abaaaooovvvvvv öldürüdiii seni az daha emi
zencefil kökümü yaptudu sağa bacım herkese aynı tarifi veri bu karu:roflol::roflol::roflol::roflol:
ucuz atlatmışın bacım geçmiş ola:roflol::roflol:
zencefil acı olur nan öle çok yenilip içilmez
walla hacı zencefil kökü müydü zıkkımın kökü müydü pek ayırt edemedim :sinifsinif: öldüriyidi karı beni yaa bebem öksüz kalacaadı mafoldumben
öle mi diyin gıı:1shok: ucuz atmatmışım desene :Saruboceq:
kızlar benim kızın bıngıldağı çukur olmuş elleyince baktım
normalmi
hihoyyythihoyyyt:dance::dance:
ben geldiimmm film çok hoştu yaa lülülülülülü
emme hemen gidecem nan kurabiye etcem yarın misafirim gelcekk :icecream:
ahaa ben de bunu bekliidim fato ne zaman kızacak diidim kaydirigubbakcemile3http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/331992-2009-kasim-bebeklerinin-gelisimleri.html
bebelerin gelişimlerini buraya yazın kaç kere dicem yawww dilimde tüy bitti haaaaaaaaadelikafadulden
:roflol: :roflol: hay yarebbiimmmkaydirigubbakcemile3 dur gı fatoo benim kızın uzaması lazım zira biz sidik yarıştırizz eltimin kızı 1 yaşında geçen seneki gelişime göre gidiiik eltim kaynanamın yeğeni olan varya hani o kocasıda uzun karunun kendide aa onların bebesi kesin uzun olur diylerdi bizde durum sakat ben boy ortalamasını aşaaa çekiom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim kızın boyu izzeti nefis meselesi oldu annicaaann kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tembel erkekleeererkek bebekler kolay kolay gaz çıkaramiler yaaa daha gazlı oliler haaa ne güzel kız bebekler çatır çatır mıçiler erkeklerse her zaman olduğu gibi mıçma olayındada tembel ayol kızların maşallahı var yaaaaaaa
abuu cerin baa da o tarifi verdidi gııı içip duriim halaaaabaaaooovvvvvv öldürüdiii seni az daha emi
zencefil kökümü yaptudu sağa bacım herkese aynı tarifi veri bu karu:roflol::roflol::roflol::roflol:
ucuz atlatmışın bacım geçmiş ola:roflol::roflol:
hee acı olii ama ben çok içiyom ebiş de sütü arttırıyo dedi ondan kaynatıp kaynatıp içiyom ama ecük bekledimi çok acı oliizencefil acı olur nan öle çok yenilip içilmez
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3walla hacı zencefil kökü müydü zıkkımın kökü müydü pek ayırt edemedim :sinifsinif: öldüriyidi karı beni yaa bebem öksüz kalacaadı mafoldumben
aabbaaowwwwwwwwwwww ağzınımıııııııı ula oğlunun adına çapkınlık yapiyy mannak karuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:
de get nan hade :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:mymeka: :mymeka:
benim de cts iş yerinden arkadaşlarım gelecek yarından başlıyem bari hazırlığa hergün bi çeşit yapsam ctse 3 çeşit olur :sm_cool:
ama bayatlamayan bişeler yapmalıyıımm delikafadulden
madem kızacamı bilinneyn yazmin hacı vallaha dayaklıksın haaaaaaaaaaahaa ben de bunu bekliidim fato ne zaman kızacak diidim kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: hay yarebbiimmm
anaam iiki biz uzaktayız gıı zira benim küçük eltinin kız tosuncuk maşallahh
abuu sidik midik yarıştıramam onnarla ben gıı 3 yaşında bebe uyanıp annesine mantı yap mantı yicem diimiş gıı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tembel erkekleeer
abuu cerin baa da o tarifi verdidi gııı içip duriim halaaa
bi komplo mu bu yosaamm
hee acı olii ama ben çok içiyom ebiş de sütü arttırıyo dedi ondan kaynatıp kaynatıp içiyom ama ecük bekledimi çok acı olii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
koptum yaaa
manyak karuu
hee gıı şimciden oğlumun yerine ben başladıımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gitmimiim nan fatoo özledim seni hacıı Şeniz
lülülülülülü
anca yaparsın gıı bak bende akşamdan başladımm :roflol:
banada geçenlerde misafir geldi menümü vereyim
kremalı patates
peynirli börek
makarna salatası
mini poğaça
tatlı olarakta eşim baklava aldı
nan cerin duymasın bunnarı dahada davosa gelmez haciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
nan ici istiysen ben yollayam sana fatoş emzik ama kargo parası hakı ..okunu ödemez dersen sen bilin gıı :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?