2009 Kasm Anneleri

abaaaooovvvvvv öldürüdiii seni az daha emi
zencefil kökümü yaptudu sağa bacım herkese aynı tarifi veri bu karu:roflol::roflol::roflol::roflol:
ucuz atlatmışın bacım geçmiş ola:roflol::roflol:

walla hacı zencefil kökü müydü zıkkımın kökü müydü pek ayırt edemedim :sinifsinif: öldüriyidi karı beni yaa bebem öksüz kalacaadı mafoldumben

walla hacı zencefil kökü müydü zıkkımın kökü müydü pek ayırt edemedim :sinifsinif: öldüriyidi karı beni yaa bebem öksüz kalacaadı mafoldumben

nan tuba geberttin nan beni:roflol::roflol: yoksam zıkkımın kökünümü tarif etti sağaaa allahım yaaa ayyy çok komiksin nan tuba delü karu:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

hihoyyythihoyyyt:dance::dance:
ben geldiimmm film çok hoştu yaa lülülülülülü
emme hemen gidecem nan kurabiye etcem yarın misafirim gelcekk :icecream:

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/331992-2009-kasim-bebeklerinin-gelisimleri.html

bebelerin gelişimlerini buraya yazın kaç kere dicem yawww dilimde tüy bitti haaaaaaaaadelikafadulden
ahaa ben de bunu bekliidim fato ne zaman kızacak diidim kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: hay yarebbiimmm
anaam iiki biz uzaktayız gıı zira benim küçük eltinin kız tosuncuk maşallahh
abuu sidik midik yarıştıramam onnarla ben gıı 3 yaşında bebe uyanıp annesine mantı yap mantı yicem diimiş gıı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tembel erkekleeer
abaaaooovvvvvv öldürüdiii seni az daha emi
zencefil kökümü yaptudu sağa bacım herkese aynı tarifi veri bu karu:roflol::roflol::roflol::roflol:
ucuz atlatmışın bacım geçmiş ola:roflol::roflol:
abuu cerin baa da o tarifi verdidi gııı içip duriim halaaa
bi komplo mu bu yosaamm
zencefil acı olur nan öle çok yenilip içilmez
hee acı olii ama ben çok içiyom ebiş de sütü arttırıyo dedi ondan kaynatıp kaynatıp içiyom ama ecük bekledimi çok acı olii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
koptum yaaa
manyak karuu

:mymeka: :mymeka:
benim de cts iş yerinden arkadaşlarım gelecek yarından başlıyem bari hazırlığa hergün bi çeşit yapsam ctse 3 çeşit olur :sm_cool:
ama bayatlamayan bişeler yapmalıyıımm delikafadulden

aabbaaowwwwwwwwwwww ağzınımıııııııı ula oğlunun adına çapkınlık yapiyy mannak karuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:

hee gıı şimciden oğlumun yerine ben başladıımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

de get nan hade :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

gitmimiim nan fatoo özledim seni hacıı Şeniz

lülülülülülü
anca yaparsın gıı bak bende akşamdan başladımm :roflol:

kartanesi emziiiiik yahu resmini felan koy
netten bak şu avente bana acil emzik lazım

banada geçenlerde misafir geldi menümü vereyim
kremalı patates
peynirli börek
makarna salatası
mini poğaça
tatlı olarakta eşim baklava aldı

madem kızacamı bilinneyn yazmin hacı vallaha dayaklıksın haaaaaaaaaa

nan bu karu kk kasım analaruna topyekün temizlik yapcek herhal aman diyem dikkat edin dötünüzü kollayın her an zencefil kökü çıkabülüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:

hade ordan özlemiş miş miş miş sen anca gez toz bebeyide kendine benzetecek :mymeka:

nan ici istiysen ben yollayam sana fatoş emzik ama kargo parası hakı ..okunu ödemez dersen sen bilin gıı :roflol::roflol:

banada geçenlerde misafir geldi menümü vereyim
kremalı patates
peynirli börek
makarna salatası
mini poğaça
tatlı olarakta eşim baklava aldı

uuuyiiiiiiiiiiiii onnarı yapmak için bebeyi 24 saat biri alması lazım zira ben bebeynen onnarın birini yapamam:1no2::1no2::1no2::1no2:

nan cerin duymasın bunnarı dahada davosa gelmez haciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

duysun nan duysunklava:
hatta müge anlıya çıkıcam bu karıya inanmayın çerle çöple insanları iyileştircem diye hayatlarıylan oynuyoo dicem :roflol:

nan ici istiysen ben yollayam sana fatoş emzik ama kargo parası hakı ..okunu ödemez dersen sen bilin gıı :roflol::roflol:

yahu şu kız emzik alsında gerisi önemli deel
egecik aldımı fatoş emziği
avent deneyeceğim bide fatoş kalıo geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…