2009 Kasm Anneleri

yani kendi kolunuzu bebişlerin bacaklarının arasından gecireceksiniz bebişinkini deil öyle yazmısım :)))

elifcim bebeklerin dişli dogması yada erken diş cıkarması annenin fazla kalsiyum alması ile alakalıymıs inş. zamanında cıkar canım

emziği nasıl alıştırdınız kızlar ben çok zor alıştırdım ama tamda alışmadı alıyo atıyo bazen tam alıyo annem anca yoruluyo çekerken felan diyo ama şekerli suyla felan arada öle alıştırmaya açalışıyoz

benimkide pek hevesli almiyo, gercegini tercih ediyo hanimefendi.kaydirigubbakcemile3

36 tanede neydi yav öle sankim şeker verecekti bebeye niye o kaaa fazla almışlar:uhm:
ben bugün chicco,nun kauçuk emziğini aldım bakalım ona ne edecek

ufff avent nuk herbişeyin bikaç numarasını denedik ama almadı ya. fatoşta sökmedi keretaya. bida denemem artık ben. size kolay gelsin tatlım

kızlar deneme yanılma yöntemiyle sütümü arttıran iyecekleri arıyom. kereviz en bariz işe yarayan bende. sizde bi deneyin isterseniz

vay beee asilzaade garusu şakkıdı

ayy gece uykuları bozulmasın da tek istediğim o eyvahedigeldismile
hee beenemedin mi gııı
eee onunki tutuyomuymuş bari

:ecrin_bebek:
kiiimm ege miii he he tutmasmıııı ağzına sürmiiii kaydirigubbakcemile3
kızlar deneme yanılma yöntemiyle sütümü arttıran iyecekleri arıyom. kereviz en bariz işe yarayan bende. sizde bi deneyin isterseniz
valla irmik helvası çoşturduydu resmen benii

hee beenemedin mi gııı
kiiimm ege miii he he tutmasmıııı ağzına sürmiiii kaydirigubbakcemile3
valla irmik helvası çoşturduydu resmen benii

demek irmik helvası. hımmm. hemen deneyecem. evde irmik yok. yarın aldırim hemen kocişe.kaydirigubbakcemile2

bide arkadaşlar ayva yaprağı çayı. bebeği uykusuzluk çeken annaler geçekten çok işe yarıyo. resmen mayıştı benim bebek. çok güzel uyutuyo

bide arkadaşlar ayva yaprağı çayı. bebeği uykusuzluk çeken annaler geçekten çok işe yarıyo. resmen mayıştı benim bebek. çok güzel uyutuyo

o ne yaaa ne yapcamızı şaştık haaa kafamçokkarıştı
sen mi içion bebişe mi verion bide aktardan yaprak olarak mı aldın yoksa çayı hazır var mı
ay ben aktara gidemem yaaa adam dötüynen güliyi artık :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…