2009 Kasm Anneleri

870 gr almış 1 kg olaydı benim içinde ii olurdu gıı kaydirigubbakcemile3
boyu 2 cm cik uzamışş :sinifsinif: 58 oldu daya yeni :umursamaz:
seninki 70 olmuş mu gıı kaydirigubbakcemile3

1 ay kullanabildiğin kaa kullan o zaman hacı :roflol:

hee hacı aynen öle yapiim bende o da gitcek ya kendini suçlu hisseediy ben demeden o kendini kullandırıy zati kaydirigubbakcemile3

ay bişiler atıştırıp aşaaa kayganama insem özgüşü satsam ecük kaydirigubbakcemile3
çok kaytarıkçı oldum deemi :kedi:

ii alıştın fallaaa
benim de kayganalar yarıyıl tatilinde geliyomuş iznim 5 şubatta bitiyo aynı tarihe denkgelse bıraksam işe gitsem raporu onnar gidince alsam diye aklımdan geçirdim tüm gece uykum kaçtı kafamçokkarıştı
zaten aynı tarihe gelmiomuş boşuna ştreş olmuşum :sinifsinif:

allah yardımcınız olsun canım
ayy benim kocişte tutturmuş sınava girip yurt dışına gidelim diyo
neresi çıkar belli olmaz bende türkiye dışında yapamam diyom bakalım ne etcek

gidin kiz nolucak. nasil olsa burda seni baglayan birileri yok.

kızlaaaaaaaar oğluşum erkenden diş patlatmış yaaa
nasıl oldu buk? bugün parmağımı sürdüm resmen tırtıklı bir şekilde hissedilyo

bu ne acele.kaydirigubbakcemile3

günaydın wannamm akşama action mu var yoosamm:kedi:

yok be canim, biz unuttuk actioni fala.kaydirigubbakcemile3

masallah de, dilini isir kiz.kaydirigubbakcemile3

870 gr almış 1 kg olaydı benim içinde ii olurdu gıı kaydirigubbakcemile3
boyu 2 cm cik uzamışş :sinifsinif: 58 oldu daya yeni :umursamaz:
seninki 70 olmuş mu gıı kaydirigubbakcemile3

yok be hacı uzamamış bu ay ilk ay atak yaptıydı kaydirigubbakcemile3
bu sefer 60 ölçtüler ya geçen ay yanlıştı ya bu ay bilmiim artık
62 tulumlar tam tamına geliyo 60-61 falandır heralde

ayyyyyyy altıma edicem şimdi özge ayaklarım uyudu uyicak ama inatlaşıyo kalksam uykusu kaçacak abuuu kız uyumazsa benim koltuğa yazık olacakkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

slm gacılar biz geldik kızımızla kucagımda şimdi alışıyor şimdiden nete gerçi karnımdan alışkın emme...bugün dokotra gidecez 3 te kontrolümüz var bakalım doktro amcası ne diyecek kilomuza aşımız var birde bakalım çok aglayacakmı? kartanem sizdemi doktora gittiniz kilosu iyimiş maşallah size...kız daha önce sordum ama cvp verdinmi bilmiyorum hangi alışveriş merkezlerinde bebe odaları var.sen tecrübelisin gittin sanırım daha önce bahsetmiştin biz ilk siftahımızı pazar günü 1 saatligine vatan bilgisayara gitmek için yaptık zaten gitmeden mamasını yemişti yoldada uyudu oto koltugunda yatıyordu onda gezdirdik o gün geceye kadar uyudu uyandıramadık hanfendiyi...eve geldikten sonrada kayınvalidem aramış dışları çıktık deyince üşütmeseydiniz barii dedilmaz:

yok be hacı uzamamış bu ay ilk ay atak yaptıydı kaydirigubbakcemile3
bu sefer 60 ölçtüler ya geçen ay yanlıştı ya bu ay bilmiim artık
62 tulumlar tam tamına geliyo 60-61 falandır heralde

amaaaaann o tulumlara bakma sen özgeyede şu an 62 ler tam oluyu ama 58 cm ölçtüler -tatlicadiarzu-
kız benim korkum başka falla kızım 1.85 lik babasına deelde 1.60 lık anasına çekerse bi ömür kafamı keker neden sana çektim deyüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy kocişler aramızdaki muhteşem boy farkıda ortaya çıktı ii mi :1ninca: çizdirdim karizmayı delikafadulden

ayyyyyyy altıma edicem şimdi özge ayaklarım uyudu uyicak ama inatlaşıyo kalksam uykusu kaçacak abuuu kız uyumazsa benim koltuğa yazık olacakkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

bize birer lazımlık şart oldu adamım :roflol:

maviiiiiiiiiiii kız sorcam soracam unutuyoooomm kızınn senin kaa güzelmi hacıı sana benziymi çok merak edioomm özeliikle de gözleri sen gibi boncukmuuuuuuu kaydirigubbakcemile2

darkseaa gene aşşaaada duruyon ölecee kıs naptn senin doğum sorası iznin bittimi şu doğum sonrası izninin uzatılması olayını yapcan mı ne düşünüyon

:kedi: 2.bebede yok açık göbüşklava:klava:klava:
2.erkek istiydim şimdi erkek bebişler daha gazlı oluymuş napcam ben o zmnakannehir

kenyacim, gecmis olsun canim. Insallah sorun yasamazsiniz.

kartanem, sizede hem gecmis olsun, hemde gozunuz aydin.hihoyyyt

cerinom aynı sorunu ben hep yaşıyom uyuyan kızı koyum wc gidem diye uyanıyo
sonra kendime kızıyom bi kıçımı tutamadım diyekaydirigubbakcemile3

wannacım nazımız napıyo
benim kız dün sipriz yaptı bütün geceyi yatağında geçirdi
bir kerecik emiş için uyandı okadar
emzik olyıda iyi gidiy şincik

ankamalllde var canım optimumda da vardı ama ben ankamalle gittim
biz de dra gitik aşı olduk bugün

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim kızın gözleri baa çekmese baari diyom ben dee
gözlerim güzel emme bozuk mafoldumben

maviiiiiiiiiiii kız sorcam soracam unutuyoooomm kızınn senin kaa güzelmi hacıı sana benziymi çok merak edioomm özeliikle de gözleri sen gibi boncukmuuuuuuu kaydirigubbakcemile2

dogdugunda aynı ben olduklarını söylüyorlardı ama şimdi babaya benzetiylr annamadıum hala aynı geliy bana..gözler koyu emme renkli olcek gibi doktorumuz ela olcak gibi yeşile kaçabilir annenin gözleri gibi olabilir dedii bakalım görcez.. bana müsade...byee..

cerinom aynı sorunu ben hep yaşıyom uyuyan kızı koyum wc gidem diye uyanıyo
sonra kendime kızıyom bi kıçımı tutamadım diyekaydirigubbakcemile3

ben azimliyim tutuyom valla dötümü dee zavallı idrar torbası bu işkenceye ne kaa dayanır bilmem :bbo:

ayyyyyyyyyy kızlarrr haberleri gördunuz mu ANA SINIFI ÖĞRETMENı kadın evlilik dışı 4.günlük bebeğiinin boğazını iple sıkııp öldürmüş sorada çöpe atmış allahımm bu dunya nereye gidiyo böyleee tüylerim diken diken yaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…