özledim gıı yalanmı sölüyom delü fatooklava: klava:
:roflol::roflol::roflol::roflol:hade yarın sabah izlicem ihbar et nan daha fazla kimsenin canı yanmasın:roflol::roflol::roflol:duysun nan duysunklava:
hatta müge anlıya çıkıcam bu karıya inanmayın çerle çöple insanları iyileştircem diye hayatlarıylan oynuyoo dicem :roflol:
yahu şu kız emzik alsında gerisi önemli deel
egecik aldımı fatoş emziği
avent deneyeceğim bide fatoş kalıo geriye
gel gıı gelemezsen de yapem yollayammben geldüüüm hatınaaa temüzlük bitti oğlan hala uyuyi markete gitmem lazım uyansa komşuya bırakçam emme uyi bende kıyamıyom kaldırmaya bee misafir gelcek kısır yapcem havuşlu tarçınlı kek yapçemm başka ne yapam kızlarr ? yoksa çocuklu bi kadına göre menü iimi?
havuçlu tarçınlı kekmi :sinifsinif:
bende geleyimmi ebisce nolurrrrrrrrr :Saruboceq:
sen acıya dayanıklısın hacııı malum yazın ki biber olayını unutmadıkkkay demeee ben denemedim daha acımıymış gıı
kız malzemeleri banada yazda yapayım almış başını gisdiyo selülitler
cnm felak nas oku bi de fırsat bulursan yasin okukızlar herkese günaydın ben sizlere bişi soracağım dün gece ve geçtiğimiz hafta bir gece duru çok korktu ben ilk defa bir bebeğin böyle korktuğuna şahit oluyorum hani bebekler korkar ağlar yada korkunca böle bi irkilir zıplarya bu öyle bir şey değildi bu nu size nasıl anlatayım bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim
hani biri sizi boğmak ister can havli ile avazınızın çıktığı kadar bağırırsınız ya öyle düşünün Duru öyle bir çığlık attı aynı büyük insan gibi allahım o an delirdim tansiyonum düştü gözlerim karardı yavrum bir anda çığlığı basınca hemde derin bir uykudaydı bebeğim böyle korkmasına ne sebep oluyo elim ayağım tir tir titredi hemen kucağıma kaptım sarıldım sımsıkı optüm okşadım kokladım meme verdim Duruda benım gibi korkudan ttriyodu kızlar ne olur bişi söleyin neden olur bu dualar okudum kızıma rahatlasın diye inanın gecenin bir yarısı delirmiş gibi beşiğini boşalttım allahım aklıma kötü kötü şeyler geldi biri beşiğine bişeymi koydu diye tövbe tövbe ne yapmam gerekiyo kızlar ya :sinifsinif:
yahu şu kız emzik alsında gerisi önemli deel
egecik aldımı fatoş emziği
avent deneyeceğim bide fatoş kalıo geriye
yalancı yalancı
sana kimse inanmaz:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
nan duyduğuma göre + 18 filmine gitmişin he hacı:roflol::roflol::roflol:
uuuyiiiiiiiiiiiii onnarı yapmak için bebeyi 24 saat biri alması lazım zira ben bebeynen onnarın birini yapamam:1no2::1no2::1no2::1no2:
elleme gıı kızın bıngılağına 15. aya kadar tam olarak kapanmazmış o öndeki bıngıldağıkızlar benim kızın bıngıldağı çukur olmuş elleyince baktım
normalmi
yalancı yalancı
sana kimse inanmaz:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
nan duyduğuma göre + 18 filmine gitmişin he hacı:roflol::roflol::roflol:
he nan ben çok tehlikeliymişim:roflol::roflol:bu kaucuk fatos emzık tehlıkelımı nan sımdı
hade hade utanma söle neşeli hayatın + 18 versiyonu varmış ona gettin demi:roflol::roflol::roflol::roflol:valla sekercim aventi aldım onu hiç almadı ağzınaa akannehir
zannetmemki iremde alsın.çünkü dümdüz bişe gıı ooo kaydirigubbakcemile3 ilk doğduğunda belki alırdı :sinifsinif:
valla bak istersen yollarım sana ici 3-4 tane kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ege emzik tutmuyo sekerim fatoşuda tutmadı pes etcem garii mafoldumben
yok nan ne 18 i gııı :roflol::roflol:
neseli hayata gittimm :lepi:
kız vallaha bebeği oto koltuna koydum ayağımda sallayarak
ilk 3ünü yaptım son 2 sini eşim aldı pastaneden
bide 5 kişi geldi bulaşığı pisliği perişan oldum nan
tuba ayucanıı bana neen pas vermin gıı :dilcikar::dilcikar:
oku bacıım oku üfle iyi geliyoa.sa.skızlar ıyı kaynatıyonuz haaa
arada dalıp cıkıyom cay ıcıyoz cunku
bebegım uyuyo agzında emzıkle ne wakıt acıkıp aglıycak
bıde nıye sıcrayarak uyuyo bu bebe yaaa
tuba ayucanıı bana neen pas vermin gıı :dilcikar::dilcikar:
EDOŞ kızıma bak 2009 meleklerindeee
sen nie pas wermiyin :dilcikar:
nan ona bişeyin kökünü içirmişler o kendinde değel hacı:roflol::roflol::roflol:
birbirinize pas verminiz kim atacak bu golü nan:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?