aynen yaa calpol verdiim halde gece uyumadı vermesem nolcaktııkii bilmiyorumkismile
vay beee asilzaade garusu şakkıdıayşecimm eşimin büyük büyük dedesi sultan abdulhamit zamanında sarayda görevli imiş saray boşaltılırken büyük dedeye de karayaka beldesini vermiş sultan sonraları bizimkiler mesudiyeye yerleşmiş soyisim ordan geliii allaamm ne kaa soylu ne kaaa asil bi kocam varr kökü teeee osmanlı sarayına dayaniii sengözlerimebaksanab
ayy bikac gun böle huzursuz olurlarmıs aman eski hallerine donsunlerde :Saruboceq:
elifcim olabiliyomuş diş ama ölemidir bilmiom benimki de sürekli tükürük çıkrtıyo diye netten bakmıştım diş çıkartıyodur çıktı ama bizde öle bişey yok sanırım
korkma yaa öle olsa bilee
elifcim benimkininde tükürüğü arttı ve elini yalıyo devamlı. yalaması normal çünkü oral dönemde oldukları için dünyayı ağızlarıyla tanıyorlar. diş olduğunu sanmıyorum çok erken dah
geçmişe gelişigüzel baktım
kartanem geçmiş olsun cnm düzeni bozulmaz inşallah.berayımın acısı vardır ondan öledir geçer ama cnm.neyse atlattınız br şekilde 1-2 güne bişeyciği kalmaz yavrumun.bende korkmaya başladım kısmetse pazartesi bizde olcezeyvahedigeldismile
itekim gelmiş hoşgelmiş. kız bırakma buraları bitaalsanaalsanasmile
elifsuncum sana da geçmiş olsun tatlum.inşallah diş çıkarma olayı değildir
ama bazılarında oluyormuş diye duydum.doktora bir göster de cnm en azından ona göre önlem alırsın
krispim sana kız mız yoklaelaelaelaelae beni alt sıralara almışsın
yedeklerdemiyim nan ben:mymeka: ipek böcüm furkanı beğenmez zattın o da çok gazlı 2 gazlı bir arada omas zaten delü.küsütk işte sanananiknanik
sunways cnm ya foto emziğini neden bugün almadı ya ne güsel işe yaradı derken üsüldüm bak şimdi
off şu pis gazlar gitsede hepimiz rahatlasak
ben de selam verem herkes vermişkaydirigubbakcemile3
selam bacilaaaaaa
nediniz
hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?