma cnm oynasın bakınsın gezsin dolaşsın seninle:)kaydirigubbakcemile5
ya kızlar ben hiç süt sağmıyorum siz bilerekmi sağıyosunuz yani sağmak mı gerekiyo
ya kızlar ben hiç süt sağmıyorum siz bilerekmi sağıyosunuz yani sağmak mı gerekiyo
azalmaz canım sen moralini bozma hergün aynı yoğunlukta olmazki zaten
bol bol dinlen ayağını uzat uyu sadece iyi beslenmek süt için yeterli değil
metabolizman çok çalışıo demekki canım bugün az olur yarın çoğalır
boza iç hoşaf iç ben günde 2lt su içiorum meyve suları hoşaf falan hariç
canim sen aktif olarakda emziriyormusun? sadece sagmak bir sure sonra sutun bitmesine neden oluyor.
canım geceleri emziriyorum gündüzleri işte olduğum için mecburen sağıyorum birde hafta snlarıda emziriyorum.
Canım şimdi diğer topicte bende bizim kasım bebeklerini saeviyordum Berayımızada maşallahhh tontini yavrum benim.Şükür canım düzene girdik dahada giricez inşl bakalım aşımız var inşl onuda kolayca atlatırız opuyorumnanaktan
D vitamini vermedimi cnm devıt??
Başkaaaa bisküvi bolca süt sonra tatlı yemekler yAVV bende kilo maşallah verim azcık sana emziricem diye yiyorum yedikçe kilo alıyorum ohh ne güzel:)Bolcaaa yeşillikte ye canım ama en önemlisi bolca sıvı..
Kıyamam öyle öyle alışacaklar annesi kestirmeleri iide derin uyudularmı akşam üzeri kötü sonrası gece uykusuna geç başlıuyorlar bizide telef ediyorlar uyutma cnm oynasın bakınsın gezsin dolaşsın seninle:)kaydirigubbakcemile5
multıtabs verdi dr ondada d vitamini var ama :uhm:
Başkaaaa bisküvi bolca süt sonra tatlı yemekler yAVV bende kilo maşallah verim azcık sana emziricem diye yiyorum yedikçe kilo alıyorum ohh ne güzel:)Bolcaaa yeşillikte ye canım ama en önemlisi bolca sıvı..
ya nazlım biküvide yiyorum ama nafile yalnız süt içemiyorum fena halde gaz sancısı yapıyo bende tatlıya çok düşkünüm zaten ama ay ne bilim ya bu arallar yediklerim düzensizdi ondanmı olduki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?