2009 Kasm Anneleri

bebe uyuyo hayretttttttttttttt
ütümü yapsam keyıfmı bılemedım ya

keyif yap deli
ütüy uyandıpında ver babasına o zaman yap
oleyyyyyyyy çok sevindiiiiim gözümüz aydın
canım atesı cıkmaz ınsallah
asıdan once ben bı surup werıp gıdecem
inş canım
rotavirüsü mü o ne ki ne aşısı o neiçin

zehirli ishal için yapılıyo canım
sağlık ocağında yapılmıyo
hastanede yapılıyo ücretlşi
143 lia

slm kızlar
kartanem geçmiş olsun inşallah aşılarıda sorunsuz atlatırsın bende aşı yapılınca 2 gün sabah akşam bi çay kaşığı calpol verdim sorunsuz atlattık genelde uykuda geçti zamanı umarın berayımda öyle rahat atlatır

canım gözün aydın. zaten kız çocuklarının çoğunda olup sonradan geçiyormuş.
rotavirüsü mü o ne ki ne aşısı o neiçin

hoşgeldin canım. rota virüs aşısı özellikle amipli dizanteri hastalıını önlemek için yapılan bir aşı. hastalığı tamamen önlemiyo ama ağır geçmesini engelliyo hastanelik etmiyo yani.

kızlar bu sırada benim sıpam bugün ilk defa kendi kendine uyudu. mutfağa götürmüştüm anakucağında banyoya gittim bi geldim uyumuş. buzdolabının sesine uyumuş herhalde.

slmm kızlarr a.s.
sizi deli edip gidem dedim :tomato:
hazırlanıyorum şimcik sinemaya gitcem delikafaduldendelikafadulden oğluşumuda götürcem babasıyla doşarda gezceklerr delikafaduldendelikafadulden

kartanem geçmiş olsun cnm çok şükürr :Saruboceq:
kenyacım sanada geçmiş olsun :Saruboceq:
cerenimo özgemiz atlatmış dün çok şükürr :Saruboceq:

ben anlamadım bu aşı olayını bizim burda 12 günlükken bi yaptılar aşı bir aylıkken yapmadılar 2. ayda yapacaklar 12 günlükken bcg aşısı yapıldı ilk ay sizinkiler hepatıt mi oldu yav................

Son düzenleme:
edoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
setret bakem delü karulaelaelaelaelae
az kaldı bizi de o güsel günler bekliy

kaydirigubbakcemile5 bizde oldukkkk
ule calpol neen veriyon 2 gün bugun versen yetmiymi ben dun yaptırdım aşıları aşıdan sora yarım fitil verdim o kaa ateşi falan çıkmadı şukur

bende ütü yapacam
himen gelecem fazla gevezelik yapmıy
kızım çok şükür uyuyo
hemide emzikle uyudu
ay sürekli sölesim geliyo
kulağa çok hoş geliy
nazlıııııım da dün cesaret verdi bağa
sağol nazlı teyzesi sağol

sen yanlışı nerde yaptığını hatırlamak istersen bizim göbüş topiciğine bi git istersen hacııı hani üstüne rujla yazı yazılan cıbış cıbış bi göbüş var :roflol::roflol::roflol:

slmm kızlarr a.s.
hazırlanıyorum şimcik sinemaya gitcem delikafaduldendelikafadulden oğluşumuda götürcem babasıyla doşarda gezceklerr delikafaduldendelikafadulden

yarın gelip zırlama ama krize girdik deyu boğazında kalmasın nan sinema kaydirigubbakcemile3
malum bu kadar gazla uğraşan karunun gözü kalacukk olan egeme olmasın nan arada kaydirigubbakcemile3
hangi filme gidion hacı CADIARZU

saol edoşummmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
özge diykiiiiiii eda tisemi öpppppppp diyii egeyide öpüyosss nanaktann opuyorumnanaktan

gecmiş olsun canım banada calpol verdi seninki damla mı benimkisi surup ates olmazsa verme dedi
surup canım 8 saatte bir 1 çay kaşığı ver dedi bugün bi de yarın ver dedi

gözün aydın canım

sağolun cancanlaar
ipekciğiminki de geçcek kıız hep oluyomuş zaatenn kaydirigubbakcemile2
oleyyyyyyyy çok sevindiiiiim gözümüz aydın
zemuszemus zemuszemus
valla beraycık uyuyo geldiğimizden beri üstünü bile değiştirmedim öölece duruyo anakucağında akannehir
canım gözün aydın. zaten kız çocuklarının çoğunda olup sonradan geçiyormuş.
sağol canımcıımmm
slmm kızlarr a.s.
nalçaaak haiinnn :dilcikar:
sağol canıımmm :1hug:
kaydirigubbakcemile5 bizde oldukkkk
ule calpol neen veriyon 2 gün bugun versen yetmiymi ben dun yaptırdım aşıları aşıdan sora yarım fitil verdim o kaa ateşi falan çıkmadı şukur

ne bilem gıı dr ööle dedii
saa da geçmiş olsunn adamımm

ne bilem gıı dr ööle dedii
saa da geçmiş olsunn adamımm

saol datttlumm :ecrin_bebek:
bu arada aşıdan sora dün gece annemlerde kaldımm çok ii geldi falla sadece emzirmeklen görevlidim gerisi hep anacum uğraştııı opuyorumnanaktan
ama 1 ay sora anacum van'a gidiyyyyyy mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ceriin özge kaç kilo olmuş gııı?
beray 800 gr almış bu ay dr normal dedi gerçi ama 1 kilo olaydı daha makbule geçerdi kaydirigubbakcemile3
yeşil ve sümüklü kakayı da sordum kilo alımı normal bişey yok dedi
bi de günde 6 kaka normalmiş fazlası deelmiş

1 ay kullanabildiğin kaa kullan o zaman hacı :roflol:

ay bişiler atıştırıp aşaaa kayganama insem özgüşü satsam ecük kaydirigubbakcemile3
çok kaytarıkçı oldum deemi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…