2009 Kasm Anneleri

yurt disinda farkli oluyo canim. bende ingilterede yaptim dogumu, hastaneden cikmadan bcg yaptilar. buraya donunce biraz karisti ama doktorumuz halletti simdi normal asi sistemine girdik.

ayyyyyyyyy adamım ne kaaaaa daa mütevazzziiiiiiiisin beeeeeeeee laelaelaelaelae
gözleri güzellmiiiiiiişşşşşşş :roflol::roflol::roflol:
şaka yapıyom adamım fıstık gibi hatınsın vallaaaaaa
seni anamda çok beğendi haa :1ninca:

akannehir
ay nasıl kıyıyolar yaaa

anam ne sineması aaaaaa

kaydirigubbakcemile2

edoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
setret bakem delü karulaelaelaelaelae
az kaldı bizi de o güsel günler bekliy

vallaa bekle zeytinim 3 ayın kerametleri başladııı :lepi::lepi:

deme nan :roflol:
neseli hayata gidiim hacıııı
başka günde yahşi batıya giderün :roflol:

saol edoşummmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
özge diykiiiiiii eda tisemi öpppppppp diyii egeyide öpüyosss nanaktann opuyorumnanaktan

edoş tiyzesii gözlerini yesinnnnnnnnnnnnnn Şeniz egede ağzınııı :roflol::roflol:

nalçaaak haiinnn :dilcikar:

lülülülülülü

Beni beğenmedimiiiiiiiiii senağlamasenağlamasenağlama

:roflol: :roflol:
hee gıı mütevaziyimdir napemm :roflol:
ben kaşı gözü saçı baa benzesin burnu ağzı babasına benzesin deyü sipariş ettiydim emme eccük ters geldi :roflol:

:kedi: 2.bebede yok açık göbüşklava:klava:klava:
2.erkek istiydim şimdi erkek bebişler daha gazlı oluymuş napcam ben o zmnakannehir

amaaann zeytun takılıom ben göbeemi hiç açmadımda noldu gene gaz gene gazzzzzz kafamçokkarıştı
valla erkek bebek daha gazlı olur derler ablamın oğlunda heç bele şeyler olmamıştı :bbo:
şansmıdır nedir bilmemki :umursamaz:
inşallahhhhhhhhhh 2. bebelerde gazsız sancısız koliksiz güzel günler bizim olcakkk :içelim:
ilki kız olanlara allah hayırlı erkek evlat erkek olanlarada kız evlat veriri işallahhhhhhh :Saruboceq:

maviş kız saçların çok güzel olmuş :lepi:
berramızada uğur böceği kıyafeti çok yakışmış yaa bayıldıımm opuyorumnanaktan

hade ben kaçtımm canlarımm opuyorumnanaktan

Beni beğenmedimiiiiiiiiii senağlamasenağlamasenağlama

ağlama bebeeem seni görmediiiiiii facede öle beraya bakıyodum ne tatlımış dedi sora ahan anasıda bu dedim seloynan eniştenin bi arada bi fotosunu gösterdim anamda babası güzel anası güzel e normal dedi kızın güzel olması kaydirigubbakcemile3
du bi daha gelende de seni gösterem sanki anam gurme karudan anniyyy :roflol::roflol::roflol::roflol:

:Saruboceq:amin cnm
maviş kız saçların çok güzel olmuş :lepi:
berramızada uğur böceği kıyafeti çok yakışmış yaa bayıldıımm opuyorumnanaktan

hade ben kaçtımm canlarımm opuyorumnanaktan
çok kaldın zattın git
hadi iyi seyirlerlaelaelaelaelae

slmm kızlarr a.s.
sizi deli edip gidem dedim :tomato:
hazırlanıyorum şimcik sinemaya gitcem delikafaduldendelikafadulden oğluşumuda götürcem babasıyla doşarda gezceklerr delikafaduldendelikafadulden
ohh ne guzel valla iyi eglencelerrr
kartanem geçmiş olsun cnm çok şükürr :Saruboceq:
kenyacım sanada geçmiş olsun :Saruboceq:
cerenimo özgemiz atlatmış dün çok şükürr :Saruboceq:
sağol tatlımmm
surup canım 8 saatte bir 1 çay kaşığı ver dedi bugün bi de yarın ver dedi
bizimki öyle uyuyo yaa arada bir aglıyo tekrar devam ediyo cok agır yaa 3 tane ası
kenyacim, gecmis olsun canim. Insallah sorun yasamazsiniz.

kartanem, sizede hem gecmis olsun, hemde gozunuz aydin.hihoyyyt
sağol canım inş.
Allah bildiği gibi yapsın kendi gunahını bebege odetiyo

adamım ya sen şu slingten harbi memnun kaldın mı gı bak referans olursan alacum bende

karakızım banada odu geçen gün 3,4 kere hemde bende şok oldum ne yapacağımı şaşırdım
dediğin gibi sanki bebeyi boğilerdi biyerini kesilerdi ilk defa gördüm böle bişe aldım dualar okudum üfledim düm hiç olmadı bakalım bugün olcekmi :çok üzgünüm:

bu arada selam hatunlar daldım içeri birden nediniz
ben çok üzgünüm bebemin sesi kısıldı içim parçalanii onu öle ağlarken gördümmü:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

nan bı yemeğe gittim geldim neler kaynatmışınız hemen ya yetişemiyim hızınıza falla
Kartanesi canım hadi geçmiş olsun kalçası düzelmiş maşallah kızıma nazar değmesin.
Nan Eda karusu ne sineması daha ben gidecektüm önceliük benimdi bilminmi la haci fallah billah dahada beklemem en kısa zamanda bende gidecem sinemaya.
Krispim anam seninkide mi öle oldu bende çok korktuydum ya elim ayağım birbirine dolandı falla.inşallah bi daha olmaz bebelerimize.

wannacım nazımız napıyo
benim kız dün sipriz yaptı bütün geceyi yatağında geçirdi
bir kerecik emiş için uyandı okadar
emzik olyıda iyi gidiy şincik

hadi gozunuz aydin canim.hihoyyyt

Naz napsin, sabaha karsi emmeye kalkiyo bi daha uyumuyo.kafamçokkarıştı gerci yanima alip yatakta emzirsem uyur ama iki gecedir inat ediyordum bu gece aldim artik. olan bana oluyo. esimde kiziyo aglatip duruyosun, birak isterse 10 yasina kadar yatsin aramizda diyo.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…