2009 Kasm Anneleri

sunwayscim bırakmaz o zaman şimdi biraz daha az yorarlar işte ne güsel
en çok bebeler bunu alırmış demek biliyorlar işini

walla bacım ya
artık ınsallah daha az yorar benı
gazı olunca ıkınıyo emzık agzında karnını owuyorum en azından aglamıyo
bende huzursuz olmuyom
babası sallıyosımdı
mesela 5 de emdı
emzık oylasında sık sık emıp gaz olmasın cocugum demı ama
sende aldınmı

yok cnm kociş bakacak işten fırsatını bulunca
şimdilik bebedoru alıyo idare ediyoz ama istekli almıy
alıncada emiyo ama belli zaman sonra bırakıyo
en azından şimdilik emzikle uyutuyom diğer türlü kucağımda geziniyor olurduk
hem kolum hem bacaklarım kopuydu
şimdi rahatım ama çok ağlamasında emziği zor veriyom sancısı daha ağır basıyo

ya sancısı olunca yıne alıcaz mecbur kucaga
onada yazık
ama karnı tok we sancısı yokken werecez artık emzıgı
aaaa benım goguslerıma cıdı artık ememsınden belım koptu
sukur allahıma

erkek bebekler kolay kolay gaz çıkaramiler yaaa daha gazlı oliler haaa ne güzel kız bebekler çatır çatır mıçiler erkeklerse her zaman olduğu gibi mıçma olayındada tembel ayol kızların maşallahı var yaaaaaaa

zili iptal mi etsek nekaydirigubbakcemile2 aynı şey bağada oluy hele doğalgaz elektrikçiler yokmu bütün zillere basıylarkötükedihüso

oglus bebekken babam zile bir dugme yapmisti, uyurken kapatiyordum. hala duruyo, Naz uyurken kapatiyorum sonra aciyoruz. sinir oluyorum gereksiz yere zile basanlara.klava:

bu arada babam bana bu dugmeyi beni gecenin 10 unda zilime basmaya calisan sutcuye basma diye bagirirken gordugunde yapmisti.delikafadulden

walla şekerim korkutmak gibi olmasın ama bende çok dikkat ettiydim ama maalesef bebekimede geçti :sinifsinif: sen şimdiden eczaneden meske al emzirirken maske tak:1ninca: sen ne kadar hafif atlatırsan bebeğinde aynen öle geçiriyoo
mesala benim burnum tıkandı bebğin burnu tıkandı ben 2 gün sonra öksürmeye başladım oda öksürmeye başladı son 2 gündür boğazımda balgam oluyoo aynen bebeğimdede oldu nası oluyoo anlamadım ama ne yaşadıysam bebeğimde yaşadı:sinifsinif: ilginç CADIARZU

he gıı arif için çok büyük bi gelişmee:roflol:
sana bişey diyem mii benim herif ev telefonlarına bilem bakmaz gıı ne de olsa seni arıyolar beni arayan yok diye bakmıyoo telefonlaraa :roflol:

kız nene sankim şimdi rahat bırakıyo mu ki senii delikafadulden

çabuk iyileşeydinde bebede iyileşeydi o zaman hacı
tabe sen ne yaşarsan oda yaşayacak her daim onunlasın

yok nan bırakmii rahat bu sabah 4 kere geldi kapıya vurdu vurdu vurdu baktıki açan yok gitti kurtuldum derken bi daha geldi dedim bu karudan kurtuluş yok bare açam kapıyı bi boşaltsın kendini
geldi konuştu konuşt kafamı ütüladi gitti ben hiç. ses çıkarmadım hep o konuştu
dışardan biri dinlese bu kadın delimi ne der kendi kendine konuşiii sonra çekti gitti ya nasip yarın sabaha al baştan bi daha aynı şeyleri konuşacak yine delikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

çabuk iyileşeydinde bebede iyileşeydi o zaman hacı
tabe sen ne yaşarsan oda yaşayacak her daim onunlasın

kız ben şimdiye çoktan iyi olurdumda bu cerenimo karısı bağa bi tarif verdi feleğim şaştı nan kafamçokkarıştı ben şimdi buna sordum ne içem diye o da tarif etti bende yaptım içtim aman allahım boğazlarım parçalanıyii sandımm delikafaduldensonrada öksürüğüm başladı gıı kafamçokkarıştı meğerse bu hatun kişi benim sesim kötü geliyii diyee tarifi birazcık değiştirip wermiş Çok üzgünüm çoook

abaaaooovvvvvv öldürüdiii seni az daha emi
zencefil kökümü yaptudu sağa bacım herkese aynı tarifi veri bu karu:roflol::roflol::roflol::roflol:
ucuz atlatmışın bacım geçmiş ola:roflol::roflol:

Kauçuk emziklerin bebek tükürüğüyle teması, N-nitrosamin denilen çok tehlikeli bir maddeyi ortaya çıkarıyor. Piyasadaki emziklere inceleme geliyor.

Kauçuk emzik ve biberon uçlarının bebek tükürüğüyle teması sonucu ortaya çıkan kanserojen madde, Sağlık Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakanlık, 'NNitrosamin' adı verilen bu maddenin analiz yöntemleri ve maksimum miktarını bir tebliğle il müdürlüklerine gönderdi. Bakanlık, piyasadan topladığı emzik ve biberon başlıklarını bebek tükürük çözeltilerinde analize tabi tutacak. AB'ye uyum kapsamında hazırlanan tebliğe göre bakanlık, numunelerde toplam N-nitrosamin miktarının kilogramda 0.01 mg'ın üzerine çıkmamasını istedi.

ışte bu noktada anne ve babaların dikkat etmesi gereken nokta güvenirliği kanıtlanmış markaları tercih etmek. International Etiler Polikliniği Çocuk sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Pınar Yılmazbaş şöyle diyor: “Son zamanlarda kauçuk emziklerdeki N-Nitrosamin denilen maddenin kanserojen olduğu haberleri çıktı. Elastomer ve kauçuktan yapılmış biberon başlığı ve emziklerde N-Nitrosamin ve N-Nitrosamin´e dönüşebilen maddeler var. Sağlık Bakanlığı emziklerdeki N-Nitrosamin miktarının 0,01 mg/kg´ı N-Nitrosamin´e dönüşebilen madde miktarının da 0,1 mg/kg´ı aşmaması gerektiğini belirtmiştir. Piyasadaki ürünlerin bu maddeleri ne kadar içerdiği incelenmektedir. Bu nedenle de anne ve babaların kontrollerden geçirilmiş ve onaylanmış markalı emzikleri almaları gerekmektedir.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…