2009 Kasm Anneleri

vay beee asilzaade garusu şakkıdı

ayy bikac gun böle huzursuz olurlarmıs aman eski hallerine donsunlerde :Saruboceq:

ayy gece uykuları bozulmasın da tek istediğim o eyvahedigeldismile

slm kızlarrrr
kızım 2-3 gündür çok hzursuzzz
hiç ağlamadığı kadar ağlıyorrrr
çok neşeli gülerken birdenbire ağlamaya başlıyor
ağzında emziği yoksa ellerini yiyor
dün akşam parmağımla damaklarını kontrol ettim
elimee bi sertlik geldi ve elimin orda olması onu çok rahatlattı çok hoşuna gitti
baktığımda bi beyazlık görüyorum ellediğim yerde
hafif hafif tükürükleride oluşmaya başladıııı
sizce diş çıkarıyor olabilir miiii
bu kadar erken çıkarması anormal değilmi
normalde 6 aydan sonra çıkıyo diye biliyorum bennn
yaaa çok korkuyorum inşallah diş çıkartmıyordur..

elifcim olabiliyomuş diş ama ölemidir bilmiom benimki de sürekli tükürük çıkrtıyo diye netten bakmıştım diş çıkartıyodur çıktı ama bizde öle bişey yok sanırım
korkma yaa öle olsa bilee

ay canım ne bileyim yaaa inş.hiç birimizinki erken çıkartmazzz
çünkü çok zorrr ateşti kilo kaybıydı huysuzluktu felannnn
inşallah öle bişey yokturrr
yarın aşıları için doktora gidicezzz
bi göstericem bakalım ne diyecek

elifcim benimkininde tükürüğü arttı ve elini yalıyo devamlı. yalaması normal çünkü oral dönemde oldukları için dünyayı ağızlarıyla tanıyorlar. diş olduğunu sanmıyorum çok erken dah

yaaa inşallah dediğin gibidir ama
tükürüğünden şüphelenmedim zaten
huysuzluğundan birde elime sert sivri bişey gelmesinden
diğer taraflarda öyle bi sertlik yok çünkü...
bakalım yarın haber veririm sizeee
inşallah yoktur varsada yandığımızın resmidir...

benım oglum geceden berı huzursuz ya
gazı war galıba kaka yapamadı kuzum ıkınıp duruyo

geçmişe gelişigüzel baktım
kartanem geçmiş olsun cnm düzeni bozulmaz inşallah.berayımın acısı vardır ondan öledir geçer ama cnm.neyse atlattınız br şekilde 1-2 güne bişeyciği kalmaz yavrumun.bende korkmaya başladım kısmetse pazartesi bizde olcezeyvahedigeldismile
itekim gelmiş hoşgelmiş. kız bırakma buraları bitaalsanaalsanasmile
elifsuncum sana da geçmiş olsun tatlum.inşallah diş çıkarma olayı değildir
ama bazılarında oluyormuş diye duydum.doktora bir göster de cnm en azından ona göre önlem alırsın
krispim sana kız mız yoklaelaelaelaelae beni alt sıralara almışsın
yedeklerdemiyim nan ben:mymeka: ipek böcüm furkanı beğenmez zattın o da çok gazlı 2 gazlı bir arada omas zaten delü.küsütk işte sanananiknanik
sunways cnm ya foto emziğini neden bugün almadı ya ne güsel işe yaradı derken üsüldüm bak şimdi
off şu pis gazlar gitsede hepimiz rahatlasak

sıraya komadım nan kızları ölesine yazdım ben delirtmeyin adamı haaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaa bugün hiiç uyumadı ya bu küçük erkek. sabhtan beri oturuyo benimle birliktegamyoncuiremsu

kızlar bebişlerin gece uykuları cok önemliymiş gelişimleri için gunduzleride 15 20 dakika uyuyup uyanmalarıda saglıklı olduklarının gostergesiymiş bu arada pişik olan bebeklere doktorun tek önerisi zeytinyagı bizimkinin kasıklarında oldu kırmızılık deniyorum bakalım inş. ilerlemeden gecer birde hergun bebişleri yuzustu yatırıp ayaklarını tutacakmısız zaten kendilerini ittiriyorlar kalca ve bacak kaslarının gelişimi için bu egzersiz hergun 3 4 kez yapılacakmıs bebeklerinizi sallamayın diyor ayaga kalkıp kolunu bacaklarının arasından gecirerek haifice yukarı asagı hareket edin diyor gercekten bizimkisi cok sancılandıgında işe yaradı deneyin derim simdilik aklıma gelen bunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…