sunwayscim bırakmaz o zaman şimdi biraz daha az yorarlar işte ne güsel
en çok bebeler bunu alırmış demek biliyorlar işini
ya sancısı olunca yıne alıcaz mecbur kucagayok cnm kociş bakacak işten fırsatını bulunca
şimdilik bebedoru alıyo idare ediyoz ama istekli almıy
alıncada emiyo ama belli zaman sonra bırakıyo
en azından şimdilik emzikle uyutuyom diğer türlü kucağımda geziniyor olurduk
hem kolum hem bacaklarım kopuydu
şimdi rahatım ama çok ağlamasında emziği zor veriyom sancısı daha ağır basıyo
zili iptal mi etsek nekaydirigubbakcemile2 aynı şey bağada oluy hele doğalgaz elektrikçiler yokmu bütün zillere basıylarkötükedihüso
tubiş ya sen gripmiydim
bende dün oldum grip
sabahtan beri ne bitki bulduysam içiyom
kocişde almış aktardan karışık çaylar
habire içim durum
çok korkuyom kızıma geçer diye
bide uzak durmaya çalışıyom özledim kızımı ya koklayıp öpemedim bugün bebemi
kızıma geçmez dimi yaaa
sütten de geçmez pis mikrop deymi
tabe orası öle hakkını yememek lazım arif eniştenin cevap verdi ya şükürler olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: büyük bi gelişme demi:roflol::roflol::roflol:
ben teeeee busenin zamanında iptal etmişştim hala iptal :roflol::roflol::roflol:
alttaki nene rahat vermide o bakımdan a.sa.s
walla şekerim korkutmak gibi olmasın ama bende çok dikkat ettiydim ama maalesef bebekimede geçti :sinifsinif: sen şimdiden eczaneden meske al emzirirken maske tak:1ninca: sen ne kadar hafif atlatırsan bebeğinde aynen öle geçiriyoo
mesala benim burnum tıkandı bebğin burnu tıkandı ben 2 gün sonra öksürmeye başladım oda öksürmeye başladı son 2 gündür boğazımda balgam oluyoo aynen bebeğimdede oldu nası oluyoo anlamadım ama ne yaşadıysam bebeğimde yaşadı:sinifsinif: ilginç CADIARZU
he gıı arif için çok büyük bi gelişmee:roflol:
sana bişey diyem mii benim herif ev telefonlarına bilem bakmaz gıı ne de olsa seni arıyolar beni arayan yok diye bakmıyoo telefonlaraa :roflol:
kız nene sankim şimdi rahat bırakıyo mu ki senii delikafadulden
yok nan bırakmii rahat bu sabah 4 kere geldi kapıya vurdu vurdu vurdu baktıki açan yok gitti kurtuldum derken bi daha geldi dedim bu karudan kurtuluş yok bare açam kapıyı bi boşaltsın kendini
geldi konuştu konuşt kafamı ütüladi gitti ben hiç. ses çıkarmadım hep o konuştu
dışardan biri dinlese bu kadın delimi ne der kendi kendine konuşiii sonra çekti gitti ya nasip yarın sabaha al baştan bi daha aynı şeyleri konuşacak yine delikafaduldendelikafadulden
çabuk iyileşeydinde bebede iyileşeydi o zaman hacı
tabe sen ne yaşarsan oda yaşayacak her daim onunlasın
kız ben şimdiye çoktan iyi olurdumda bu cerenimo karısı bağa bi tarif verdi feleğim şaştı nan kafamçokkarıştı ben şimdi buna sordum ne içem diye o da tarif etti bende yaptım içtim aman allahım boğazlarım parçalanıyii sandımm delikafaduldensonrada öksürüğüm başladı gıı kafamçokkarıştı meğerse bu hatun kişi benim sesim kötü geliyii diyee tarifi birazcık değiştirip wermiş Çok üzgünüm çoook
"Fatoş Bebe" "Arikan Plastik"
fatoş emzik bu mu oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?