ben anlamadım bu aşı olayını bizim burda 12 günlükken bi yaptılar aşı bir aylıkken yapmadılar 2. ayda yapacaklar 12 günlükken bcg aşısı yapıldı ilk ay sizinkiler hepatıt mi oldu yav................
sağol wannamm :lepikenyacim, gecmis olsun canim. Insallah sorun yasamazsiniz.
kartanem, sizede hem gecmis olsun, hemde gozunuz aydin.hihoyyyt
ankamalllde var canım optimumda da vardı ama ben ankamalle gittim
biz de dra gitik aşı olduk bugün
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim kızın gözleri baa çekmese baari diyom ben dee
gözlerim güzel emme bozuk mafoldumben
ayyyyyyyyyy kızlarrr haberleri gördunuz mu ANA SINIFI ÖĞRETMENİ kadın evlilik dışı 4.günlük bebeğiinin boğazını iple sıkııp öldürmüş sorada çöpe atmış allahımm bu dunya nereye gidiyo böyleee tüylerim diken diken yaa mafoldumben
anam ne sineması aaaaaa
edoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
setret bakem delü karulaelaelaelaelae
az kaldı bizi de o güsel günler bekliy
yarın gelip zırlama ama krize girdik deyu boğazında kalmasın nan sinema kaydirigubbakcemile3
malum bu kadar gazla uğraşan karunun gözü kalacukk olan egeme olmasın nan arada kaydirigubbakcemile3
hangi filme gidion hacı CADIARZU
saol edoşummmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
özge diykiiiiiii eda tisemi öpppppppp diyii egeyide öpüyosss nanaktann opuyorumnanaktan
nalçaaak haiinnn :dilcikar:
ayyyyyyyyy adamım ne kaaaaa daa mütevazzziiiiiiiisin beeeeeeeee laelaelaelaelae
gözleri güzellmiiiiiiişşşşşşş :roflol::roflol::roflol:
şaka yapıyom adamım fıstık gibi hatınsın vallaaaaaa
seni anamda çok beğendi haa :1ninca:
ayyyyyyyyy adamım ne kaaaaa daa mütevazzziiiiiiiisin beeeeeeeee laelaelaelaelae
gözleri güzellmiiiiiiişşşşşşş :roflol::roflol::roflol:
şaka yapıyom adamım fıstık gibi hatınsın vallaaaaaa
seni anamda çok beğendi haa :1ninca:
Beni beğenmedimiiiiiiiiii senağlamasenağlamasenağlama
:kedi: 2.bebede yok açık göbüşklava: klava: klava:
2.erkek istiydim şimdi erkek bebişler daha gazlı oluymuş napcam ben o zmnakannehir
edoş tiyzesii gözlerini yesinnnnnnnnnnnnnn Şeniz egede ağzınııı :roflol::roflol:
lülülülülülü
Beni beğenmedimiiiiiiiiii senağlamasenağlamasenağlama
:Saruboceq:amin cnmamaaann zeytun takılıom ben göbeemi hiç açmadımda noldu gene gaz gene gazzzzzz kafamçokkarıştı
valla erkek bebek daha gazlı olur derler ablamın oğlunda heç bele şeyler olmamıştı :bbo:
şansmıdır nedir bilmemki :umursamaz:
inşallahhhhhhhhhh 2. bebelerde gazsız sancısız koliksiz güzel günler bizim olcakkk :içelim:
ilki kız olanlara allah hayırlı erkek evlat erkek olanlarada kız evlat veriri işallahhhhhhh :Saruboceq:
maviş kız saçların çok güzel olmuş :lepi:
berramızada uğur böceği kıyafeti çok yakışmış yaa bayıldıımm opuyorumnanaktan
hade ben kaçtımm canlarımm opuyorumnanaktan
ohh ne guzel valla iyi eglencelerrrslmm kızlarr a.s.
sizi deli edip gidem dedim :tomato:
hazırlanıyorum şimcik sinemaya gitcem delikafaduldendelikafadulden oğluşumuda götürcem babasıyla doşarda gezceklerr delikafaduldendelikafadulden
sağol tatlımmmkartanem geçmiş olsun cnm çok şükürr :Saruboceq:
kenyacım sanada geçmiş olsun :Saruboceq:
cerenimo özgemiz atlatmış dün çok şükürr :Saruboceq:
bizimki öyle uyuyo yaa arada bir aglıyo tekrar devam ediyo cok agır yaa 3 tane asısurup canım 8 saatte bir 1 çay kaşığı ver dedi bugün bi de yarın ver dedi
sağol canım inş.kenyacim, gecmis olsun canim. Insallah sorun yasamazsiniz.
kartanem, sizede hem gecmis olsun, hemde gozunuz aydin.hihoyyyt
Allah bildiği gibi yapsın kendi gunahını bebege odetiyoayyyyyyyyyy kızlarrr haberleri gördunuz mu ANA SINIFI ÖĞRETMENİ kadın evlilik dışı 4.günlük bebeğiinin boğazını iple sıkııp öldürmüş sorada çöpe atmış allahımm bu dunya nereye gidiyo böyleee tüylerim diken diken yaa mafoldumben
kızlar herkese günaydın ben sizlere bişi soracağım dün gece ve geçtiğimiz hafta bir gece duru çok korktu ben ilk defa bir bebeğin böyle korktuğuna şahit oluyorum hani bebekler korkar ağlar yada korkunca böle bi irkilir zıplarya bu öyle bir şey değildi bu nu size nasıl anlatayım bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim
hani biri sizi boğmak ister can havli ile avazınızın çıktığı kadar bağırırsınız ya öyle düşünün Duru öyle bir çığlık attı aynı büyük insan gibi allahım o an delirdim tansiyonum düştü gözlerim karardı yavrum bir anda çığlığı basınca hemde derin bir uykudaydı bebeğim böyle korkmasına ne sebep oluyo elim ayağım tir tir titredi hemen kucağıma kaptım sarıldım sımsıkı optüm okşadım kokladım meme verdim Duruda benım gibi korkudan ttriyodu kızlar ne olur bişi söleyin neden olur bu dualar okudum kızıma rahatlasın diye inanın gecenin bir yarısı delirmiş gibi beşiğini boşalttım allahım aklıma kötü kötü şeyler geldi biri beşiğine bişeymi koydu diye tövbe tövbe ne yapmam gerekiyo kızlar ya :sinifsinif:
adamım ya sen şu slingten harbi memnun kaldın mı gı bak referans olursan alacum bende
wannacım nazımız napıyo
benim kız dün sipriz yaptı bütün geceyi yatağında geçirdi
bir kerecik emiş için uyandı okadar
emzik olyıda iyi gidiy şincik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?